geyik muhabbeti

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ENGİN
    Tecrübeli
    • 26 Şubat 2009
    • 609

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka forumlarda neler yaşandı etti bilmiyorum, okuma gereği bile duymuyorum, beni ilgilendirmez.Burası borsa-ekonomi forumudur. Diğer tarafta yaşanları burada sürdürmek kimseye birşey kazandırmaz.Açılım vb. gibi siyasi konuların bu forumda yeri yoktur. Kurallarımız okumayanlara buradan bir kez daha kurallarımızı hatırlatıyorum.
    Saygılarımla...

3. Topluluklar ve şahıslar hakkında tahrik edici , küçük düşürücü ve edep dışı yazılar yazılamaz.

4. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

5. Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.

6. Her türlü taciz edici yazı yasaktır.

k26k26k26k26

Yorum

• WaX
      Selçuklu Torunu
      • 10 Mayıs 2009
      • 695

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ba?ka forumlarda neler ya?and? etti bilmiyorum, okuma gere?i bile duymuyorum, beni ilgilendirmez.Buras? borsa-ekonomi forumudur. Di?er tarafta ya?ananlar? burada sürdürmek kimseye bir?ey kazand?rmaz.Aç?l?m vb. gibi siyasi konular?n bu forumda yeri yoktur. Kurallar?m?z okumayanlara buradan bir kez daha kurallar?m?z? hat?rlat?yorum.
      Sayg?lar?mla...

3. Topluluklar ve ?ah?slar hakk?nda tahrik edici , küçük dü?ürücü ve edep d??? yaz?lar yaz?lamaz.

4. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere kar??, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayr?m?na yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullan?c?lar?n? küçümser davran??lar sergilemek yasakt?r.

5. Yorum amac? ta??mayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yaz?lar? yasakt?r.

6. Her türlü taciz edici yaz? yasakt?r.

Sonuna kadar haklisiniz size katildigimi belirtmek ister
      Saygilarimi sunarim...

Bu tarz yazilarin olmamasi icin elimden gelen gayrreti verilen yetki dahilinde gosterecgime baskalarininda kiskirtici yazilarini arkadaslarimin gormemeleri gerektigini vurgulayarak
      En derin muhabbetlerimi sunarim
      Twitter: @smsener
      FB : smsener

Yorum

• WaX
        Selçuklu Torunu
        • 10 Mayıs 2009
        • 695

25 dk sonra size onurlu serefli bir mertebe olan sehitlikten selamlarimi ve aziz ve gani gani rahmet diledigim sehitlerimizin kardeslerimizin evlatlarimizin selamlarini iletecegim allahin izni ile

Yorum

• EFSANE
          Çalışkan
          • 14 Ağustos 2009
          • 879

dergi neyin alan yokmu ??
          NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..

SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...

--------------------

Yorum

• orh2008
            DADAŞ
            • 05 Eylül 2009
            • 387

HER ŞER'de VARDIR BİR HAYIR EFSANECİM ,,, BAKALIM MEVLAM GÖRELİM NEYLER ,,, NEYLERSE GÜZEL EYLER ,,, YER MEKAN ÖNEMLİ DEĞİL ,,, ÖNEMLİ OLAN ADAM GİBİ ADAMLAR TANIMAK ,,, HERKESİ SEVİYORUM ,,,
            ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.

Yorum

• WaX
              Selçuklu Torunu
              • 10 Mayıs 2009
              • 695

Ziyaretler tamam

Cemaati yolladik goreve

Yorum

• WaX
                Selçuklu Torunu
                • 10 Mayıs 2009
                • 695

Izmirin kurtulus yildonumu var 3 gun sonra yogun tempo....

Yorum

• orh2008
                  DADAŞ
                  • 05 Eylül 2009
                  • 387

wax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ziyaretler tamam

cemaati yolladik goreve
                  azİz Şehİtlerİmİzİn ruhlari Şad olsun

Yorum

• WaX
                    Selçuklu Torunu
                    • 10 Mayıs 2009
                    • 695

orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    az?z ?eh?tler?m?z?n ruhlari ?ad olsun

Aminnnn

Yorum

• orh2008
                      DADAŞ
                      • 05 Eylül 2009
                      • 387

Cep telefonları ucuzlayacak

06 Eylül 2009 Pazar 16:09

3. nesil cep telefonlarının piyasaya -girmesi 2. nesil cep telefonlarını ucuzlatacak. Yüzde 10 civarında indirim bekleniyor

Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, 3G teknolojisinin yaygınlaşmasıyla bir çok kişinin kullandığı 2. nesil cep telefonlarının fiyatlarının önümüzdeki günlerde yaklaşık yüzde 10 oranında düşmesini öngördüklerini söyledi.

Uzelli, 30 Temmuz itibariyle cep telefonunda 3. nesil iletişim hizmetlerinin başlamasıyla GSM pazarında hareketlilik yaşandığını belirtti.

GSM ve cep telefonu piyasasını hareketlendiren 3G (3. Nesil Cep Telefonu Haberleşme Sistemi) teknolojisinin 6 ayda 1 milyar dolarlık pazar yaratmasını beklediklerini anlatan Uzelli, yıl sonuna kadar da 3G'yi 1 milyon abonenin kullanmasını öngördüklerini kaydetti.
                      3.5 milyonu 3G'ye uyumlu

Türkiye'de kayıtlı yaklaşık 115 milyon cep telefonundan 3,5 milyonunun 3G'ye uyumlu olduğunu anlatan Uzelli, ''Son 1 ay içinde cep telefonu mağazalarımıza giren ve 3G'li telefon isteyen tüketicilerin sayısında önemli oranda artış var. Artık daha bilinçli bir tüketici kesimi oluşmaya başladı. Eskiden sadece konuşabileceği ucuz telefonlara yönelen tüketiciler artık özellikle 3G özelliği olan cihazlara yönelmeye başladı'' dedi.

Yeni nesil cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla birlikte insanların 2. nesil cep telefonlarına ilgisinin azaldığını ifade eden Uzelli, ''Sektör bütün yatırımlarını 3. nesil iletişim hizmetlerine yoğunlaştırdı. Buna bağlı olarak 3G'yi desteklemeyen ve sayısı 110 milyonun üzerinde olan 2. nesil cep telefonlarının fiyatlarında önümüzdeki günlerde yüzde 10 civarında düşüş öngörüyoruz'' diye konuştu.

Uzelli, piyasada en ucuz 3G özellikli cep telefonunun 250 liradan başladığını ve özelliklerine göre bin 800 liraya kadar çıktığını belirtti.

2. NESİL TELEFON NEDİR

Mobil telekomünikasyon sektörünün ilk uygulamasını oluşturan 1G sistemleri üzerinden sadece ses hizmetleri sunulabiliyordu. 2G sayısal sistemlerinde ise daha kaliteli ses hizmetlerinin yanı sıra SMS gibi basit veri hizmetleri de verilmeye başlandı.

Türkiye, 2.5G olarak adlandırılan geçiş döneminde ise mobil şebekeler üzerinden internete erişim imkanına kavuştu. 3G ise daha kaliteli ses hizmetinin yanında daha hızlı ve zengin içerikli veri iletişimine imkan sağlıyor.

Yorum

• orh2008
                        DADAŞ
                        • 05 Eylül 2009
                        • 387

Münevver cinayetinde şok iddia!

06 Eylül 2009 Pazar 11:49

Ortaya öyle bir iddia atıldı ki Cerrah konusunda kafalar karıştı. Eğer doğruysa bu iddia Cerrah'ı götürür!

Münevver Karabulut cinayetinde iki şok iddia ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Emniyet Müdürü Cerrah ile katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu 3 kez bir kurye aracılığı ile görüştü. İkinci şok iddiaya göre de Cem Garipoğlu'nun Emniyet'te gözaltında iken görüntüleri bulunuyor.

Münevver Karabulut cinayetinde şok iki iddia gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu, 3 kez bir kurye aracılığı ile görüştü. İkinci şok iddiaya göre de Cem Garipoğlu'nun Emniyet'te iken görüntüleri bulunuyor.

Bahçeşehir'de lüks villada öldürüldükten sonra başı gövdesinden ayrılarak bir gitar kutusu içinde Etiler'de bir çöp konteynerına atılan Münevver Karabulut cinayetinin ardından 187 gün geçmesine rağmen cinayet üzerindeki spekülasyonlar artarak sürüyor. Vahşi cinayetin ardından İnterpol'den 'kırmızı bülten' çıkaran polis dünyanın her yerinde Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu arıyor. Polis 187 gündür henüz Cem Garipoğlu'nu yakalayamazken, Yeni Şafak, gündemi sarsacak iki şok iddiaya ulaştı.

SKANDAL GÖRÜŞME

Yeni Şafak'ın ulaştığı bilgiye göre dönemin Emniyet Müdürü, şimdiki Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ile Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu, 3 kez bir kurye aracılığı ile görüştü. İstanbul'da gerçekleşen görüşmelerde neler konuşulduğu hala bilinmiyor. İkinci şok iddiaya göre de Cem Garipoğlu'nun Emniyet'te gözaltında iken görüntüleri bulunuyor. Yeni Şafak'ın ulaştığı bir kaynak cinayet günü Cem Garipoğlu'nun gözaltına alındığını, fakat bilinmeyen bir nedenle serbest bırakıldığını ileri sürdü. İddiaya göre Cem Garipoğlu'nun emniyetteki görüntüleri soruşturmayı yürüten savcılıkta da bulunuyor. Görüntülerde Cem Garipoğlu'nun güvenlik kamerası görüntüleri yer alıyor.

CEM GÖRÜŞMEDEN SONRA MI
                        SERBEST KALDI

Yorum

• orh2008
                          DADAŞ
                          • 05 Eylül 2009
                          • 387

Benzin ve motorinde indirim

05 Eylül 2009 Cumartesi 17:29

Tavan fiyat uygulamasının sona ermesinin ardından benzin ve motorine ikinci kez indirim geldi.

Tavan fiyat uygulamasının sona ermesinin ardından benzin ve motorine ikinci kez indirim geldi. Son yapılan ayarlamanın ardından 95 Oktan kurşunsuz benzin 3,30 liradan 3,24 liraya geriledi. Motorin ise 2,70 liradan 2,64 liraya düştü.

Akaryakıt firmaları sürücüleri sevindirecek indirimi dün gece itibariyle yaptı. Bu sabahtan itibaren pompalara yansıyan fiyatlara göre benzin ve motorin 6 kuruş ucuzladı. Kırsal motorin 2,57 liradan 2,51 liraya geriledi.

Yorum

• WaX
                            Selçuklu Torunu
                            • 10 Mayıs 2009
                            • 695

Valla o cinayet degisik bir dugum...

Yorum

• orh2008
                              DADAŞ
                              • 05 Eylül 2009
                              • 387

ben burayı begendim ,,, sakin daha anlasılır

Yorum

• WaX
                                Selçuklu Torunu
                                • 10 Mayıs 2009
                                • 695

Orhanim dergi yokmudur bugun

Yorum

Working...
                                X

Debug Information