TheSecret Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçat?ls?za gittinmi hiç.... ordada çatal kullanmak yasakk
Valla ben karsi bilmem
Okadar cok gezdimki canim vatanimda bir ccok yeri biliyorum ( edirne ve karadeniz haric) adlarini unutuyorum genelde koy gezerim
Kars tada merkeze 45dk uzaklikta biyere gittik bakkal bile yoktuTwitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
-
SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi akşamlar...
hoşgeldin srdr61 bi derinlik versene...NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
şimdiden sende bol bol ye ki ilerde anlatacak anıların olsun..............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergemici abi geçmişte yediklerini annatıyor...
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla ben karsi bilmem
Okadar cok gezdimki canim vatanimda bir ccok yeri biliyorum ( edirne ve karadeniz haric) adlarini unutuyorum genelde koy gezerim
Kars tada merkeze 45dk uzaklikta biyere gittik bakkal bile yoktu
çatalsız diye lokanta ykmu izmirde ?NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
Cağ kebabı ile çöp şiş değil heralde. Bilirsin ben pek sevmem bu kebapları.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok bena yapan çakı selami ydi.........başka bir yediğin kebapla karıştırdın...............
sever misin cağ kebabı abi? OLmadı çöp şiş?fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
ŞimdidenEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldin srdr61 bi derinlik versene...
Makina soğuk
SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdiden sende bol bol ye ki ilerde anlatacak anıların olsun..............

haklısın abi..NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
hosgeldın serdarSRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi akşamlar...ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
dilimiz alışmışSRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdiden

napalım..
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
ustasına bağlı........usta iyi ise ikisinide severim.................TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCağ kebabı ile çöp şiş değil heralde. Bilirsin ben pek sevmem bu kebapları.
sever misin cağ kebabı abi? OLmadı çöp şiş?itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
öyle konuşupta gemiciye koz vermeEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdilimiz alışmış
napalım..

fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Gps e bakayim bi varsa vardir yoksa izmir buyuk ben bilmiyorum derimEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçatals?z diye lokanta ykmu izmirde ?
Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
Yorum