M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    veee dosyamz hazır buyrun arkadaşlar. Tebrikler MESUT hocam emeklerinize sağlık. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.:081:
    teşekkürler emeğinize sn hocam.
    ama ben davetiye alıp gruba katılmama rağmen şimdi kendimi grupta görmedim..tekrar neyi nasıl yapacağımı da bilmiyorum:040: seans arası gelen özel mesaj trafiği nedeni ile mesaj kutusunu sık sık boşaltmak durumunda kaldım..aceleden şifrenin olduğu mesaj da gitti güme:a55:
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MAGGGMA
      ...................
      • 12 Haziran 2007
      • 1375

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      veee dosyamz hazır buyrun arkadaşlar. Tebrikler mesut hocam emeklerinize sağlık. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.:081:
      parola???

Yorum

• gica
        Aktif
        • 18 Mart 2009
        • 250

arkadaşlar belkide son cümlelerim, hayatımda hiçbir zaman bir ortama ayak uydurmak, adapte olmak için bu kadar zorlanmamıştım ama anladımki son yarım saatte bile yokmuşum gibi davranılması burda olmamında anlamı olmadığını hisettirdi bana. Nacizane belki yine dikkate alınmayacaktır yazdıklarım ama bişeyler ters giderken bunu düzeltmek için çözüm üretmek yerine suçlu aramak çözümsüzlüğe iter insanı, kurmak istediğiniz Sosyal gurup için bile üye olamama rağmen, sağlıklı işlemesi amacına ulaşması için ısrarla yardımcı olmak istedim ama birey olarak dikkate alınmadım. Yola çıktığım yakın zamandan buyana Borsa hakkındaki bir liman ve sağlıklı bilgilere ulaştığım bu forumda ençok izlediğim Sn mesutc'ye sonsuz teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.
        "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
        futbolcu, hiçbir zaman
        büyük futbolcu olamaz."
        Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          BJKAS tepki hareketine hazırlanıyor 3.12 de işlem görüyor
          14.10

Hisse 3.32 seviyesine gitti... ama...

Teşekkür beklediğimden değildir mesjım, sorun şudur; onca hisse yazıyorum, daha önce de yazdım, alım yaptığınız hisseleri bilirsem daha yakından inceler sık bilgi aktarabilirim, ilgilenilmeyen hisseyi gömüyorum diye...
          Ama... Onca yükselen hissede seans bitiminde satım yaptıktan sonra yazan oluyor; arada ama.. diğerlerinden ses yok. Taaa ki, hisse eğer düşmüşse iki gün sonra mesaj yazılıypr, tıpkı bugün olmks da olduğu gibi.. Oysa zamanında yazsalar, hisse hakkında daha sık bilkgi aktarma durumu olacak ve kendileri için en optimal kararı verecekler...

Marifet iltifata tabidir mi demişti atalarımız....
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MAGGGMA
            ...................
            • 12 Haziran 2007
            • 1375

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ama ben davetiye alıp gruba katılmama rağmen şimdi kendimi grupta görmedim..tekrar neyi nasıl yapacağımı da bilmiyorum:040: seans arası gelen özel mesaj trafiği nedeni ile mesaj kutusunu sık sık boşaltmak durumunda kaldım..aceleden şifrenin olduğu mesaj da gitti güme:a55:
            MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            parola???
            Bugün yoktum,birşeyleri kaçırmışım galiba...

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              arkadaşlar belkide son cümlelerim, hayatımda hiçbir zaman bir ortama ayak uydurmak, adapte olmak için bu kadar zorlanmamıştım ama anladımki son yarım saatte bile yokmuşum gibi davranılması burda olmamında anlamı olmadığını hisettirdi bana. Nacizane belki yine dikkate alınmayacaktır yazdıklarım ama bişeyler ters giderken bunu düzeltmek için çözüm üretmek yerine suçlu aramak çözümsüzlüğe iter insanı, kurmak istediğiniz Sosyal gurup için bile üye olamama rağmen, sağlıklı işlemesi amacına ulaşması için ısrarla yardımcı olmak istedim ama birey olarak dikkate alınmadım. Yola çıktığım yakın zamandan buyana Borsa hakkındaki bir liman ve sağlıklı bilgilere ulaştığım bu forumda ençok izlediğim Sn mesutc'ye sonsuz teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.

lütfen..
              biraz sakin..
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• nur
                Tecrübeli
                • 03 Mayıs 2008
                • 620

Hocam
                sahi ne burcundansınız.

Yorum

• nur
                  Tecrübeli
                  • 03 Mayıs 2008
                  • 620

Olmuksa
                  Bekliyoruz daha,pazartesinden beri çalkalıyor
                  Ben cuma aldım 4.12 ......4.48 gördü veremedim.
                  Ya herro ya merro deyip bekliyorum ama
                  Her an kol kesebilirim.
                  Niye vermedin dersen
                  Piliçler aklıma geldi erken vermesem mi dedim.
                  Etek bile giyemedik.

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sayın gica hatalı düşünüyorsunuz..size önerim şu anki görüşleriniz-duygularınız yogunlugunu kaybettiginde tekrar düşünmeniz,karar almanız..acele etmeyiniz..
                    her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Hocam
                      sahi ne burcundansınız.
                      nur ben paluk burcuyum,ama köpekpalugu..
                      bu harbiden zorlama oldu..ama arada gerekiyor işte meret..

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

arkadaşlar
                        halloldu..bir yanlış anlama ve anlaşılma var..sevgili gica önemli bir güvenlikten
                        söz etmiş ama atlamışız..

uzatmayalım lütfen..arkadaş yerden göğe haklı..

üstelik gökte aradığımız pc uzmanını yerde bulduk sayılır))

benden bir müjde olsun..
                        soru yok!!
                        yanıt vermeyeceğim bu aşamada)

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sn yağmur bugün de yazdım oysa :( siz de okumamışsanız o zaman zaten kimse okumuyor yazılanları demektir
                          osyal kulüp çalışması hazırlık evresinde
                          Doğal olarak daha bir çok arkadaşımıza davetiye göndermedim bile, çünkü nemde o sosyal kulup düzenlemesini ve neler yapabileceğimizi bilmiyorum, ingilizce bölümler, ve zaman bulamıyorum, kendimce projerim var ama... Bülten çıkarmak bunlardan biri idi siz de biliyorsunuz...
                          Şimdilik yavaş bir hazırlık evresinde ve sadece uygun zaman bulmakta sorun
                          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• nur
                            Tecrübeli
                            • 03 Mayıs 2008
                            • 620

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            nur ben paluk burcuyum,ama köpekpalugu..
                            bu harbiden zorlama oldu..ama arada gerekiyor işte meret..

Balık burcu alıngandır.
                            Duygusaldır.
                            Parasının hesabını da iyi bilir.
                            Dost canlısıdır.v.s.

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Balık burcu alıngandır.
                              Duygusaldır.
                              Parasının hesabını da iyi bilir.
                              Dost canlısıdır.v.s.
                              size bir tüyo vereyim..yalan.bunların hepsi yalan,inanmayın..adamı çiğ çiğ yutarlar,ne dostu ne canlısı,leşini bile kemiklerini sıyırıp yerler..

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

yakmır sagolasın,bende aradım infaz işlemi için ama sen elini çabuk tutmuşsun..sende annıyon psiko işinden yani az buçuk.seni senii..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information