Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sana da hayırlı iftarlar...şenerim ...gördün mü karsanı ne gitti ..135 den tepki için alacağız derken korktuk alamadık tavan kapattırdılar hisseyi ...kaçırdık...
A.S. abi, hiç sorma yarım saat ağzım açık seyrettim... Hayırlısı kısmette yokmuş demekki... Bir de elimdeki 1000 lot golds ı devretseydim hayırlısıylak24
A.S. abi, hiç sorma yarım saat ağzım açık seyrettim... Hayırlısı kısmette yokmuş demekki... Bir de elimdeki 1000 lot golds ı devretseydim hayırlısıylak24
Şenol hocam karsanı izledim birden başladı alım zaten yetişemedim alım fırsatı bile vermediler... Bugun nasıl olur piyasa... Abi bir de FFKr hala içimi gıcıklıyor kesin var birşeyler , 165 altına salmadılar kapanışta yine 168 e çektiler; yukarı gitmesine de izin vermiyorlar???
Şenol hocam karsanı izledim birden başladı alım zaten yetişemedim alım fırsatı bile vermediler... Bugun nasıl olur piyasa... Abi bir de FFKr hala içimi gıcıklıyor kesin var birşeyler , 165 altına salmadılar kapanışta yine 168 e çektiler; yukarı gitmesine de izin vermiyorlar???
aynen karsn tavanda bir ara 1,5mlyon vardı , gelene geçene dağıtmışlar anlaşılan... Abi LCD ile ilgili mesaj attım almadın mı? 210 tepkiye giriyorum bakalım etkileyecekmiyim
Yorum