krokodil Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
a.selam ..ben kaçar allaha emanet olun ...eve gidelim artık ...evden buraya giremiyorum ...:040::040::040:sistem izin vermiyor girmeme...padişahta geldi yandık ki ne yandık ...sayfalarca yazı olur burada az yazın alo ...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
-
büyük adamsın vesselamÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksi ile eksinin çarpımı artıdır.

Yorum
-
Kanka şifreni yolla deneyeyim buradan dedim da.k24k24Olmaz öyle şey.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.selam ..ben kaçar allaha emanet olun ...eve gidelim artık ...evden buraya giremiyorum ...:040::040::040:sistem izin vermiyor girmeme...padişahta geldi yandık ki ne yandık ...sayfalarca yazı olur burada az yazın alo ...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
La susk24Duymasın padişah.Kazığa oturtur alimallah.mavitren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbüyük adamsın vesselam

Yorum
-
beni zaten görüyorlar msn deki resmimde pala bıyıklı salaş gözlüklü hırbonun tekiyim..ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTekirdağ diyorum padişahım.Tüm zerzevat seni görmek ister.

Yorum
-
Bize de öylesi lazım.Ötekileri gemici görünce ne diyor bi bilsen.krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeni zaten görüyorlar msn deki resmimde pala bıyıklı salaş gözlüklü hırbonun tekiyim..
Yorum
-
Söyle Kamile gecenin köründe k24k24laf sokup kaçmasın.mavitren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese cümleten iyi akşamlar
ikizlerle vakit gecirmek lazım birazda
padişahım vezirim ellerinizden öperim
Yorum
-
Sn. krokodil ve sn. mavitren hoş geldiniz foruma ....Selamlar ve sevgiler...
Yorum
-
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün, 20:04
krokodil
Padişah
Tesekkur: 2
2 Yazısına 2 Defa Tesekkur Edilmiş

Padişahım çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
yaparsa aganın adamı yapar...............padişahım çok yaşaaaaaaaaaa...sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
teşekkürler sn simurg sevgi ve saygı karşılıklısimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. krokodil ve sn. mavitren hoş geldiniz foruma ....Selamlar ve sevgiler...
Yorum
-
@leyküm selam ya ahi.Yımırtalar sağlamda.Sabah nasılsa işlem yok.:081:Öylene kadar kebaptayız.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
aldırsak mı?
Yorum