sağol.... üstad.
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
he valla.. burdanda atılmasak bari..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg baba da gelmiş, bizi izliyor
adımız çıkmış nede olsa

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
tüfek yağlayacağı mı zannetmiştin önce?EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo abi... cidden harbi adammışsın...
Yorum
-
saygı ve nezaket kuralları ve forum kuralları uygulandığı müddetçe, bu forumdan kimsenin kovulacağını zannetmiyorum sevgili kardeşim...EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhe valla.. burdanda atılmasak bari..
adımız çıkmış nede olsa

Yorum
-
yüzyüze hiç görüşmedim.. ama içi dışı bir insan..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüfek yağlayacağı mı zannetmiştin önce?
--------------------
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaygı ve nezaket kuralları ve forum kuralları uygulandığı müddetçe, bu forumdan kimsenin kovulacağını zannetmiyorum sevgili kardeşim...
valla bu zamana kadar kimseye nezaketsizlik etmedik... ama giderde burda da .. o tür topic açılır o tür anketler eklenirse.. şimdiden söyleyim..
kim olursa olsun.. tanımam...
o tür topiclerin yeri burası değil.. zaten butür konuları hiç sevmem...
çünkü hiç birşey ... yazmakla değişmicek....
--------------------
Yorum
-
herkesin öyle olması gerekmiyor mu?EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryüzyüze hiç görüşmedim.. ama içi dışı bir insan..
aksi halde nasıl dost kazanacaksınız?
Yorum
-
dost kazanmayı bir yana bırak.. ilk önce kendini tanımak için....kendi kimliğini kişiliğini bilmek için...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkesin öyle olması gerekmiyor mu?
aksi halde nasıl dost kazanacaksınız?NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
Valla hocam, bugün giremedim foruma.. sahura kalkmışken şöyle bir dolanayım dedim topikleri... Yalnız fazla kalamayacam yarın erkenden kurumdayım çünkü...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg baba da gelmiş, bizi izliyor
Yorum
-
EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo abi... cidden harbi adammışsın...
:081::081::081:
aynen öyleALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
Yorum