hayırlı olur inş sayın mavilim.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hayırlı sabahlar,
bereketli kazançlar.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Gününüz aydın, hisseniz kelepir, formasyonunuz potin, üstadınız mavilim olsun
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
yürü be NEDİM..............mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemin Yalçınla Nedime uğradık..
Benim telefon hattı Aveadan.. Bana senin Aviva hattın mı var dedi..
Yarın AVivayı takipedecem...:081:

sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
galiba erken verdin dostumMAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad; Froto 4.78 verildi...Allah razı olsun...
Yorum
-
muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaliba erken verdin dostum
Haklısın dostum ama herkes kısmetini yer...Ne yapalım...Bizimki de bu kadarmış...Burada değerli üstadımız oldukça daha çok kağıt çıkar bize...Hem biraz da başkası kazansın değil mi? :081:
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryksgr,gubrf,parsn,yygyo ve vesbe aldım +alark
hocam en sonunda GUBRF aldınız ya. bugün hakketten bana GÜNAYDIN oldu... :081: Teşekkürler hocam. Vallahi psikolojik olsa gerek içim rahatladı...
Yorum
-
evet 3 aracı kurumdan sabahtan yazmıştım hepsi de 5.90 dan gelmiş..serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam en sonunda GUBRF aldınız ya. bugün hakketten bana GÜNAYDIN oldu... :081: Teşekkürler hocam. Vallahi psikolojik olsa gerek içim rahatladı...
Yorum
Yorum