geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Farenin dişleri dökülmüş,bebiş gelmiş,mevlüt varmış(Allah Kabul Etsin.),Kalecinin işi çıkmış,N_gin'i teysesi çağırmışFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTekirdağ buluşması iptal olmuş:040:
Tüh be, ne güzel plan yapmıştık...:040::040:
Hayırlısı olsun................................
.....................yattı yani babuç köfteler.:040::040:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
söyleyenler yalancı zaten ne diyim ...zaten sildim onu defterden akşam ben öle bişi demedim diyordu...onun yüzünden parnaktan oldum hala düzelmedi...Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero bırıne demem munkun deıl agzındanda kacıramaz sıfrelerını degıstırdım :081:
dıyecegım senete zaten saglam gırmısler gırıyorlar egerkı yanılıpta bı donerlerse donu dumanı bırakırlar en az %40 zarra ederler
bak anlamdııgm konu bossaya benmı grafık atmsım yada 10 demısım herhalde bırıyle kaırstırdın senolcum
bu arada sohretın 800 km oteye geldı ıyı kalecıymsın (kova tarafından )soleyenlerın yalancısıyım k14
ya ben mi yanlış hatırlıyorum ...geçmişte bossa da grafikler verirdin ..2 3 sene olmuştur en azından ...ozamanlar verdiğin grafiklerler de uzun vade de 10 tl leri bile görebilir demişti...başka elixir varmıydı ya
hayırlı sabahlar uşaqlar..
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Hayırlı sabahlar kanky.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöyleyenler yalancı zaten ne diyim ...zaten sildim onu defterden akşam ben öle bişi demedim diyordu...onun yüzünden parnaktan oldum hala düzelmedi...
ya ben mi yanlış hatırlıyorum ...geçmişte bossa da grafikler verirdin ..2 3 sene olmuştur en azından ...ozamanlar verdiğin grafiklerler de uzun vade de 10 tl leri bile görebilir demişti...başka elixir varmıydı ya
hayırlı sabahlar uşaqlar..
elixir'in çakması olmaz.Dediyse görür elbet birgün.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ne al dedi babayı demedi heralde akşam..ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı sabahlar kanky.
Yorum
-
..
hayırlı sabahlar uşaqlar.
senolum ben hayatta bossa almadım ekranımda bıle yoktur benı bırıyle karıstırmsın
haa 1 hafadır ılgılenmeye basladım cagrı muhabbetınden sonrası alıyos verıyos akkardan daha ıyı malıyetlenıyoz canımı sıkarsa cakar gecerım beklemem dıger bombayı almaya calısyordumda vermıyor lanetler
dersem kesın gorur dımı agaÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı sabahlar kanky.
Yorum
-
tek buyuk var oda galatasaraysenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne al dedi babayı demedi heralde akşam..
dıcen senolum kucanda bulacan bombayı
Yorum
-
baba ben de geçmişe bakıyorum şimdi ula o kimdi diye....Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..
hayırlı sabahlar uşaqlar.
senolum ben hayatta bossa almadım ekranımda bıle yoktur benı bırıyle karıstırmsın
haa 1 hafadır ılgılenmeye basladım alıyos verıyos dıger bombayı almaya calısyordumda vermıyor lanetler
dersem kesın gorur dımı aga
Yorum
-
ben almıyım şekerim alana da mani olmayayım ....Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek buyuk var oda galatasaray
dıcen senolum kucanda bulacan bombayı
tamam buldum o nick semerkandi idi ...nasıl elixir diye kalmış anlamadım ...demekki seninle yaptığımız husumet yüzünden herkesi elixir diye aklıma kazımışım
Yorum
-
al sekerım al sana para basıcaz fener gıbı ıllet etmıcezsenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben almıyım şekerim alana da mani olmayayım ....
tamam buldum o nick semerkandi idi ...nasıl elixir diye kalmış anlamadım ...demekki seninle yaptığımız husumet yüzünden herkesi elixir diye aklıma kazımışım

semarkandı ıyı borsacıydı kulakları cok acıkdı
bu arada senle ne zamn husmetımız oldu ya sen bunadınmı
Yorum
-
ceza şarkısıyla ilgili olay seninle değil miydi...ula ben bunadım sanırımElixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteral sekerım al sana para basıcaz fener gıbı ıllet etmıcez
semarkandı ıyı borsacıydı kulakları cok acıkdı
bu arada senle ne zamn husmetımız oldu ya sen bunadınmı
Yorum

k7k7k16k26
Yorum