anlamadığım şey internet sitelerinden şu. insanların hepsi zarar etmiş. hepsi gitmiş. Şimdi soruyorum. Yazdığım kaç tane senet %10'un altında getiri sağlamış... dün yazdıklarım hariç hepsinde %30'un üzerinde kazanç var. onlarca senette yazmıyorum başkaları gibi. Ve buna rağmen neden kimse takılmıyor. Bir kaç kişi hariç neden teşekkür bile etmiyor. Ya da kimse neden daha önceden yazdıklarımıza bakarak. İki kelem etmeyi çok görüyor. Hoşçakalın. Dün söz ettiğim durum buydu.
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dün yazdığım senetlerden mucizevi bir şekilde gerçekten beklemediğim iki senet uçtu gitti...YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracıbadem 5,20-5,30 aralığı alım için uygun. %15 kazanç kafi.
aefes 10,30 alım için uygun....................%10 kazanç kafi.
dohol 1,03 iyi bir fiyat..........................%20 kazanç kafi.
tspor 7,05-10 arasından alınması güzel ancak şuan ki fiyatı ile
7,30 alım..........................................%14 kazanç kafi
4 hisse oldu yeter.... 5.si kalabalık eder.
6,35 den acıbadem gitti... %19 kar ile....
aefes 11,50 ile gitti........ %11 kar ile satıldı senetler.... ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR OLSUN.
az yazdım ama öz yazdım anlayan anlamıştır.
Benden bu kadar arkadaşlar sağlıcakla kalın.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
gardaş ben yeni geldim şimdi okudum elde ne var ne alayımYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık yazı yazmayacağım arkadaşlar sanırım. Yetersiz kalıyorum. Hoşçakalın.
şimdiden çokça teşekkür
Yorum
-
sayın yorumcu üstad!!!
gitme düşüncenize saygı duyuyorum ama bence erken pes ettiniz sanıırm...bence yılmadan yorumlarınızı bizimle paylaşmalısnız...inanın sizi izleyen az olsa da bizim dularımız yeter...yeter ki siz dogrulugunuzdan dürüstlüğünüzden taviz vermeyin...emin olun ki bunun meyvelerini toplarsınız...teşekkür ederim
((
kuzufun
Yorum
-
sayın yorumcu; bak saat 02:25 sana mesaj yazıyorum. ben daha yeni okudum topiğini hayırlı olsun. hemen küsme topiğine zamanla taşlar yerine oturacaktır. bu arada ben senin yazdığın senetlerden almamış olsamda isabetli tespitlerin için tebrik etmek istiyorum. başarılar arkadaşım. ben bundan sonra seni takip etmeye devam edeceğim."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Sevgili Yorumcu,
Yazdıklarınızı okudum. Düşüncelerinizi ve çekincelerinizi anlıyorum. şunu belirtmek isterim, burada yazılanları uygulamak kişilerin kendi iradesine kalmıştır. Bundan dolayı sizin herhangi bir sorumluluk taşıyacağınızı düşünmüyorum. Ancak siz her zaman %10 günlük kazandıran senetleri bile söyleseniz, bu şekilde düşünecek ve sizi haksız yere itham edecek birileri mutlaka çıkacaktır. Bunları hiç düşünmemenizi ve yüreğinizi ferah tumanızı isterim.
Bizler KY olarak daima zarar ettik. Kasım 2000'de borsadaydım, %60 zarar ettim. 11 Eylül de borsadaydım, 2003 Irak savaşında borsadaydım. Tam tövbe ettim, bir daha borsaya girmeyeceğim dedim, borsa 56 bine gitti. Sonrasında çok düştü deyip 29 binde tekrar girdim. Şu anda %20 zarardayım ve full nakitteyim.
Bunları size şunun için anlatıyorum: Ben ve benim gibi birçok KY bu borsadan anlamıyoruz. Niçin hala uğraşıyorsun diye soruyorsanız:Çok zararımız var, belki bir umut biraz gelir elde eder, ihtiyaçlarımızı gideririz.
Bu durumda olan insanlara yardım etmenin, eğer bu işi biliyorsanız, insani bir yönü olduğunu düşünüyorum. Analiz ve yorum yapan birçok insan-site var. Bunların yazdıkları sizin söylediğiniz gibi 30 tane içinden birkaç kağıdın yükselişi şeklinde gerçekleşiyor. Bir sitede japon mum çubukları ile analiz yapılıyor. Bilmiyorum siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz? Ama ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacımız var.
Teşekkür eder, yeni tavsiyeleriniz beklerim.
Yorum
-
ELİMDEN GELENİ YAPARIM ANCAK HİSSE SÖYLERİM. PAT DİYE OLMAZ SABIR İSTER. BİR DEFADA 4 HİSSEDEN 2 Sİ TUTTU. HER ZAMAN OLMAZ. HER ZAMAN OLSAYDI ZATEN ŞUAN FABRİKATÖR OLURDUM.kartalwhite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Yorumcu,
Yazdıklarınızı okudum. Düşüncelerinizi ve çekincelerinizi anlıyorum. şunu belirtmek isterim, burada yazılanları uygulamak kişilerin kendi iradesine kalmıştır. Bundan dolayı sizin herhangi bir sorumluluk taşıyacağınızı düşünmüyorum. Ancak siz her zaman %10 günlük kazandıran senetleri bile söyleseniz, bu şekilde düşünecek ve sizi haksız yere itham edecek birileri mutlaka çıkacaktır. Bunları hiç düşünmemenizi ve yüreğinizi ferah tumanızı isterim.
Bizler KY olarak daima zarar ettik. Kasım 2000'de borsadaydım, %60 zarar ettim. 11 Eylül de borsadaydım, 2003 Irak savaşında borsadaydım. Tam tövbe ettim, bir daha borsaya girmeyeceğim dedim, borsa 56 bine gitti. Sonrasında çok düştü deyip 29 binde tekrar girdim. Şu anda %20 zarardayım ve full nakitteyim.
Bunları size şunun için anlatıyorum: Ben ve benim gibi birçok KY bu borsadan anlamıyoruz. Niçin hala uğraşıyorsun diye soruyorsanız:Çok zararımız var, belki bir umut biraz gelir elde eder, ihtiyaçlarımızı gideririz.
Bu durumda olan insanlara yardım etmenin, eğer bu işi biliyorsanız, insani bir yönü olduğunu düşünüyorum. Analiz ve yorum yapan birçok insan-site var. Bunların yazdıkları sizin söylediğiniz gibi 30 tane içinden birkaç kağıdın yükselişi şeklinde gerçekleşiyor. Bir sitede japon mum çubukları ile analiz yapılıyor. Bilmiyorum siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz? Ama ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacımız var.
Teşekkür eder, yeni tavsiyeleriniz beklerim.
YİNE 4 HİSSE YAZMAYA DEVAM EDERİM.
YAZDIKLARINIZ GERÇEKTEN ANLAMLI. 3-5 KİŞİ BİLE OLSA YETER. AMA DAHA ÇOĞUNU İSTİYOR İNSAN İŞTE.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Sn Yorumcu; bence de kişi sayısı önemli değil. Bunlar zamanla olacak şeyler. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterELİMDEN GELENİ YAPARIM ANCAK HİSSE SÖYLERİM. PAT DİYE OLMAZ SABIR İSTER. BİR DEFADA 4 HİSSEDEN 2 Sİ TUTTU. HER ZAMAN OLMAZ. HER ZAMAN OLSAYDI ZATEN ŞUAN FABRİKATÖR OLURDUM.
YİNE 4 HİSSE YAZMAYA DEVAM EDERİM.
YAZDIKLARINIZ GERÇEKTEN ANLAMLI. 3-5 KİŞİ BİLE OLSA YETER. AMA DAHA ÇOĞUNU İSTİYOR İNSAN İŞTE.
Yorum
-
dohol 1,03 iyi bir fiyat..........................%20 kazanç kafi. 1,03 DEN ALIM YAPTIM.
tspor 7,05-10 arasından alınması güzel ancak şuan ki fiyatı ile
7,30 alım..........................................%14 kazanç kafi YARIN İÇİN ALIM DENEYECEĞİM. 7,10 DAN 200 TANE 7,30 DAN 100 TANE OLURSA OLUR.
TRKCM 0,92-0,94'TEN ALINIRSA NE MUTLU %17 YETER. 1,10 A GELİNCE DÜŞÜNÜRÜZ TEKRARDAN. ŞİRKET BİR AYDAN DAHA UZUN BİR SÜREDİR BU FİYATLARDAN ALIP DURUYOR... DEMEKKİ EKONOMİK DURUMU HAKKINDA İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜYORLAR YA DA SENEDE SAHİP ÇIKIYORLAR.
ÜÇ SENET YETER.
AEFES 11,50 DEN SATTIM AMA 12,40 LARA UZANABİLİR. ARADAKİ KAR PAYI BİLE ANLAMLI ANCAK ALACAĞIMI ALIR SONRA KÖŞEME ÇEKİLİRİM. VE ÇEKİLDİM DE.
ANCAK PERŞEMBE GÜNÜ SEANS İÇİN HER NEDENDİR BİLMEM BİR SÜRELİĞİNE BORSADAN ÇIKMA GEREKSİNİMİ HİSSEDİYORUM.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
özellikle Artmasa Düşse Bile Trkcm Için Sabir Istiyorum. Sonuçta Kazanacaksam Sabretmeye Değer.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum