M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • nur
    Tecrübeli
    • 03 Mayıs 2008
    • 620

Hatta eşime doğru bu dediğimde
    ordan ayrılan bir kişi deyince haber asparagas da olabilir dedim.
    Hala net bir bilgim yok.
    olsa keşke.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Hatta eşime doğru bu dediğimde
      ordan ayrılan bir kişi deyince haber asparagas da olabilir dedim.
      Hala net bir bilgim yok.
      olsa keşke.
      ÖM den paylaşın bunları, araştırır, en azından hissede olur gözümüz ve alarmlarına pas geçmeyiz hiç olmazsa, kaldıki sizi tanımıyor muyum ki, hisse pazarladığınızı düşüneyim, kaldıki siz sadece duyumu paylaşacaksınız neyse sağlık olsun
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Bugün de liste gelmedi, oysa liste gelse hissleri teknik takas vb aöılardan bir inceliyeceğim ama...
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

iyi geceler kalanlara
          Biraz daha çalışıp kaçayım bende

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Benim topik için de bu mümkün mü sn stocbroker, benim açımdan da çok iyi olacak, size zahmet olmazsa
            Günaydın...

Bu topikte, sn. MESUTC ve sn. mehmetayhan tekniği dikkatlerini çeken hisseleri incelemektedir.

Sn. MESUTC ve sn. mehmetayhan'ın tespit ettiği hisselerle ilgili sorularınızı lütfen seans saatleri dışında iletiniz.

"Şurdan aldım burdan satılır mı, şu hissenin grafiğine bakar mısınız?...vb. topik konusu dışındaki mesajlar filtrelenecektir.

Bu tür mesajları yönetime bildir butonunu kullanarak bizleri haberdar ederseniz gözümüzden kaçanları engellemiş olursunuz.;)
            Last edited by stockbroker; 25 Mart 2009, 09:44.

Yorum

• entemena
              Katılımcı
              • 16 Mart 2009
              • 145

Günaydın Dostlar,

Mesut Hocam, Mehmet Hocam; ellerinize sağlık dün çok keyifli bir gündü, bugün de öyle olacaktır umarım

Bol Kazançlar

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 22527

günaydın arkadaşlar

Roubini cephesinde değişen bir şey yok...

Prof. Dr. Nouriel Roubini, son dönemde yaşanan yükselişin ayı piyasası
                rallisi olduğunu tekrarladı ve piyasaları yeni düşüşlerin beklediğini
                söyledi...

Dün Milan'da Calyon Crédit Agricole'un düzenlediği konferansta konuşan
                Roubini, hükümetlerin ve merkez bankalarının çok agresif anti kriz
                önlemleri almaları durumunda tünelin ucunda umut ışığı olduğunu
                belirtti...

Roubini'ye göre bugüne kadar alınan önlemler krizden kısa sürede
                çıkmak için yeterli değil ve ekonomiler depresyonun eşiğine
                gelebilir...
                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• entemena
                  Katılımcı
                  • 16 Mart 2009
                  • 145

gubre fabrikalari t.a.s.'nin 24.03.2009 tarihli yazisi
                  asagiya cikarilmistir. "yonetim kurulumuzun 24 mart 2009 tarihinde
                  yapilan toplantisinda 2008 yili spk'na gore duzenlenmis konsolide
                  bilancolarda olusan 103.341.077 tl karin yasal mali tablolarda
                  53.660.114 tl zarar olusmasi ve kar dagitimina konu edilebilecek
                  baska bir oz kaynak bulunmamasi nedeniyle dagitilmasina imkan
                  bulunmadigindan dagitilmayarak konsolide mali tablolarda olaganustu
                  yedeklere ilave edilmesi hususunun 10.04.2009 tarihinde yapilacak
                  57. olagan genel kurula sunulmasina karar verildi. sirketimizin
                  2008 yilina ait kar dagitim onerisi ektedir." kar dagitim tablosu
                  gunluk bulten ekinde ve internet sitemizin "sirketler" bolumunde
                  yayinlanacaktir.

------------------------------------------------------------

seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s.'den gelen yazi;

sermaye piyasasi kurulu'nun seri: viii, no: 54 sayili tebligi
                  uyarinca;
                  sirket ortagimiz ali bor'un aciklamasidir. 24.03.2009 tarihinde
                  seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. hisse senetleriyle ilgili
                  olarak 1,85/1,88 tl fiyat araligindan 15.000 adet satis islemi
                  tarafimca gerceklestirilmistir. islem sonrasi sahip olunan hisse
                  senetlerinin sirket sermayesi icindeki payi % 37,00'dir.

-----------------------------------------------
                  van et ticari yatirimlar gida sanayi turizm ic ve
                  dis ticaret a.s. ile ilgili olarak galip ozturk'den gelen yazi:
                  van et ticari yatirimlar gida sanayi turizm ic ve dis ticaret
                  a.s.. (vanet) paylari ile ilgili olarak 24.03.2009 tarihinde
                  3,04/3,06 tl fiyat araligindan 700.000 adet satis islemi tarafimdan
                  gerceklestirilmistir. bu islemler neticesinde elimdeki paylarin
                  toplami 19.083.552,12 adet olup, sirket sermayesine orani %47,7'ye
                  dusmustur.

----

Yorum

• jelly
                    Tecrübeli
                    • 19 Şubat 2009
                    • 0

dostum dun aksam netten dustum hocam gene konusuruz benim msn acik olur. su siralar biraz yogun gidiyorum eski is takintisindan dolayi ondan gir cik yapiyorum.

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 22527

DEVA İLE İLGİLİ :

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

Garanti mekanizmasının ayrıntıları netleşiyor
                        • 2.5 milyar TL'lik kaynakla başlatılacak sistemde, KOBİ'ler için yeni bir kredi kullanma mekanizması kurulacak.
                        • Asıl hedef KOBİ'ler. Buna göre KOBİ'ler, kredi almak için bankalara başvuracak. Burada yapılan görüşme ve incelemeler sonucunda KOBİ'nin ne kadarlık bir kredi garanti desteğine ihtiyaç duyduğu tespit edilecek. Krediye karşılık istenen teminat, kurulacak sözkonusu fon tarafından karşılanacak. Kredi garanti mekanizmasında, banka tarafından hesaplanan kredi riskinin yüzde 60'ına kadarını kurulacak fon üstlenecek. KOBİ, krediyi geri ödemeyemezse banka aldığı garantiyi tahsil ederek zor duruma düşmekten kurtulacak.
                        • Mekanizmanın kurulma gerekçesi ise bankaların önceden rahat bir şekilde kredi verdikleri şirketlere kriz başladığından bu yana yeni standartlar getirip kredi musluğunu kısmaları. "5'inci paket" olarak da adlandırılan sistemin özünü kredilendirme mekanizması oluşturuyor. Bu mekanizma daha çok şirketlere garanti vermek için devreye girecek.
                        • Kurulacak bir fona Hazine'nin ve TOBB gibi meslek örgütlerinin kaynak vermesi üzerinde duruluyor. Daha önce KOBİ'lere verilen böyle bir desteğin kaldıraç etkisiyle 6 kat kredi hacmine ulaştığından hareketle yapılan tahminlerde konulacak 2.5 milyar liralık bir desteğin, 15 milyar liralık kredi hacmine ulaşabileceği hesaplamaları yapılıyor.
                        • Kredi garanti mekanizmasına Hazine kağıdı verilmesi veya nakit destek verilmesi tartışılıyor.
                        • Kağıt verilirse ortaya çıkacak faiz yüklerinin ise vade sonuna atılıp, bu yıla ilişkin bir yük çıkmaması üzerinde duruluyor. Bu aynı zamanda kurulacak sistemin IMF'ye anlatılmasında da avantaj yaratacak ve 'bütçeye yük oluşturmayacağı' mesajı verilecek. Kaynağın nakit olarak verilip verilmeyeceği de çalışmalar sonunda ortaya çıkacak. Eğer IMF ile anlaşma sağlanırsa, buradan alınacak kredinin bir kısmının bu sistem için kullanılabileceği üzerinde duruluyor.
                        • Kredi garanti mekanizmasının dışında bir de İstanbul ve Ankara yaklaşımlarına benzer bir yapılanmaya gidilip gidilmeyeceği üzerinde çalışma yapan bürokrasi, verilecek siyasi karar öncesinde vergi, SSK borçlarına ödeme kolaylığı sağlanacaksa, bunun en az 2 yıllık olması gerektiği üzerinde duruyor.

25/03/09
                        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• atalayilkay
                          Katılımcı
                          • 19 Mart 2009
                          • 138

futureler

E-Mini S&P 500 Jun 09802.75 3:16am ET 0.75 (0.09%)
                          Mini Dow Jones Indus.-$5 Jun 097,614.00 3:16am ET 6.00 (0.08%)
                          NQM09.CMENasdaq 100 Jun 091,235.00 3:16am ET 1.25 (0.10%)
                          S&P 500 Jun 09801.50 3:17am ET 1.90 (0.24%)

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

SPK, Park Elektrik'in Ceytaş'ı almasını olumlu karşıladı 25.03.2009 08:38:47

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Park Elektrik'in Ceytaş'ı devralma suretiyle birleşme talebini olumlu karşıladı.

SPK Haftalık Bülteni'nde şu açıklama yapıldı: "Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Türk Ticaret Kanunu'nun 451'inci maddesi, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20'nci maddeleri ile Kurulumuzun Seri:I No:31 sayılı Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği hükümlerine göre Ceytaş Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi (Ceytaş) devralma suretiyle birleşmesi talebinin olumlu karşılanmasına ve birleşmeye esas alınacak finansal tabloların tarihi ile birleşme sözleşmesinin nihai olarak onaylanacağı genel kurul toplantı tarihi arasında olması gereken 6 aylık süreye ek olarak bir aylık süre verilmesine, karar verilmiştir."
                            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              dostum dun aksam netten dustum hocam gene konusuruz benim msn acik olur. su siralar biraz yogun gidiyorum eski is takintisindan dolayi ondan gir cik yapiyorum.
                              Günaydın
                              msn nem açık dostum

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

günaydın kardeşler
                                sağlık sıhhat dileğimle

Yorum

Working...
                                X

Debug Information