ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yok başlayamadım vakit kalmıyor düzenleme yapmaya, sanırım gerek de kalmayacakBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Tşk,ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam nasılsınız!!
kötü
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
rica etmiyorum,çünki rica ederim cevabını verecegim şekilde yüzeysel bir merakla sormamıştım.gerçekten merak ettiğim ve kaygı duydugum için sordum..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTşk,
kötüher şey olacağına varır..
Yorum
-
-
Tşk sn perisd,perisd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tekrar samımıyete dayanarak yazacagım..
masa bası ımkanım yok.. hop yemek, hop cay, fasıl, fasıl kahvaltı
bu arada ogrenmek, okumak, işlem yapmak, alısverış, daytrade yapmaya calısmak, future ları ızlemek, arada vob takıbı, kısaca organızasyon her anlamda.. ancak bu saatlerde kendı halıme kalabılıyorum..
hosgorun ltf..
cok uzuldum bugunku katılım yok ısyanınıza. kendı adıma..ve cok ıyı anladım sızı..
saygılarım sıze
Yazınızın içinde aslında benim sitemimin yanıtı da var
Ne yazık ki, paylaşım derken, iki sayfa önce yanıt yazan ve sorruma yanıt vermiyorsunuz ki katılalım gibi, portföyüne ilişkin soru sormayı katılım olarak algılayanlarla sessiz portföyünü takip edenleri bencil buluyorum açıkcası...
Sn atillayılkay vardı geçen haftaya kadar sağolsun future piyasalarını aktarırdı; bu hafta o da yok; sn yagmur haber akışını veriyor,sağolsun arada analizleri aktaran katılımcılar var (dı), başkaca katılım olmuyor.
Bu benim için can sıkıcı açıkcası...
Geçen haftalarda yine bu vesile ile yazmıştım, sanırım program çakışmaları nedeniyle ben eğer erken uyarı sistemim açıksa ne haber sitelerini açabiliyorum, ne de future piyasalarını takip edebiliyorum.
Her şey bir yana, her topik üyesi sadece kendi takip ettiği hisselerdeki önemli haberleri, temettü tarihini, genel kurul kararlarını paylaşsa topikle yeter ama... Ben de biliyorum sadece kendi portföyüm üzerine odaklanıp hem daha az yorularak daha çok kazanmayı... Bazen mesaj yazarken kaçırdığım kademeler oluyor...
Ama... Paylaşımdan kaynaklanan sinerji ile telafi ederim diye düşündüm şu ana dek. Malesef...
Daha önceden hiç de önemli görünmeyen, ama benim için çok önemli değer taşıyan, önemli öngörüde bulunmama katkı yapan yazılmış iki mesajdan (topikte yazılmış iki mesajdan) örnek vereceğim. Bulmaya çalışayım iki mesajıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ikinci seans başından itibaren ben bilgisayarı kapadım ve çıktım,biraz önce oturabildim bilg. başına..her şey olacağına varır..
Yorum
-
aynen bende sabahları erken kalkıp birkaç mesaj yapıştırmaya çalışıyorum malesef 2. seans işe gidiyor ve pozisyon aldığım kağıtlara teleteksten bakabiliyorum ,23 00 gibi gelip azda olsa çocukla ilgilenip geliyorum buraya . çok önemli heberleri araştırıyorum bulursam paylasıyorum her sabah destek ve dirençleri atıyorum .yatırım uzman tavsiyesi bulursam yapıştırıyorum ıbs kullanıyor baktığım her şeyi buraya aktaramıyorum ama araştırıyorum bigün onuda yapcam ,benim vicdanım çook rahat ,herkese tavsiye ederim ( söz meclisten dışarı ) emeğe saygı lütfen kendinizi hocalarımızın yerine koyun siz olsanız çoktan bırakıp giderdiniz ,ki 3 mesajı bulup yapıştırmaya çekinen arkadaşlar nasılda kolay tüyo istiyorlar ,bilgi istiyorlar ,seans anında analiz istiyorlar , el insaf ..hatam varsa affola ,kırılanlardan özür ,hocalarımıza emekleri için, KEYBORSA ya gerçekten küçük yatırımcının büyük dostu olduğu için sonsuz teşekkürler.....ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikinci seans başından itibaren ben bilgisayarı kapadım ve çıktım,biraz önce oturabildim bilg. başına..
Yorum
-
Hocam Dosya hakkında ö.m göndermiyorum özellikle, meşgul edebileceğinizi düşünüyorum, burdan paylaşmak da istemiyorum deşifre olmaması sebebiyle müsait olunca siz haber verirseniz konuşuruz..."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
elinize sağlık benim bunu bile yapabilme becerim yok,ancak çal çene konuşuyorum..carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen bende sabahları erken kalkıp birkaç mesaj yapıştırmaya çalışıyorum malesef 2. seans işe gidiyor ve pozisyon aldığım kağıtlara teleteksten bakabiliyorum ,23 00 gibi gelip azda olsa çocukla ilgilenip geliyorum buraya . çok önemli heberleri araştırıyorum bulursam paylasıyorum her sabah destek ve dirençleri atıyorum .yatırım uzman tavsiyesi bulursam yapıştırıyorum ıbs kullanıyor baktığım her şeyi buraya aktaramıyorum ama araştırıyorum bigün onuda yapcam ,benim vicdanım çook rahat ,herkese tavsiye ederim ( söz meclisten dışarı ) emeğe saygı lütfen kendinizi hocalarımızın yerine koyun siz olsanız çoktan bırakıp giderdiniz ,ki 3 mesajı bulup yapıştırmaya çekinen arkadaşlar nasılda kolay tüyo istiyorlar ,bilgi istiyorlar ,seans anında analiz istiyorlar , el insaf ..hatam varsa affola ,kırılanlardan özür ,hocalarımıza emekleri için, KEYBORSA ya gerçekten küçük yatırımcının büyük dostu olduğu için sonsuz teşekkürler.....her şey olacağına varır..
Yorum
-
24.03.2009hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustat dentada tebrikler.050 den yazmıştın 053 u gordu.bende 2 aydır var.gunici 52 yapıp 0.48-0.49 a geri getirip kapıyorlar devamlı.ama bu gun ne olur bilemem.bilginize.
16.03.2009hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustat uzun zamandır tasıyorum sodayı.1.21 ustu kapamadıkca bi yer gitmez benim gorusum .
16.03.2009hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinsallah ustat ugur getirirsinizde 1.21 ustune atar kendini soda.1.21 ustu kaparsa zaten deyil balık ekmekle baklava borekle bile soda iyi gider.
Şimdi benim içim önemli olan yukarıdaki mesajlarda siz ne görüyorsunuz; sizce neden önemli oldu bu mesajlar benim için!...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sakın üzerinize alınmayın sayı keten lafım size değil lakin 837 mesajınız var katkılarınızdan dolayı teşekkürler ,hem sizin fırfırlı eteğiniz yeter.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelinize sağlık benim bunu bile yapabilme becerim yok,ancak çal çene konuşuyorum..
Yorum
-
Az şey midir, gergin geçen seanslarda neşe kaynağı olabilmek!...Espri üretmek ve topikte yazmak da paylaşmaktırketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelinize sağlık benim bunu bile yapabilme becerim yok,ancak çal çene konuşuyorum..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum