Selam arkadaşlar......
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
golds yaklaşık 300 lira girmiş şimdiden, ben var ya ben duramıyom , Allah tan çok değil... Adamın biri bekle dedi kenardan seyret dedi emme kim dinler
Adanalı bak huyumuz da benziyor
ilk fırsatta gönderecem bi açılsın tahat taban da 5,1mlyn var öğleden sonra da tatil gibi...
Yorum
-
ula bizim p*astırnanın paraları uçtumu şimdi...sana o kadar da tel açtım be...sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolds yaklaşık 300 lira girmiş şimdiden, ben var ya ben duramıyom , Allah tan çok değil... Adamın biri bekle dedi kenardan seyret dedi emme kim dinler
Adanalı bak huyumuz da benziyor
ilk fırsatta gönderecem bi açılsın tahat taban da 5,1mlyn var öğleden sonra da tatil gibi...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
dikili olan taş tan doğrusenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhalo kim la ...halil mi yoksa...
halkın bankasını izliyorum gözlerim kapalı 810
Yorum
-
ula yürümüş gitmiş kaçırdık gene ekran başında değildik...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim creditwest gene yola çıkmış...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
halkın pankası 850 55senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhalo kim la ...halil mi yoksa...
halkın bankasını izliyorum gözlerim kapalı 810
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Ahanda geldim.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerede bu millet...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
hoşgeldin boş geldin kanka ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAhanda geldim.
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
slm hoşgeldin
Yorum