iflibiti Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şuan için yarı senetteyim. olumlu hava geldiği sürece senette olurum. orta vadeli kanalın içindeyiz şuanda kısa vadeli sert düşüşü atlatmış gibiyiz. ama piyasa buna yarın karar verecek eğer yarında artı ile kapatırsak 27.000 olası gibi görünüyor. dolar yen paritesi herşeyin sonucunu bildirir zaten. tam olarak yarın ne yapacağıma yarın sabah karar verebilirim. bugün kötü bir gün oldu aslında senetleri yukarıdan almak zorunda kaldım. ama olsun yine kardayız. şükür.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
-
dolar tl paritesini 1,55 ile 1,75 arasında görmek istiyorlarmış 3-6 boyunca demişler. bu önemli bir işaret olabilir. 1,56 dayız.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Az olsun öz olsun kar kardır Allah bereket versin.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşuan için yarı senetteyim. olumlu hava geldiği sürece senette olurum. orta vadeli kanalın içindeyiz şuanda kısa vadeli sert düşüşü atlatmış gibiyiz. ama piyasa buna yarın karar verecek eğer yarında artı ile kapatırsak 27.000 olası gibi görünüyor. dolar yen paritesi herşeyin sonucunu bildirir zaten. tam olarak yarın ne yapacağıma yarın sabah karar verebilirim. bugün kötü bir gün oldu aslında senetleri yukarıdan almak zorunda kaldım. ama olsun yine kardayız. şükür.
Yorum
-
İYİ AKŞAMLAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH o kadar üyesi var bu sitenin neden yazı yazan ilgilenen bu kadar az.iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn yorumcu yorumlarınız için teşekkürler.
İyi akşamlar yarın görüşmek üzere.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
endeks ile beklentim oluşmuş ve 25.000 üstündeyiz... oldukça iyi. ancak telaş zamanı yarın. orta vadeli desteğin üstündeyiz şuan ve altına sarkmazsak yarın 27.000 ler düşünülebilir.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkente göre aefes daha sağlam bunudasöyleyeyim... hadi iyi geceler... benim yatmam gerek. yarın için stratejim şu. 24,800 ü hacimle geçerse 25.000 ve üstü kapatırız.
dolar yen paritesi yarın biz açarken 95,50 nin üstünde olursa biz de artıda oluruz.
95 ile 95,50 arasında olursa gel gitler yaşarız bugün olduğu gibi. 95 in altına sarkarsa kriz yeniden alevlenir. dow da bizde eksiye gideriz. hatta 94,50 nin altı görülürse endeks için yeni destek 20.000 civarı oluşur. yarın için 23,800 destek olarak görüyorum. Kalın sağlıcaklaPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Yorum
-
eyvallah çok güzel oldu grafik...
bende yarın değil ama sonraki günler için beklentili oldum. 26.300 önce sonrada 27.100 denenebilir dedim ve yarı yarıya senede girdim bugün. ama hatırlatmakta fayda var dolar düşmeden dolar yen paritesi yükselmeden yükselişimiz pek sağlam olmaz kalıcı değil bu çıkışlar o görüntü oluşuyor.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
sayın radyolog sizce endeks için yarın ki beklentilerimiz nelerdir. ben yukarı diyorum ama bilemeyeceğim şayet tehlikeli bölge geçildi.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
ben 2,08 den alış girdim. Senedin hareketlerine baksaydın ne zaman düşüş trendini kırdıysa kriz anında %40 bırakmış senet erken veda ettin bence. endeks için beklentileriniz nelerdir acaba yarın için. Senet gidecek daha.BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOŞ BULDUK AKÇANSA DAN AKŞAM SATIŞ YAZMIŞTIM SATILMIŞ 2.1 AZ OLSUN TEMİZ OLSUN.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Sayın yorumcuYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın radyolog sizce endeks için yarın ki beklentilerimiz nelerdir. ben yukarı diyorum ama bilemeyeceğim şayet tehlikeli bölge geçildi.
öncelikle merhabalar
yarın için günlük gra te belittiğim SARI YATAY ÇİZGİ (25781 ) geçilmeli gibi duruyor
ama yine de unutmamalı : bu bir trend dönüşümü değildir
henüz
svg lerDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum