emeklica Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yaw sen harbı bunamısn ne cezası... lan olum yanlıskla oralara falan gelsek karıslassak sen benı harbı bogacakmsınsenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterceza şarkısıyla ilgili olay seninle değil miydi...ula ben bunadım sanırım
len azcıkda kendıne faydan olsun zor bı sey degılkı dıyecegın gerceklerı solıcen sadecesenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhalatla mı bağlayıp çekecez o kadar parayı ...yoksa derin dondurucu kasalaraları koyacaz...bize %10 yetiyor artıyor kendimize faydamız yok...başkalarına yardımcı oluyos...
sen cuvalları hazırlayadur sonra cuvalım bıttı deme
Yorum
-
son duydduugma gore bı baska senete sıkıstıkları ııcn ertelemısler gelısmeler olursa aktarım canımsenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu zigana geçidi iş yapar mı sence elixir hoca...
Yorum
-
[QUOTE=senol;98779]söyleyenler yalancı zaten ne diyim ...zaten sildim onu defterden akşam ben öle bişi demedim diyordu...onun yüzünden parnaktan oldum hala düzelmedi...
vay utanmaz vay parmaktan olmuş
şenol akşam adamlar seni darmadagın ediceklerdide ellerinden kurtardım bide beni defterden sildin ha
şenolcum ben senin defterine dolma kalemle yazılmışım zor silersin bebeğim
kovam kalecim
Yorum
-
yok baba ben hayatta %250 için bekleyemem ...nerede...olacaksa bir tek yumurta yapar bu işi ...%250 yi onu da dün verdim ...bugün gelirse bir alt kademeye alırım yoksa güle güle derimElixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw sen harbı bunamısn ne cezası... lan olum yanlıskla oralara falan gelsek karıslassak sen benı harbı bogacakmsın
gel başımızın üzerinde yerin var ...dostumuzun dostu bizim de dostumuzdur...gel sana dürüm ısmarlayayım ...tadlu ısmarlayayım ...evin borcu bitti ...zaten bir dürüm muhabbeti yapacam seni de tanırız bu arada hep kulaklarını çınlatıyoruz zaten mavitrenle...
len azcıkda kendıne faydan olsun zor bı sey degılkı dıyecegın gerceklerı solıcen sadece
sen cuvalları hazırlayadur sonra cuvalım bıttı deme
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
[QUOTE=mavitren;98805]allah seni davul etsin ...adamlar seni döfeceklerdi aldım ellerinden seni ...uyus ...bir daha beni maça muça çağırma satacam bir daha kine ...elimde sakatlandı numarası yapacamsenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöyleyenler yalancı zaten ne diyim ...zaten sildim onu defterden akşam ben öle bişi demedim diyordu...onun yüzünden parnaktan oldum hala düzelmedi...
vay utanmaz vay parmaktan olmuş
şenol akşam adamlar seni darmadagın ediceklerdide ellerinden kurtardım bide beni defterden sildin ha
şenolcum ben senin defterine dolma kalemle yazılmışım zor silersin bebeğim
kovam kalecim 
Yorum
-
tek nıkım vardı sekerım ELİXİR ıkı tanede arkadaslar aldı verdılersenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin öbür tarafta kaç nickin oldu şekerim ...
gazozcu bedri
tecavuzcu coskun
ıkısıde uuzn yasamadı zaten karaktersızın sayesınde
orda ne pıslıkler donuyor bı bılsenn dılını yutarsın cok seylerını bılıyom
Yorum
-
halata ne diycen ...adamlar kasıyorda kasıyor ...Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson duydduugma gore bı baska senete sıkıstıkları ııcn ertelemısler gelısmeler olursa aktarım canım
Yorum
-
niye buraya yanaştık ...anlamadın mı ama evden giremiyorum buraya ...uyus ediyor mecburen o tarafa yanaşıyos...Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek nıkım vardı sekerım ELİXİR ıkı tanede arkadaslar aldı verdıler
gazozcu bedri
tecavuzcu coskun
ıkısıde uuzn yasamadı zaten karaktersızın sayesınde
orda ne pıslıkler donuyor bı bılsenn dılını yutarsın cok seylerını bılıyomal sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
sorma len tren kanepede sısmsım 3,30 dan berı buralarda surtuyommavitren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamın aleyküm
elixir erkencisin müdür akşam bakındım ama yoktun
Yorum
-
[QUOTE=senol;98808]çağırırmıyım lem daha senin gibi kovayı ben maça anca kale arkasında kumda oynarsın artıkmavitren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterallah seni davul etsin ...adamlar seni döfeceklerdi aldım ellerinden seni ...uyus ...bir daha beni maça muça çağırma satacam bir daha kine ...elimde sakatlandı numarası yapacam
Yorum
-
a.selam...olum senin şifreler değişmiş ...muhahahahhahaamavitren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamın aleyküm
elixir erkencisin müdür akşam bakındım ama yoktun
Yorum
-
[QUOTE=mavitren;98813]allah müstekini vermesin defe ...tamam bittin lem benim için ikinci çizgiyi de çektim sanasenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çağırırmıyım lem daha senin gibi kovayı ben maça anca kale arkasında kumda oynarsın artık
Yorum
Yorum