Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafta sonunu nakittemi geçireceksiniz. Yarın yurtdışında önemli veriler varmıydı.
    şuan için yarı senetteyim. olumlu hava geldiği sürece senette olurum. orta vadeli kanalın içindeyiz şuanda kısa vadeli sert düşüşü atlatmış gibiyiz. ama piyasa buna yarın karar verecek eğer yarında artı ile kapatırsak 27.000 olası gibi görünüyor. dolar yen paritesi herşeyin sonucunu bildirir zaten. tam olarak yarın ne yapacağıma yarın sabah karar verebilirim. bugün kötü bir gün oldu aslında senetleri yukarıdan almak zorunda kaldım. ama olsun yine kardayız. şükür.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

dolar tl paritesini 1,55 ile 1,75 arasında görmek istiyorlarmış 3-6 boyunca demişler. bu önemli bir işaret olabilir. 1,56 dayız.

Yorum

• iflibiti
        Seyirci Üye
        • 23 Kasım 2007
        • 67

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        şuan için yarı senetteyim. olumlu hava geldiği sürece senette olurum. orta vadeli kanalın içindeyiz şuanda kısa vadeli sert düşüşü atlatmış gibiyiz. ama piyasa buna yarın karar verecek eğer yarında artı ile kapatırsak 27.000 olası gibi görünüyor. dolar yen paritesi herşeyin sonucunu bildirir zaten. tam olarak yarın ne yapacağıma yarın sabah karar verebilirim. bugün kötü bir gün oldu aslında senetleri yukarıdan almak zorunda kaldım. ama olsun yine kardayız. şükür.
        Az olsun öz olsun kar kardır Allah bereket versin.

Yorum

• iflibiti
          Seyirci Üye
          • 23 Kasım 2007
          • 67

Sn yorumcu yorumlarınız için teşekkürler.

İyi akşamlar yarın görüşmek üzere.

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sn yorumcu yorumlarınız için teşekkürler.

İyi akşamlar yarın görüşmek üzere.
            İYİ AKŞAMLAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH o kadar üyesi var bu sitenin neden yazı yazan ilgilenen bu kadar az.

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

kente göre aefes daha sağlam bunudasöyleyeyim... hadi iyi geceler... benim yatmam gerek. yarın için stratejim şu. 24,800 ü hacimle geçerse 25.000 ve üstü kapatırız.

dolar yen paritesi yarın biz açarken 95,50 nin üstünde olursa biz de artıda oluruz.
              95 ile 95,50 arasında olursa gel gitler yaşarız bugün olduğu gibi. 95 in altına sarkarsa kriz yeniden alevlenir. dow da bizde eksiye gideriz. hatta 94,50 nin altı görülürse endeks için yeni destek 20.000 civarı oluşur. yarın için 23,800 destek olarak görüyorum. Kalın sağlıcakla
              endeks ile beklentim oluşmuş ve 25.000 üstündeyiz... oldukça iyi. ancak telaş zamanı yarın. orta vadeli desteğin üstündeyiz şuan ve altına sarkmazsak yarın 27.000 ler düşünülebilir.

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 23986

momentum 100 e yaklaştı

KV AORT OV AORT yı kesmek üzere

DİKKAT : TÜM BUNLAR YALLAH ATLAYIN MAL ALIN ANLAMINDA DEĞİLDİR HERKESİN UZLAŞTIĞI NOKTA ŞUDUR :

BU BİR TEPKİ HAREKETİDİR
                DAHA FAZLA

GİTMEYEBİLİR
                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

eyvallah çok güzel oldu grafik...
                  bende yarın değil ama sonraki günler için beklentili oldum. 26.300 önce sonrada 27.100 denenebilir dedim ve yarı yarıya senede girdim bugün. ama hatırlatmakta fayda var dolar düşmeden dolar yen paritesi yükselmeden yükselişimiz pek sağlam olmaz kalıcı değil bu çıkışlar o görüntü oluşuyor.

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

sayın radyolog sizce endeks için yarın ki beklentilerimiz nelerdir. ben yukarı diyorum ama bilemeyeceğim şayet tehlikeli bölge geçildi.

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

barabey hoşgeldin. akçansa bugün güzeldi beğendim ve alım yaptım.

Yorum

• BARAbey
                        Aktif
                        • 08 Mayıs 2008
                        • 201

HOŞ BULDUK AKÇANSA DAN AKŞAM SATIŞ YAZMIŞTIM SATILMIŞ 2.1 AZ OLSUN TEMİZ OLSUN.

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          HOŞ BULDUK AKÇANSA DAN AKŞAM SATIŞ YAZMIŞTIM SATILMIŞ 2.1 AZ OLSUN TEMİZ OLSUN.
                          ben 2,08 den alış girdim. Senedin hareketlerine baksaydın ne zaman düşüş trendini kırdıysa kriz anında %40 bırakmış senet erken veda ettin bence. endeks için beklentileriniz nelerdir acaba yarın için. Senet gidecek daha.

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

ekonomik paket yarayacağa benziyor
                            akban için 4,50 olur
                            akenerji 7,30 olur

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 23986

sayın radyolog sizce endeks için yarın ki beklentilerimiz nelerdir. ben yukarı diyorum ama bilemeyeceğim şayet tehlikeli bölge geçildi.
                              Sayın yorumcu

öncelikle merhabalar

yarın için günlük gra te belittiğim SARI YATAY ÇİZGİ (25781 ) geçilmeli gibi duruyor
                              ama yine de unutmamalı : bu bir trend dönüşümü değildir

henüz

svg ler
                              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• BARAbey
                                Aktif
                                • 08 Mayıs 2008
                                • 201

26.300 Kirarsa 28.000 .tabiki Tahmin Ve Parite önemli.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information