sn emeklica olmuksa diyorum tavana diyorum
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Konuyu Toplam 61 Üye okuyor. (61 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) duranduran, aksu77, alaylı, ARAGONN, batardo, boncuk, cezra, crayz, daroka, deneyimli çaylak, dguauo, EDY, emeklica, enggn, eren@, fahrettin, general72, GetLost, gica, haskan, hocam, hunter07, isko, ismailboyaci, JAJA, kankann, kemal-1881, key34, Koala, marakes, marko, mavilim, mehmet emin, microlab, nikomedya, NOKTA, nur, puzzle79, rafetozen, RATO 77, redst4r, repair, Russelltr, s.kokden, sabr06, saseyas, spider, stockbroker, s_imyacı, tamer7720, tekin060, thrace, Timur, tristan, uzay, walker, winvob, yagan, zoraa, özdoğan77, şeref
Yorum
-
imzamı uygulamaya çalışıyorum.........dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn emeklica olmuksa diyorum tavana diyorum
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
4.44 ben kaçar....kalnlara selam olsun................mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkıpa 4.44 uçuyor...
yürü olum potin..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
elimde alark vardı
diğer potinler gibi doaş da takip ettik ama alamadık malesef
hepsini birden alamıyokki bi biri bi biri gidiyor üstad... tebrikler....
sıra benim alark da inş...
Yorum
-
emeklıca abı rıcam alcatele de okusunemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterc.tesi-pazar nefesi kuvvetli hoca arayacam güsgr için.nazarmı değdi noldu.alla allaaaaaaaaaa.
yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
-
yok ben almadım o zaman onları benimkiler 35ten geldi..ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterReysaslarımı 1.36dan kaptırdım.Yinede Allah bereket versin. Hocam emeklernize sağlık. Tum portfoyle tekfendeyim artıkın.
Teşekkür ederimher şey olacağına varır..
Yorum
-
kucuk potın onayı geldı mı ustadım ?mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUSGR-ler 1.29dan yerine kondu
saygılaryatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
Yorum