Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2,84....gursoyser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlarkoda hareketlenme başladı gibi
2.80
Hadi hayirlisi...
Yorum
-
-
Bu seviyeden kapatsin baska hic birsey istemem...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2,84....
Hadi hayirlisi...
Günlükler AL vermis olacak cünkü...
Yorum
-
Su an 1,17 fiyatla %0....EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDmsas... Demisas döküm...
Bu senet persembe günü aksamki taramalarda tüm kolonlarin 1 degeriyle al verdigi senetti...
Daha önce hic alip satmadigim ve islem hacmi yüzünden almayada niyetlenmedigim ama her ihtimale karsin tecrübe olsun diyerek izlemeye aldigim senet....
Dmsas Gidisat1 günlük

Ana resimdeki mum barlarin alttan gelerek beyazi yukariya kestiginde oldukca olumlu gelismeler olduguna cok sahit olmustum...
Arti en alt kisimdaki Trend yesilinin sifir cizgisini alttan kesmeside olumluydu...
Dmsas Destek-Direnc günlük

Yine alttaki resimde HO´larin SIKISMA`dan sonra yukariya sert ivme yapmasi ihtimali söz konusuydu....
Sonuc, dün %8 gördü... Bugün bir ara yine %8,5 gördü.... su an %6...
Neden almadim... Hacim... Su an 249 binlerde geziyor...
Daha önceki mesajlarimda ne demistik, bu senetlerin getirilerine baktikca insan etki altinda kalip hirs yapabiliyor...
Bunlari asla unutmayalim... Gerektiginde kendimizi soyutlamayi bilelim...
Arkadaslar ben bunlardan tek tek ders cikarip bu cakallara yem olmamaya calisiyorum...
Gözünüzü seveyim sizlerde bazi senetlerde dikkatli olun...
Yorum
-
yararlanırsın.. ben genelde bedelllinin ertesi günü hemen daha hesabıma ötekiler geçmeden satarımTimur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bugun alarko yu satacak olsak, bedelsizler den yaralanabilir miyiz? bilgisi olan var mı?
sonra bedelliden gelenleride evladiyelikler kısmına bırakıyorum yok muş gibi daha yeni başladım gerçi ansgr tekfen ve thyaodan azar bişe var yokmuş gibi davranma kararı aldım
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
tamirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw bi anten takmaya gittim ordada yağmuru yedim bereketli olur inşallah dedim devam edip işimi bitirdim bi geldm oturdum ekrana ana alark gidiyo değmeyin keyfime
çay lar benden sigaralar syn edy den artık 

Yorum

Yorum