Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ilginçbir şekilde parite 95 in altına sarkmıyor üstüne de çıkmıyor. temkinli olamkta fayda var yinede 27.000 civari hedef diyorlar. parite tam sınırlarda dolaşıyor ne rahatlatacak şekilde artıyor ne de düşüyor. böyle kalırsa durum iyi olmayabilir. Temkinli olmakta fayda var.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
ilginçbir şekilde parite 95 in altına sarkmıyor üstüne de çıkmıyor. temkinli olamkta fayda var yinede 27.000 civari hedef diyorlar. parite tam sınırlarda dolaşıyor ne rahatlatacak şekilde artıyor ne de düşüyor. böyle kalırsa durum iyi olmayabilir. Temkinli olmakta fayda var.
Benim biraz yüksek oldu biraz aceleye geldi 2,54 maliyet yarına bi çorba çıkarır belki
endeks iyi giderse şayet iyi olur. dolar borcunu unutma ama şirketin. dolar çıkarsa senet güme gider.
parite garip kaç gündür kıpırdımıyor. 95 ile 95,50 arasında. bu ilerde büyük olumsuzluklara yol açabilir. artması gerek artmıyor. düşecekse endeks düşmesi gerek düşmüyorda. kendi iç dinamiklerimizle hareket ediyoruz. iki gündür avrupadan bağımsız hareket ediyoruz. ekonomik paket ve imf ile anlaşma işe yarayacak gibi. birde üç dört gün mb den dolara müdaheleler gelirse o zaman kçhol daha iyi olur
Elimde ozfin vardı biraz erken verdik galiba 0,59 dan elimizden çıkardık hala tavanı çözmediler. Kısmetten ötesi olmuyor bazen. İnşallah koç la telafi edicez.
Elimde ozfin vardı biraz erken verdik galiba 0,59 dan elimizden çıkardık hala tavanı çözmediler. Kısmetten ötesi olmuyor bazen. İnşallah koç la telafi edicez.
hızlı giden at demişler ama daha yolu var gibi görünüyor özfinin. Sakince düşünüp sakince karar vermek gerek. Yoksa kazanç azalır kayıp artar.
Yakışmazmı hiç nede güzel olur. hedefiniz varmı yoksa karı gördümmü kaçarımmı diyorsunuz.
endeks kendini aşağı bırakmaya hazır oldumu kaçarız. ben direnç geçildi diye girdim. nasip işi birazda piyasayı olumlu havaya boğuyor hükümet. ve zamanında açıkladı paketi bankalara kuşkusuz yarayacak. kçhol dolar ile alakalı biraz dolar düştükçe koç artar. dolar borcu olduğu için birbirine paralel gidecektir.
thyao da iyi duruyor.
dolar yen paritesi 95 in altına inmezse satıcılı açılış ama yukarı yöne. 25.550 önemli. 95 in altı olursa düşüş bekliyorum. yarın büyük ihtimalle tekrar çıkarım borsadan tabi şartların oluşumuna bakmak gerek.
dolar yen paritesi 95 in altına inmezse satıcılı açılış ama yukarı yöne. 25.550 önemli. 95 in altı olursa düşüş bekliyorum. yarın büyük ihtimalle tekrar çıkarım borsadan tabi şartların oluşumuna bakmak gerek.
Hafta sonunu nakittemi geçireceksiniz. Yarın yurtdışında önemli veriler varmıydı.
Yorum