M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • key34
    Aktif
    • 14 Nisan 2008
    • 177

anhyt hedefi neresi sayın mehmetayhan
    teşekkürler

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

key34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      anhyt hedefi neresi sayın mehmetayhan
      teşekkürler
      yalnız 1280 takipli bu hisse 1480 hedef

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

vıkıng sagyo boyner yukarı atak denemeye hazırlanıyorlar
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• carizzm
          Tecrübeli
          • 16 Mayıs 2008
          • 317

sayın mehmetayhan fonfk için hedefiniz varmı.

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 22522

EREGl nin kafasına vuruyorlar
            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• key34
              Aktif
              • 14 Nisan 2008
              • 177

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              vıkıng sagyo boyner yukarı atak denemeye hazırlanıyorlar
              sayın mesut sagyo atağını nereye kadar yapar
              teşekkürler

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Ayen 1.56-157 kademelerinde işlem görmekte atağa geçmek için ısınma turlarında
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

Sadece pes diyeceğim...
                  En sonunda sn mavililm gibi yazmayı bırakmak gerekecek sanırım!
                  Soru sormak neden seans içinde gelir herkesin aklına!

Paylaşmayı seviyorum; bencilliğe katlanamıyorum.
                  seans içi sizlerin takibinde olan veya 1-2 hisse takip listenizde iken, 4-5 borsa sitesinden takip de ederken bir çok kişi, bizler hisse takibi yapmaya çalışıyoruz hem de tümünü! Zamanımız yeterse de portföyümüze zaman ayırıyoruz.
                  Dün akşamdan beri 27 özel mesaja da yanıt yazmak zorunda kaldım.
                  msn yi saymıyorum daha!

İnsaf biraz empati lfn

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

aman mesut hocam yapma

Yorum

• deneyimli çaylak
                      Seyirci Üye
                      • 18 Şubat 2009
                      • 48

valla ben kolay kolay sormam gayri....
                      birde sizden olmıyalım...

Yorum

• entemena
                        Katılımcı
                        • 16 Mart 2009
                        • 145

Bazı forum sitelerinde görmüştüm, Topiğin en üstünde sürekli sabit bir yazı vardı, moderatörlerimiz acaba böyle bir uygulamayı eklemek isterlermi foruma ? belki bu sayede sürekli göz önünde olduğu için yeni gelen arkadaşlara vs. bir uyarı şeklinde olabilir.

Tabiki sadece sesli düşünüyorum

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

mesut hocam bu tür istekler hep olacaktır,zararda olan yada kazanırken hırs yapan kişiden empati yapmasını istemeyin,yapamazda zaten.çözüm sizin bu tür istekleri görmezden gelmeniz olabilir ancak..
                          her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

entemena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bazı forum sitelerinde görmüştüm, Topiğin en üstünde sürekli sabit bir yazı vardı, moderatörlerimiz acaba böyle bir uygulamayı eklemek isterlermi foruma ? belki bu sayede sürekli göz önünde olduğu için yeni gelen arkadaşlara vs. bir uyarı şeklinde olabilir.

Tabiki sadece sesli düşünüyorum
                            uyarı söyledigim psikolojideki adamlara sökmez,tek yol ancak kişinin kendi önlemi olabilir..
                            her şey olacağına varır..

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 22522

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sadece pes diyeceğim...
                              En sonunda sn mavililm gibi yazmayı bırakmak gerekecek sanırım!
                              Soru sormak neden seans içinde gelir herkesin aklına!

Paylaşmayı seviyorum; bencilliğe katlanamıyorum.
                              seans içi sizlerin takibinde olan veya 1-2 hisse takip listenizde iken, 4-5 borsa sitesinden takip de ederken bir çok kişi, bizler hisse takibi yapmaya çalışıyoruz hem de tümünü! Zamanımız yeterse de portföyümüze zaman ayırıyoruz.
                              Dün akşamdan beri 27 özel mesaja da yanıt yazmak zorunda kaldım.
                              msn yi saymıyorum daha!

İnsaf biraz empati lfn
                              devam svg kardeşim mesutc

yılgınlığıa,bıkkınlığa yer yok
                              arkadaşlarımız da zaman içerisnde gerekli özeni göstereceklerdir aslında

ŞİMDİDEN BAŞLASALAR DAHA İYİ OLACAK
                              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

akıpd 0.86-0.87 kademelerinde işlem görmekte atağa geçebilmek isteğinde

Yorum

Working...
                                X

Debug Information