mehmetayhan hocam merhaba kütahyanın kodu nasıl yazılıyor alış yapmak istiyorum bulamıyorum teşk.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
DEVA TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
UZUN VADELI DUSUS SURECINDE HISSE YUZDE-76 DEGERKAYBETMIS DURUMDA.
HISSE BU GERILEME SURECI ICINDE ILK DIP CALILSMASINI YAPMAK UZERE, BU
NEDENLE TEPKI IHTIMALI VE BANT ARALIKLARI YENI OLUSABILIR.
TABAN SURECI ICIN HISSEDE ONUMUZDEKI AYLARDA YUZDE 60 ILE YUZDE 45
ARALIGINDA BIR BTEPKI VE DIP BOLGESINDE 7.00.--4.50 BANT ARALIGINDA
BIR CALISMA GOREBILECEGIMIZI DUSUNMEKTEYIZ.
ILK CALISMA OLABILECEGI ICIN DALGALI VE IYI BIR HAREKETLILIK GOREBILIR.
BANT ARALIKLARININ VE ISLEM HACMININ GERILERKEN DARALMIS OLMASI HISSEDE
1-2 SEANS ICINDE BIR HAREKETLILIK GETIRECEGINI VE TABANDAN ILK KURTULMA
HAREKETININ BASLATACAGINI TAHMIN ETMEKTEYIZ.
HISSEDE ILK ADIMDA 5.16-5.35 ARALIGININ GECILMESI ILE BERABER 5.50 VE
ARDINDAN BUYUK ADIMDA 6.00 SEVIYESIN DOGRU BIR TEPKI SURECI GOREBILIRIZ.
KISA VADEDE OLUSABILECEK TEPKININ ORTA VE UZUN VADEDE COK ONEMLI KIRILMALARI
GETIRMESI ICIN OLUMLU KIRILMALAR ICIN ONEMLI ISARET OLACAKTIR.
6.50 KIRILMASI VE UZERINDE HAFTALIK KAPANISLAR ORTA VADEYE YONELIK
ISARETLER OLACAKTIR.
HISSEDE ZARARKES SEVIYESI OLARAK 4.70 IZLENEBILIR.
ZAMAN STOP ARALIGI ISE 3-4 SEANS OLARAK IZLENEBILIR.VERDIGIMIZ
ZAMAN ARALIGINDA ISLEMLER ILK ADIMINA ULASMAS ISE SATIS YAPILABILIR,
ANLAMI TASIMAKTADIR.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/
***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar, pardon marketi shortlarlarsa derken neyi kastediyorsunuz? yani vob'da short pozisyon almayı mı kastettiniz acaba?
şimdiden cevabınız icin teşekkürler.
marketi şortlamak, piyasa yapıcılarının, yani para ağalarının piyasayı düşürmek için mal satması veya vob da kontrat satıp düşüşe oynaması demektirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
kaplamın 4.10-4.12 seviyesinde yükselmek istemekte
Temel verilerinin iyi olmadığını ve sığ bir hisse olduğunu da belirtmeliyim
Ben yazarken 4.06-4.08 seviyesine düşmüş bile ancak teknik verileri
iyiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
15:25 : *erdoğan,"beyaz Eşyada ötv Yi üç Ay Süreyle Indiriyoruz"
*erdoğan,"beyaz Eşyada ötv Yi üç Ay Süreyle Indiriyoruz"
Yorum
-
fenis de spekülatif bir hisse 3.00 seviyesinde geçen hafta dikkati çekmiştim 3.18 olmuş, yoluna devam etmek ister görüntüsü
Feniş Temel analiz açısından pahalı sayılabilir ancak verileri olumsuz değilBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
garanda 2.12 seviyesine 5 milyon lot dizdiler.endeksi o kadar düşürmeden diger kagıtlara basacagım manasınamı geliyor bu..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
15:33 : RAPOR-ÇELEBİ HAVA TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"İKİNCİ ADIM YÜKSELİŞ BAŞLAYABİLİR
Güçlü seyreden hisseler içinde gözükmekte.
Uzun vadede yüzde 78 düşmesinin ardından çok güçlü tepki vererek
kısa vadede ikinci dalga tepki yükselişine giren hissede 7.65 son
zirvesini geçmek isteyen bir iştah gözükmekte.
Bu noktanın geçilmesi ile hissenin ilk adımda 8.15 zirvesini
denemesi gundeme gelecektir.Bu noktanın geçilmesi 8.50 ikinci adım
hedef seviye olarak izlenebilir.
Büyük adımda hedef 9.15
Genel yapı itibariyle hissenin dip taban sürecini tamamlıyor
olması biraz daha orta vadeyey yönelik yükselişin kaderini
belirleyecek bir oluşm gözlemlenebilir.
Zararkes seviyesi olarak 725 izlenebilir. Zaman stop aralığı ise
2-3 seans olarak izlenebilir"
Yorum
-
goldaş 075-076 kademesinde işlem görmekte teknik anlamda güzel görünmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
FFKRL 1.14 de işlem görmekte teknik açıdan güzel görünüyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
15:33 : ***GOLDS***HABERIN DEVAMI Sirketimiz ve yoneticileri Fransiz Bankasi tarafindan nitelikli dolandiricilik basta olmak uzere asilsiz suc ithamlariyla kamuoyu
***GOLDS***HABERIN DEVAMI Sirketimiz ve yoneticileri Fransiz Bankasi tarafindan nitelikli dolandiricilik basta olmak uzere asilsiz suc ithamlariyla kamuoyu nezdinde bir yil boyunca yipratilmaya calisilmistir. Muteaddit aciklamalarimizda da ifade ettigimiz uzere, soz konusu Fransiz Bankasi hakkinda gerek yurticinde ve gerekse yurtdisinda maddi ve manevi tazminat davalari ile konu yargiya tasinacak, ayni zamanda Fransiz Bankasinin fiilleri ile ilgili sikayetlerimiz gerek Fransa ve gerekse Avrupa Birligi nezdinde Kamu otoritelerine tasinacaktir. Konu ile ilgili gelismelerde kamuoyu derhal bilgilendirilecektir. Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunulur. ***GOLDS***
Yorum
Yorum