M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

Topik sakinlerine öğrenmek amaçlı sormak istediğim husus;

Sabahleyin ADEL hissesini 4.22 seviyesinde işlem gördüğü esnada mesaj yazmıştım,

öğle arasında ise sizlerin de kendi incelemelerinizi yapabilmeniz amacıyla GRUND ve TAT analizlerimi seans başlamadan paylaşmak için çaba harcadım ki, değerlendirmeye fırsatınız olsun.
    1.seansı 0.56--0.57 kademesinde kapatan GRUND hissesi 2. seans 15.30 a kadar aynı kademede işlem gördü.
    Buna rağmen neden bir kişi bile olsun dikkate alınmadığını gerçekten merak ediyorum. O anki psikolojinizi bimek açısından öğrenmek istiyorum. Trade veya kv al-sat yapmayı düşünmeyen kişi zaten bu ve benzeri topiklerde zaman harcamaz. Ama zaman harcayıp da birşey yapılmaması da dikkatimi çekiyor doğrusu.
    Stratejim veya yöntemim yanlış ise değiştirebilirim. Sizce hangi yöntem sizin tarzınıza uygun, bunu bilirsem sanırım daha yararlı olabilirim
    Paylaşırsanız sevinirim.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

tamamdır,valla mesut hocam siz istediniz ona göre..
      önce bi tarama yapmam gerek..az izin..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        tamamdır,valla mesut hocam siz istediniz ona göre..
        Sn Ketenhelva,
        Aman sakın... Yanlış anlaşılmasın, herkes kendi stratejini kendi ayarlamalı...
        Benim merak edip öğrenmek istediğim bir kişinin bile stratesine uymayan strateji izliyorum herhalde ki, çabalar heba oluyor. Sadece nedenini öğrenip sorgulamak ve anlamak istiyorum.
        Amacım sadece budur...
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sn Ketenhelva,
          Aman sakın... Yanlış anlaşılmasın, herkes kendi stratejini kendi ayarlamalı...
          Benim merak edip öğrenmek istediğim bir kişinin bile stratesine uymayan strateji izliyorum herhalde ki, çabalar heba oluyor. Sadece nedenini öğrenip sorgulamak ve anlamak istiyorum.
          Amacım sadece budur...
          mesut hocam kastınızı yanlış anlamadım elbette,heyecan yapmayın yahu..sorunuza yanıt vermek babında tamamdır,mademki istediniz demiştim..telaş yapmayın lütfen,sakin kalın..az izin,tarama yapcem yazılarınızı..

hamiş:hitabınızda eger sizi çok rahatsız etmeyecekse sayın lafınıda kaldırın artık.en azından bana karşı..sevgiler..

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

okay.başlıyorum..

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

seanslar itibari ile grung-adel-özgyo-metyo-prkab-izocm-nugyo-tatks-anelt-tire-vanet-pişbirik-briç-çaturanga-king(bende son 2 basmayı severim bu arada)-serve-alkim-karel-pkart-selec-fmzip(bunu neden begendiniz anlayamadım-sanırım ciddi zararı vardı)-agyo-sahol senetlerinin ismi geçmiş,bu senetlere hoş gözle bakıp,gerdan kıvırdıklarını müşahade ederek yazmışsınız..ayrıca önceden gelen senetlerde var..

imdiii.hocam zaten bir kısım maldayız yani boşta para az ve bu kadar çok sayıda senet içinden bazılarını daha bir belirgin vurgularsanız bakıp degerlendirip karar veririz..gibime geliyor..bu kadar çok senet ismi geçince millet sanırım halihazırda sahip oldukları senetler hakkında yorum yapıp yapmayacagınızı gözlemekte..ben ise hala deneme aşamasındayım..

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

okay midur?

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

mesut hocam yatın artık,klavye başında uyudunuz gibi geliyor..

Yorum

• asu58
                    Yeni Üye
                    • 05 Mart 2009
                    • 16

sayın mesut hocam sstemınızı cok begenıyoruz memur olarak ogle vakti bır degerlendırmelerinızı dort gozle takıp ediyoruz ve cok faydalı oluyor basarılarınızın devamını dilyoruz tesekkurler bızler ıs geregı anlık bakamıyoruz hatta sabahdan ogleye kadar olanlarıda bu özete ılave edersenız daha gzel olacak bızler sesızce takıpdeyız engın goruslerinizden cok faydalanyouz bz garıp ky ıcın ızlerın olması cok sevındırıcı selamlar

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      okay midur?
                      Teşekkürler ketenhelva,
                      yanlız o senetlerde eksiklik var alka, tekfen, otokar yapıkredi GMYO gçbç senetler eksik

Bir de yazıldığı günden sonra ulaştığı prim potansiyellerine, zarar ettirenlere bakarsanız tahminlerdeki isabet oranını bulmaya çalışırız. Ben de sistemimi test etmiş olurum böylelikle

iyi geceler Klavye başında uyuyacak kadar da yaşlanmadık hani, tuşlara ve ekrana mercekle bakıyor olsam da

Yorum

• asu58
                        Yeni Üye
                        • 05 Mart 2009
                        • 16

hocam su egcyo mıpaz ıheva varyo ne durumdalar klay gelsın

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

okay dirmuş.iyi geceler mesut hocam,yarın kaya balıgınada razıyım..

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

günaydın topik sakinleri.kolay gelsin.hayırlı kazançlar olsun..

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

muhterem arkadaşlar bu senet inceleme işinden anlayanlar varsa ''isgsy'' bi bakabilirlermi,ne ayaktır bu senet..

Yorum

• naz
                                Aktif
                                • 17 Ağustos 2008
                                • 373

günaydün arkadaslar gününüz güzel olsun
                                istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information