Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
DD74 çizgilerinde önemsediğim gri ve mavi çizgileri geçen senetler.
bu listeye yeni bir sutun ekledim..(L-gri-al sutunu)
bu sutun(1) değerinde ise senet harekete yeni başlayacak demek
yani senet pek prim yapmamıştır.
mavi al yazan sutun (1) ise biraz primlidir ama daha garantilidir.
gri al sutunu çizginin konumuna göre, en sert harekete başlayacağı yeri
verir.Grinin dibe göre oranı o yüzden önemlidir.
hocam bu sayfayı nasıl gözden kaçırdım hayret ediyorum kendime..bilgisayarda problem var diye pek giremedim..2 gündür seansı izleyen biri olarak tebrikler..tablodaki bazı hisselerde al-sat yaptım ama daha önce inceleseydim müthiş iş yapardım inanın sizi tebrik ediyorum..çalışmalarınızın sürekli olması dileği ile başarılar....
Topiğin ilk mesajı yukarıdadır.Görmeyenler için hatırlatma amacıyla tekrar alıntılıyorum.
Bu topikte, sn. mavilim endeksle ilgili düşüncelerini paylaşmakta ve tekniği dikkatini çeken hisseleri incelemektedir.
Bu bilgiler ışığında, sn. mavilim'in tespit ettiği hisseler veya endeksle ilgili sorularınızı lütfen seans saatleri dışında iletiniz.
"Şurdan aldım burdan satılır mı, şu hissenin grafiğine bakar mısınız?...vb. topik konusu dışındaki mesajlar filtrelenecektir.
Benim topik için de bu mümkün mü sn stocbroker, benim açımdan da çok iyi olacak, size zahmet olmazsa
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yılların birikimini,
kendi geliştirdiği sistemlerle k.yatırımcı ile
karşılıksız paylaşma büyüklüğü gösteren,
saygın insan sayın mavilim'i tekrardan aramızda görmek
keyborsa gibi güzel insanların bulunduğu bir ortamda bilgi alışverişi yapmak
bizim için sevindirici,
bu vesile ile herkese hayırlı kazançlar,hayırlı huzurlu sağlıklı günler temenni ediyorum.....
Dün piyasa boşluklu yukarı açılmıştı...kesik kırmızı
çizgiyle gösterdiğim açılıştaki barın en dip seviyesi
aşağı kırıldığında (yukardan aşağı mavi ok) nakde geçmiştim.
saat 11.00 sıralarında bir grafik gönderip işin tatsızlaşacağını da
yazmıştım.
Buradan ders çıkaranlar oldu mu bilmiyorum ama kısaca
şunu söyleyebiliriz. Gaplı açılışlarda,açılış barı altına düşülürse;
gap kapatma gündeme gelebilir dolayısıyla (yukarı) gaplar
satış fırsatıdır..
Yorum