2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
443 birim paramız vardı.
tire:111 birim para ile 8,60 dan alındı.
aefes 111 birim para ile 10,20 maliyetten girildi.
218 birim paramız kaldı.
son durum bu idi; Burdan devam ediyoruz.
........Stoplosslar....Kısa hedef....sabreden için
tire : 7,95.........9,10...................9,50.......... ..8,90 dan düşünülür.
aefes : 9,90........11,20.............13,50
tire için bir aşağıdaki mesajı okursanız daha iyi olur 9 lira fiyata odaklanmamak için.
Gece olunca forumdaki düşüncelere bakacağım demiştim. salı gününe kadar çıkış düşünülüyor forum sitelerinde.
bu sırada tire için 8,90 düşünülür yazdım. 8,55 ten yarısını satışa sundum ama listemizdeki fiyatlarda bir değişiklik yok. Stoploss'a gelmedikçe arada dalgalanmalar dahi olsa satış düşünmeyeceğim.
Aefese gelince pazartesi en geç salı stoploss durumuna geçebiliriz.
Tamamen nakite geçebilirsek olumlu hava yakın. Bir yükseliş dalgasına daha girmemize çok bir vakit kalmadı. hatta başlamış bile olabilir. Faizlerin indirilmesi nedeniyle ancak çok çok olumlu bir ekonomik veri yok.
443 birim paramız vardı.
tire:111 birim para ile 8,60 dan alındı.
aefes 111 birim para ile 10,20 maliyetten girildi.
218 birim paramız kaldı.
son durum bu idi; Burdan devam ediyoruz.
........Stoplosslar....Kısa hedef....sabreden için
tire : 7,95.........9,10...................9,50.......... ..8,90 dan düşünülür.
aefes : 9,90........11,20.............13,50
tire için bir aşağıdaki mesajı okursanız daha iyi olur 9 lira fiyata odaklanmamak için.
Gece olunca forumdaki düşüncelere bakacağım demiştim. salı gününe kadar çıkış düşünülüyor forum sitelerinde.
bu sırada tire için 8,90 düşünülür yazdım. 8,55 ten yarısını satışa sundum ama listemizdeki fiyatlarda bir değişiklik yok. Stoploss'a gelmedikçe arada dalgalanmalar dahi olsa satış düşünmeyeceğim.
Aefese gelince pazartesi en geç salı stoploss durumuna geçebiliriz.
Tamamen nakite geçebilirsek olumlu hava yakın. Bir yükseliş dalgasına daha girmemize çok bir vakit kalmadı. hatta başlamış bile olabilir. Faizlerin indirilmesi nedeniyle ancak çok çok olumlu bir ekonomik veri yok.
%6,7 zarar ile çıkıldı yaklaşık olarak. 207 birim para elimizde kaldı.
Yorum