e ihtiyarlık zor tabii hocamın uykusu geldi..hocam pc ekranınız ufak,bicimik büyücek bişey alın..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
madem akşam vakti sormayıp inadına seans sırası soruyorsunuz diye serzeniş yapmışsınız ahanda soru;hocam ffkrl de destek direnç nireler..tüm zikrettiginiz hisseleride yazıyorum ayrıca haberiniz ola..her şey olacağına varır..
Yorum
-
çay sigara molası.hemen geliyorum..ve ayende destek direnç.yarın onuda zımbalamayı düşünüyorum,bugün vermedi gavurlar şu garibe..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Pes vallahi ketenketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstere ihtiyarlık zor tabii hocamın uykusu geldi..hocam pc ekranınız ufak,bicimik büyücek bişey alın..
Yahu daha öğrenemedin bre, veriler gidiyor saat 24.00 de veriler gitmeden çalışmam gerek notlar çıkarmam gerek, uyumam mümkün mü, müsafir gelmesin diye, kapı zilini çaldıklarında;
- Evde yokummm diye bile bağırıp kapıyı açmıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Saat 24.00 ü geçti, o dünün hissesiydi, dünle birlikte gitti cancazım; dünle birlikte yapıllan destekler; yenisine bakmak lazım...ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermadem akşam vakti sormayıp inadına seans sırası soruyorsunuz diye serzeniş yapmışsınız ahanda soru;hocam ffkrl de destek direnç nireler..tüm zikrettiginiz hisseleride yazıyorum ayrıca haberiniz ola..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Ben de öay molası istiyemBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hankısı gitti hocam.buyrun çay bende bol,ama bi zahmet antalya orion bulutsusu yapmanız lazım..
bu arada ffkrl ye kısa vade girmedim.çagrı muhabbeti takılıyorum hissede,birde paket modundayım..(buyrun size şifreli konuşma,enigma gibi)
öncedende söyledigim gibi zürafa kadar kurnaz,koala kadar çevik,su aygırı kadar narinimdir..:037:
bekliyorum hocam..mesajınızı yani..
siz mesajı vereceksiniz bizde 110 engellide fırlayacagız..
def leppard histeria.bon jovinin bi capun lirigini söyledigi konser kaydı vardı,kaybettim,enfes bir şeydi..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Şarkının adı nedir, merak ettim?Belki buluruz.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntıdef leppard histeria.bon jovinin bi capun lirigini söyledigi konser kaydı vardı,kaybettim,enfes bir şeydi..
Yorum
-
Özel Mesaj: iyi akşamlar
Dün, 22:19
xxx
Kayıtlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 2
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Hatalar: 0/1 (5)
iyi akşamlar
iyi akşamlar Mesut hocam takibinizde olmayan bi hisse sormaktan korkarım Tborg dicem ama ! yol gösterirmisiniz, biraz yüksekten aldım ama 1.15 maliyet. topic'de yazacak kadar topic ortamına ısınamadığım için özelden yazıyorum kusuruma bakmayın
xxx
Açık Profil bilgileri
xxx - Özel Mesaj gönder
xxx´ait bütün Mesajları arattır
xxx- Arkadaş Listene ekle
Sn Ketenhelva,
Hani görmezden gel o mesajları diyorsunuz ya; görmezden gelmek zor değil elbet; ne ki gözünün içine sokuyor bu kez bazı topik sakini mesajı!...
İstediğiniz mesajı yazın; biçare; nahoş, aha boş! İnanın bugün 32. bu tür istekte bulunulan ÖM dı sadece bugüne aşt olan!...
Yukarıdaki ÖM jı yazan kişi kendisini biliyor; lfn topiği terketsin, bencilliğe katlanacak gücüm yok.
Ketenhelva dostum, bu gidişat insanın gücünü bitiriyor; ama... Bu mesajlara kızarak, topiğe her türlü desteğini esirgemeyen paylaşan dostları da çekip giderek cezanlandırmak, kurunun yanında yaşı da yakmak; elbet düşüneceğim şey değil; benim katlanamadığım bencilce duygular; paylaşımdan men etmem gereken kişilerde elbette bunlar.
Olmadı; başka çarelerini buluruz; sizden msn nizi niçin istedim sanıyorsunuz; elbet dostlarımı yarı yolda bırakmam, bırakmadım ki hiç bir zaman.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hızır İlyas Stocbrokerstockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞarkının adı nedir, merak ettim?Belki buluruz.
Yorum
-
Eyvallah sn. MESUTC, elimizden gelen her konuda yardıma hazırız.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHızır İlyas Stocbroker
Yorum
-
def leppard ınki albüm adı.capun lirigini sormuş olmanız gerek,capunca söylüyorlardı,oldukça kısa bişeydi ama adını hatırlayamıyorumki,yani bonjovi parçasıda degildi..stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞarkının adı nedir, merak ettim?Belki buluruz.her şey olacağına varır..
Yorum
-
Evet Bon Jovi'nin konserde söylediği japon liriğini sormuştum.Konser yılı da yoksa aklınızda, sağlık olsun.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdef leppard ınki albüm adı.capun lirigini sormuş olmanız gerek,capunca söylüyorlardı,oldukça kısa bişeydi ama adını hatırlayamıyorumki,yani bonjovi parçası degil..
Yorum
-
mesut hocam eger çok bunaltıyorsa bu durum özel mesaj işini ketleyin.filtreleniyormu bilmiyorum o kısım ama filtre işi olmuyorsa toptan kapatın gitsin..
master stockbroker sordunuz,bi kaç hafta ismini hatırlamak için beynim durmaz alttan alta çalışır.takıldı..çıkarırım ben onu..yakamatsu olabilirmi diye düşünüyorum,gibi bir şey..her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum