geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1 gün sekti.:081:Yarın oradayız.;)FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroturdu, 9580-9581 aralığına oturdu

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Yazdım yolladım.Mehmet TOPUZ geldi .FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEy ulu geyik başı!
Topiğe gelmeden önce,
GEYIK yaz boşluk bırak, mesajını yaz, 6666 ya gönder.
Ben mi yanlış yaptım bu işi.:081:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı cumalar geyik milleti.:081:Neredesiniz yahu.k24k24A.s. hayırlı cumalar....EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm millet.. hayırlı cumalar..
Yorum
-
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'un Anadolu yakasındaki bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.
28 Ağustos 2009 / 19:12

İstanbul'un Anadolu yakasındaki bazı semtlerde 30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, kesinti programı şöyle:
Kartal'da, 09.00-16.00 saatleri arasında olmak üzere 30 Ağustos'ta; Ergenekon Caddesi'nin bir kısmı ile Şahin, Kumru, Sağlık, Tolga ve Nermin sokakların bir kısmı,
31 Ağustos'ta; Sülün, Santral, Şahin, Sakarya ve Mor Menekşe sokaklar ile Yiğit Çıkmazı'nın bir bölümü,
1 Eylül'de; Cevahir, Sağlık, Eylül, Nida, Okan ve Nermin sokakların bir kısmı.
Tuzla'da, 31 Ağustos'ta 08.00-16.00 saatleri arasında; Aydıntepe Mahallesi Yavuz Caddesi ve bu caddeye bağlı sokaklar ile Enkalite Sitesi,
1 Eylül'de 13.00-17.00 saatleri arasında; Postahane Mahallesi Tahaffuzhane ve Barbaros Hayrettin caddeleri ile bağlı sokaklar,
08.00-13.00 saatleri arasında; İçmeler Mahallesi Ankara Caddesi ve bağlı sokaklar,
2 Eylül'de 09.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında; Güzelyalı Mahallesi Batı Sahil Yolu Caddesi ve bağlı sokaklar ile Hacıoğulları Beton ve Tadım Fabrikası.
-AVRUPA YAKASI'NDAKİ KESİNTİ PROGRAMI-
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Avrupa yakasındaki bazı semtlerde de 1 ve 2 Ağustos'ta elektrik kesintisi uygulanacak. Kesinti programı şöyle:
Esenler'de, 10.00-16.00 saatleri arasında olmak üzere 1 Ağustos'ta; Turgutreis Mahallesi 527. Sokak ve civarları,
2 Ağustos'ta; Turgutreis Mahallesi 526. Sokak ve civarları.
Büyükçekmece'de, 2 Ağustos'ta 11.00-13.00 saatleri arasında; 19 Mayıs Mahallesi Hilal Caddesi Derisan Blokları, Irmak, Okul, Seçkin, Akın ve Efe sokaklar ile civarları.
Arnavutköy'de, 2 Ağustos'ta 09.00-15.00 saatleri arasında; Dursunköy.
Yorum
-
Katil virüs Türkiye'de
Dünyada etkili olan "Kido Killer" adlı yeni bilgisayar virüsü, Samsun'da 10 büyük firmanın bilgisayar ağını çökertti.
28 Ağustos 2009 / 17:31

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Rusya kökenli olduğu belirtilen 100 yılın en tehlikeli virüs sistemi olarak tanımlanan 'Kido Killer' virüsü Samsun'u da etkiledi.
Microsoft'un antivirüsü bulana 250 bin dolar ödül verdiği virüs Samsun'da önde gelen 10 firmanın işletim sistemini tamamen çökertti. Yayılmasını sürdüren virüs, bulaştığı bilgisayar sisteminde bütün paylaşımları kaldırıp kayıtlı bilgiye ulaşmayı engelliyor sistemi kilitliyor.
ANTİVİRÜS PROGRAMI GEREKLİ
Arama motorları, müzik ve film indirme gibi birçok yolla bulaşan virüs, Rus bilgisayar korsanları tarafından geliştirildi. Kido Killer ve benzeri birçok virüs mail yoluyla bulaşırken, virüs, piyasada bulunan antivirüs programlarından bir adım önde hareket ediyor. Korunmak için bilgisayarda lisanslı bir antivirüs programının olması gerekiyor.
Lime Wire, Ares gibi arama motorları hatta mümkünse arama motorlarının hiçbirinin kullanılmaması tavsiye ediliyor. Mail yolu ile gelen ve tanınmayan hiç bir e-posta açılmaması ve silinmesi öneriliyor.
Yorum
-
tarot açtırdım senin için dediler yola çıkmış gidiyor arkasına bakmadan...........TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYıldızlara baktırsaydın fallarda çıkardım be Abi.itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
kadir kim bu dı sekteret tanıyormuyuz.............kkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bu gemici abiyi bir yerden tanıyacam ama nerden...
tamam! galiba feyz book tan
saim abi seviliyorsun tikkat et
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
sanki sen ısmarladın yemekleri.............ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafiyet olsun istanbullitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
Yorum