Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
vallahi helal olsun bu kadarını beklemiyordum vallahi.......öncelşkle şimdi yazacaklarım asla ve asla yanlış anlaşılmasın kesinlikle öbür tarafa gerin dönme isteğiyle ve beklentisiyle yazılmış bir yazı değildir bu........dün geceki çadır muhabbetini izlerken midem bulandı.........sanal olanın dostluklar aslolanın bu yazışma ortamı olduğunu üzülerek kısmende sevinerek izledim.........sizlere hiç bir zaman orada yazmayın artık tepki koyun demdim tam tersi orada yazmaya devam edin bize ayıp olur diye düşünmeyin dedim ama cezalarınız bitiiği anda koştur koştur yetişip geyiğe başlayın bu kadar ezilip büzülüp neredeyse bizim adımıza özür diliyecek konumada gelin demedim........yönetim sizi konunun içine çekmeye çalışmasa siz hiç bir şey olmamaış gibi geyiğe devam edecektiniz.......adamlar bile şaşırmıştır bu duruma emin olunki.çünkü biliyoruz artık hepiniz sırayla buradan gidersiniz artık diyen red şimdi dünkü halinizi görünce kendinden iyice emin olmuştur.......adamlara benin aslında olaylardan tam olarak haberim yok demeler,bzizim amacımız burada hış sohbet muhabbet demeler,kulaklarını çekeriz demeler vs vs vs,,,,,,,,,,herkes kendini temize çıkarmanın yollarını aradı resmen zülfiyuare dokunmadan.....yahu arkadaş birinizde çıkıp (özelden sormanız beni bağlamaz) bu balıkçı neden never oldu ,adama bize pkk lı falan dedi dedinniz ama yazdıklarını biliyoruz üç yazısı var ve hepsi bora yaşara diyemediniz........(bakın bir daha söylüyorum asla dönme beklentisiyle yazmıyorum benim için zerre miskal önemli platformlar değildir buralar ve karşımdakiler bu kadar haktan adaletten insaniyetten nasibini almamışken orada yazı yazmamak ve gerekenlere gereken cevabı vermek üzerime vaciptir imzamdada belli olduğu üzere).......bir taneniz, be kardeşim niye içinizde uyarmadı ız bize bu lafları söylerken bu arkadaşlar derken sizde bu çakma abi bunca lafı ederlen hatta **********çakal abiye kalıbını adamı değilmiş,it köpek vb yakıştırmaları cümle içinde geçirirlerken ,**********vb cümleler kullanırken niye birbirinizi uyarmadınız diyemediniz.........ezildiniz büzüldünüz,,,,,,,eğer sizin dik duruşunuz buysa eğilmenizi düşünemiyorum...........sizler için ne kadar önemliymiş bu platformlare hayret vallahi........orada bulunan ve seyirci olarak izleyen ler varsa ,olaylar yatışana kadar gözükmiyeyim diyenler varsa onlarada lafım tabi.......volvo kardeşime özellikle teşekkür ediyorum.teşekkürümün sebebi benim forumdan ilişkimi kesin demesi değil (bunu dediğim gibi tasvip etmiyorum ,niye kendiniz forumdan ilişkinizi kestirmek isteyesinizki,yıllarınız geçmiş bildiğiniz yolda gitmeye ve yazmaya devam edersiniz olaylar nasıl gelişirsse gelişir.....bu arkadaşlarada orada bazı doğruları anşlatacak insanlar lazım,kendileriniz her şeyin en iyisini biliyor psikolojisinden kurtarmaları gerekiyor) çakal abiye söylenenlere tepkiyi koyan tek kişi olmasıdır.(dediğim gibi benim olayıma vakıf olması hasebiyle sormasını beklediğim bazı şeylerde olmasına rağmen).........sonuç itibariyle şunu gördüm dün gece alan memnun satan memnun...........bizede ... düşer artık..............(asala ve asla kahramanlık yapıp oradan ayrılnı demiyorum bir ke daha söylüyorum bu yanlış bir hareket olur).....................ama şunuda söylemek istiyorum; benim dosluğum arkadaşlığım çok sağlamdır ve çok şükür çok sayıda dostum vardır,d10,ç5,b34,i10 ,g4 falan dostluk üzerine kurulmuş bir org değilmiş..........ve benim için bu org lar büyük yara almıştır.......bitmiştir demiyorum çünkü biribirimize geçen haklarımız vardır illaki..............bir kez daha söylüyorum bu olayı abarttığımı falan asla düşünmeyin benim için zerre miskal önemi olmayan tartışmalar ve platformlar,ama yüz yüze otuturp bir şeyler paylaştığımız insanların neredeyse adımıza özür diliyecek konuma gelmeleri dün gece midemi bulandırdı............allahın selameti üzerinize olsun.........hakkınızı helal edin allaha emanet olun...............
Yüzü dost,özü düşmandan usandım Dili mü'min kalbi şeytandan usandım Dostum herkesin kahrı çekilierde Ben DAVASIZ MÜSLMANDAN usandım
wax kaşıma ortalığı bırak öteki tarafa mesaj yollmayı ........bunlar önemli değil anla bunu............burada onlara sallamakta şık değil ........derdim onlar değil benim..............onlar siyaseten kendi açılarından haklılarda bizimkilerin açılarının onlara yakın olması ilginç............bence salıyı ileri bir tarihe at................
Başka forumlarda neler yaşandı etti bilmiyorum, okuma gereği bile duymuyorum, beni ilgilendirmez.Burası borsa-ekonomi forumudur. Diğer tarafta yaşananları burada sürdürmek kimseye birşey kazandırmaz.Açılım vb. gibi siyasi konuların bu forumda yeri yoktur. Kurallarımız okumayanlara buradan bir kez daha kurallarımızı hatırlatıyorum. Saygılarımla...
3. Topluluklar ve şahıslar hakkında tahrik edici , küçük düşürücü ve edep dışı yazılar yazılamaz.
4. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
5. Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.
Yorum