Hocam merhaba,tukası uzun zamandır takip ediyorum garfiği elimde yok ama tukas 30-40 gün dinlenip tavan yapıyor, bugünlerde güzel bi hareket yapacağını düşünüyorum.(tabi bu benim nacizane görüşüm) Eğer bu hisseyle ilgileniyorsanız yorumlar mısınız?saygılar..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
öz sermayesi eksi olduğu için metastocktanyusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam merhaba,tukası uzun zamandır takip ediyorum garfiği elimde yok ama tukas 30-40 gün dinlenip tavan yapıyor, bugünlerde güzel bi hareket yapacağını düşünüyorum.(tabi bu benim nacizane görüşüm) eğer bu hisseyle ilgileniyorsanız yorumlar mısınız?saygılar..
verilerini silmişim..
Yorum
-
Sabah oldu mumları söndürdüm
Yine benim uykumu öldürdün
Yağdı yağdı üstüme hatıralar
Sabah oldu gözleri mavilim
Uyan artık sevgili zalimim
Seni sevdim sen bana düşman mısın
Aaaah mavilim aşk yolum sahilim
Eşin yok cihanda aşığım ben sana
Hiç unutma arada bir hatırla
Sevişmelerimizi ah sevgilim
Beni sakın unutma
Eski resimlerime bak sevgilim
Beni sakın unutma
Sevgili zalimim gözleri mavilim
Sarkiyi indirmek isteyen arkadaslar icin link...
Bu sarkiyi Rysas´a ithaf ediyorum..... Kacirdik güzelim kagidi... Ama bundan sonra endeksteki tüm kagitlar icin bu sarkiyi dinliycez sanirim... Hic unutma arada bir hatirla... Gelcem yine alcam seni... hehe
Yorum
-
hocam dün yazılmış bir mesaj. ben de zamanını merak ediyorum.yaklaşık bir aydır takip ettiğim bir hisse. gübrelerden bağfaşı bugün yazmışsınız. gübrf'yi geçen hafta sormuştum. güç topluyor demiştiniz. potine daha birkaç günlük zamanı var demiştiniz. geçen süre zamanında değişiklikleri nelerdir. daha zamanı var mı? yoksa zamanı geldi mi? teşekkür ederim...goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirde Gubrf zamanı gelse, sabırsızlıkla bekliyorum
Yorum
-
Sayın Edy darısı benim başıma..Ah bi olsun onu borsacı yapıcam,cici cici oyuncaklar alacağım bak oğlum ya da kızım bu bebek diğer adı golds bak bu da benek diğer adı tire..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam ipmat icin ayrica tesekkür ederim...
Biraz forumda vakit gecireyim diye düsünüyordum ama ufaklik uyandi haberi geldi... Bahceye cikilacakmis... Emir büyük yerden...
Hocam Allh bağışlasın
Yorum
-
Kanım aksın ki terketmem seni peşindeyim yar..Bu şarkının yanına yakışır saın Edy..Kayahana bayılıyorumEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabah oldu mumları söndürdüm
Yine benim uykumu öldürdün
Yağdı yağdı üstüme hatıralar
Sabah oldu gözleri mavilim
Uyan artık sevgili zalimim
Aaaah mavilim aşk yolum sahilim
Eşin yok cihanda aşığım ben sana
Sevişmelerimizi ah sevgilim
Beni sakın unutma
Eski resimlerime bak sevgilim
Beni sakın unutma
Sevgili zalimim gözleri mavilim
Sarkiyi indirmek isteyen arkadaslar icin link...
Bu sarkiyi Rysas´a ithaf ediyorum..... Kacirdik güzelim kagidi... Ama bundan sonra endeksteki tüm kagitlar icin bu sarkiyi dinliycez sanirim... Hic unutma arada bir hatirla... Gelcem yine alcam seni... hehe
Yorum
-
edy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam selamlarimla...
Sizden sahsi bir ricam olacak...
Borsa kapali ve belki su an biraz rahatsiniz diyerek...
Bir kardesimiz var.... 30 yasinda ve eczaci... Ipmat hakkinda tüyo aldim o yüzden portföyün %90´ini orada tutuyorum demisti.... Demistimki tüyolara aldanma grafiklerden cizgilerden sasma... Tüyo dahi olsa bu cizgilere yansir demistim...
Fakat kardesimiz heyecan yapiyor... Illede her daim kozaa ve ipmatin grafiklerini merak ediyor... Sizi aylardir takip ettigini söylemisti bana....
Burada istek yapmis ve ben o mesajini silmistim... Dün yine dayanmadi benden özel rica etti ahmet abiden rica etsek bir analiz yapiverse diye...
Yanisi hocam.... Eger vaktiniz varsa kozaa ve ipmat grafigi alabilirmiyiz desem?
sayin admin dostum ve sayin mavilim ustadim ilginize cook tesekkurler
saygilaryatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
-
marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYurdum insanı, burada bile torpille iş yaptırıyor.
Yürü be Yiğido.
Ne demezsin...
Yorum
-
ÇOK ÖNEMLİ !................. İHMAL ETMEYELİM...
Amerika da MSNBC nin
Ermeni soykırımı:
Kabul edilmeli mi?.
Edilmemeli mi ?.
Diye bir oylaması var...
Lütfen 'No' yu isaretleyin ve vote yazan kismada basarak islemi tamamlayin ve acilen tüm tanıdıklariniza iletin.
Oylama oranını da hemen gösteriyor..
ADRES : http://www.msnbc.msn.com/id/21253084/
Yorum
-
no'lar cogunlukta.marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇOK ÖNEMLİ !................. İHMAL ETMEYELİM...
Amerika da MSNBC nin
Ermeni soykırımı:
Kabul edilmeli mi?.
Edilmemeli mi ?.
Diye bir oylaması var...
Lütfen 'No' yu isaretleyin ve vote yazan kismada basarak islemi tamamlayin ve acilen tüm tanıdıklariniza iletin.
Oylama oranını da hemen gösteriyor..
ADRES : http://www.msnbc.msn.com/id/21253084/
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Çalışmaya devam, verdiğimiz tek oyun %50,0001 .nci olduğunu düşünerek oylamaya asılalım arkadaşlar...NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterno'lar cogunlukta.
.
Yorum
-
%75...no......%25...yesmarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇalışmaya devam, verdiğimiz tek oyun %50,0001 .nci olduğunu düşünerek oylamaya asılalım arkadaşlar...

::081::081::081:
Yorum
-
marko teşekkürler... yardımın için hemen oyumuzu verdik...Bizler adına ülkemiz için en azından birşeyler yapma fırsatı oldu.. küçükte olsa birşeydir..bir oy belki çok önemli değil gibi görünsede hep beraber aynı duyarlılığı göstersek ortaya güçlü bir duruş çıkıyor.....
Yorum
Yorum