senol Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Çadıra anafor mu geldi bugün.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne alaka kanka biliyorsun çadıra yazmıyorum ben de buraya geldim ..istemiyorsan giderim ...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
oki unutmam ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 gün önceden verecen siparişi.Nasıl geleyim bu trafikte.:040::040:
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇadıra anafor mu geldi bugün.
sorsana kendin ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGarmofon iğnesini mi unutmuş.Almaya mı gelmiş.

al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ula elinin altında tel yok mu çaldır arasın seni...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoktor ağabeyim nerelerde.Özledim kendıni.Selamımı söyleyin kardeşime.al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Kıyamam.:040:Bu aralar çok meşgul ettim kendini.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula elinin altında tel yok mu çaldır arasın seni...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
kıyma değil la korkma ...verirsin bir gün kombineni gönlünü alırsın ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKıyamam.:040:Bu aralar çok meşgul ettim kendini.al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Aradım pazar günü geçerken vereyim kombineyi diye ,size sürpriz yapacaktım.Ama iftara davetliymiş.Gelemedi.Keşke selim abiye vereydim.Hiç aklıma gelmedi.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkıyma değil la korkma ...verirsin bir gün kombineni gönlünü alırsın ...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
ben sana o akşam geçerken bana bırak diyecektim ayıp olur diye demedim ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAradım pazar günü geçerken vereyim kombineyi diye ,size sürpriz yapacaktım.Ama iftara davetliymiş.Gelemedi.Keşke selim abiye vereydim.Hiç aklıma gelmedi.
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Yuh yani kanka.Valla şimdi üzüldüm.k24k24Niye ayıp olsun.hayret bişeysin yaa.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben sana o akşam geçerken bana bırak diyecektim ayıp olur diye demedim ...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum

Yorum