sinpaşı realize yaptınız umarım 1720 ğördük
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
-
1.55 seviyesinde işlem gören selec kv alım için uygun seviyelerdeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
AYEN; 1.52 destek, 1.65-1.70 hedeflerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
12:28 : ***TRCAS*** Turcas Petrol A.S. nden gelen yazi: Istirakimiz SOCAR&Turcas Enerji A.S. nin 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisi hakkinda. Hisselerinin %
***TRCAS*** Turcas Petrol A.S. nden gelen yazi: Istirakimiz SOCAR&Turcas Enerji A.S. nin 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisi hakkinda. Hisselerinin % 25 ine sahip oldugumuz SOCAR&Turcas Enerji A.S. nin odenmis sermayesinin tamami nakden 50.000.000 TL dan 200.000.000 TL na artirilmasinin da gorusulecegi 2008 yili Olagan Genel Kurulu nun 17.04.2009 tarihinde Sirket merkezinde yapilacagi ve Genel Kurul Gundem Maddesinin asagidaki sekilde tespit edildigi bilgisi Sirketimize ulasmistir. SOCAR&Turcas Enerji A.S. 2008 Yili Olagan Genel Kurul Gundemi 1) Acilis ve Baskanlik Divani secimi, 2) Baskanlik Divanina Genel Kurul Toplanti Tutanagi nin imzalanmasi icin yetki verilmesi, 3) 2008 yili faaliyet ve hesaplarinin karara baglanmasi, 4) Yonetim Kurulu ve Denetcilerin Sirketin 2008 yili faaliyetlerin- den dolayi ayri ayri ibra edilmeleri, 5) Denetim Kurulu Uyelerinin secimi ve ucretlerinin tayini, 6) Sirket odenmis sermayesinin 50.000.000 TL dan 200.000.000 TL na artirilmasi ve bununla ilgili olarak Sirket Ana Sozlesmesinin 6. maddesinin tadil edilmesi, 7) Yonetim Kurulu Baskan ve Uyelerine Turk Ticaret Kanunu nun 334. ve 335. maddelerinde yazili islemleri yapabilmelerine izin verilmes
Yorum
-
11:35 : RAPOR-AKAL TEKSTİL TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"Teknik olarak dip seviyelerden kurtulma süreci gayet iyi devam
etmekte, hissede daha öncede ilk tepki sürecinin beklediğimiz gibi
gelişmesi sonrası bugunlerde ikincil hareketliliğin başlayabileceğini
söyleyebiliriz.
Hissenin ilk adımda .....0.83 ara direnç noktasını geçmesi ile
beraber ikinci tepkinin başlaması ve ikinci tepki süreci içinde ilk
adımda 0.90 ve 0.94 üzerinde hareketlilik beklemekteyiz.
Daha büyük adımda ise .....1.00 ve 1.05 üzerinde bölgesi hedef
olarak izlenebilir.
Hissenin ikincil tepki hareketliliğinin orta ve uzun vadeye
yönelik önemli işaretleride verdiğini düşünmekteyiz.
Böyle bir tabloda büyük adım hedef seviyesinin denenmesi,
geçilebilmesi vede elinde bir süreliğine hisse tutanlar açısından
avantajlı bir durum getirebileceğini söyleyebiliriz.
Tabiki piyasada kısa vadede fırsatlar kaçmaz felsefesi ile
davranan al-sat veya sat-al (trade piyasasını işaret eden ) yapı
içinde olmamız sebebi ile gunlük işlemlerin çok daha fırsat verdiğini
hep beraber görmekteyiz.
Zararkes seviyesi ise ..........0.76 olarak izlenebilir.
Zaman stop aralığı ise .........1-3 seans olarak izlenebilir.
Verdiğimiz zaman stop aralığındaki espri ise, ifade ettiğimiz
zaman içinde beklediğimiz hareketlilik başlamadığı taktirde aşağıdaki
zararkes (stop loss) seviyesinden daha önce, kontur garanti olması ve
daha az zararla veya karla veya aynı fiyattan çıkılması açısından çok
önemsediğimiz bir uyarı olarak izlenebileceğini söyleyebiliriz.
Tabiki piyasadaki diğer 350 fırsattan yararlanılması açısından
nakit likit kalmanın ne kadar önemli olduğunu içinde bulunduğumuz
al-sat veya sat-al (trade piyasası içinde ) olmamız sebebi ile
değerlendirilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Bu vesile ile
raporlarımızda bu uyarıyı yapmaktayız.
İlk adımına ulaşmaş ise isteğinize görede satış yapılabilir veya
ikinci adımı beklemek size kalmıştır anlamı taşımaktadır."
bu kardeşte var anlaşılan bu 2.ci ğönderişi
Yorum
-
Sn Hıramhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayen 1000 lot 1,57 malıyet
sagyo 1500 lot 0,45 malıyet
alcar 125 lot 7,45 malıyet
zaten siz ayen de maliyeti her zaman yüksekten yapmaktasınız alışkanlık oldu
THYO yu postalamışsınız anlaşılan hayırlı olsun kazandığınızı tahmin ediyorum 5.40 dan alıma uygun olduğunu yazmıştım, siz köye gidip gelinceye kadar da 6.15 den aşağı düşmediğine göre...
Yemekler sn Hiramdan
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
9.25 (1.13%)
Yorum