slm ulu geyikler
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaol captanım deryam kırokodil olmadığı sürece iyiyim seni özlüyok nerelerdesin.
fırsat buldukça buralardayım abim..eyvallah
Yorum
-
iftara 3 kalmış, sen bu mesajı yazarken.Kalmışken ezanı da sen okusaydın burada..ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafiyet olsun istanbull
Yorum
-
görüşelim açma arayı.. mendo ve hiyo ile aran nasılkkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfırsat buldukça buralardayım abim..eyvallah
Yorum
-
sen hiç hayatında gerçek geyik futbolcu gördünmü dilaver.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriftara 3 kalmış, sen bu mesajı yazarken.Kalmışken ezanı da sen okusaydın burada..
Yorum
-
a.s. valla iftar sonrası kendime gelmeye çalışıyorum...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm dilaver nbr
dr. yok mu şu baş ağrısını soracaktım...
Yorum
-
olmaz mı var tabiki, günü kesinleştirelim, duyuruz...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryokmuu iftar orgenızeyşın dilaver..
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.s. valla iftar sonrası kendime gelmeye çalışıyorum...
dr. yok mu şu baş ağrısını soracaktım...
yan odada olabilir.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmaz mı var tabiki, günü kesinleştirelim, duyuruz...
anlaşıldı merkez
Yorum
-
-
Thesecret kardeşimiz de gelmiş.Bugün döktürdü resmen, sağolsun...
Yorum
Yorum