Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Seansı ve dolayısı ile topiği istikrarlı takip edemedim, bugün show gününüzmüş, katılamadım; alkışlarız o halde
İyi tatiller
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Borsa kapali ve belki su an biraz rahatsiniz diyerek...
Bir kardesimiz var.... 30 yasinda ve eczaci... ipmat hakkinda tüyo aldim o yüzden portföyün %90´ini orada tutuyorum demisti.... Demistimki tüyolara aldanma grafiklerden cizgilerden sasma... Tüyo dahi olsa bu cizgilere yansir demistim...
Fakat kardesimiz heyecan yapiyor... illede her daim kozaa ve ipmatin grafiklerini merak ediyor... Sizi aylardir takip ettigini söylemisti bana....
Burada istek yapmis ve ben o mesajini silmistim... Dün yine dayanmadi benden özel rica etti Ahmet abiden rica etsek bir analiz yapiverse diye...
Yanisi hocam.... Eger vaktiniz varsa kozaa ve ipmat grafigi alabilirmiyiz desem?
Borsa kapali ve belki su an biraz rahatsiniz diyerek...
Bir kardesimiz var.... 30 yasinda ve eczaci... ipmat hakkinda tüyo aldim o yüzden portföyün %90´ini orada tutuyorum demisti.... Demistimki tüyolara aldanma grafiklerden cizgilerden sasma... Tüyo dahi olsa bu ciozgilere yansir demistim...
Fakat kardesimiz heyecan yapiyor... illede her daim kozaa ve ipmatin grafiklerini merak ediyor... Sizi aylardir takip ettigini söylemisti bana....
Burada istek yapmis ve ben o mesajini silmistim... Dün yine dayanmadi benden özel rica etti Ahmet abiden rica etsek bir analiz yapiverse diye...
Yanisi hocam.... Eger vaktiniz varsa kozaa ve ipmat grafigi alabilirmiyiz desem?
Evet bencede pek çok arkadaş kozalakları çok merak ediyordur sayın EDY. Sayın Mavilim umarım bir yorum yapar, saygılar.
selamlar sayın mavilim başka bir forum sitesinde sizin kaydadeğer yorumlarınızın olduğunu öğrendim ben aranıza yeni katıldım sanırım haftalık öneride bulunuyorsunuz bu hafta için bir inceleme yaptınız mı öğrenebilirmiyim teşekkürler
Ipmat;trend indicatörlerimde önemli gelişmeler olmuş..
hareket için gerekli hazırlıkların yapıldığını anlıyoruz.
trend indicatörlerimin6 görüntüsünden sadece 3 ünü yapıştırdım..
Mavilim hocam..BAGFAS veALARKO grafikleri nasıl duruyor.tşk.(genelde istek üzerine analiz yapmıyorsunuz galiba ama hafta sonu olmasına sığınarak istedim)
Yorum