M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • jelly
    Tecrübeli
    • 19 Şubat 2009
    • 0

hocam neden bu kaniya vardigimi sorarsanizda, soyle izah edeyim : herkes elliot dalgasindan yok teknikten bahsediyor. 4 un sonu 5in basi yok besin bolumu gibi. sahsen ben 20 senelik birikimi yok eden bir krizde bu tekniklere pek inanamiyorum. her trade altinda bir tekniksel yaklasim aranmaya calisilsada artik oralardan ciktigimizin kanaatindeyim. arkadaslar ya olmazsa diyecekler buda bir tezdir. o yuzden vobda yarisiyla hedge edilebilir derim. ama simdiye kadar oyle bir aman amanlik sell of olmadi. cok dustu evet ama cuma gunu frene bastilar tam beklentiler dahilinde. eger ki carsamba persembeden sonra 7000 ustune atar ve hatta haftaya pazarteside belki saliya kadar pozitif trende girip sonra inisler cikislarla nisana varip nisan haftasina 6000 ler yakalanirsa o zaman cok rahatlikla herkes boga piyasanina yani bir rallye hazirlansin derim. LUTFEN UNUTMAYIN son sell off iyi insani hasta yatagina dusurecek cinsten olmali o uzden marj kalmadi kelimesini kullandim ve nerden bu kaniya vardigimi belirtmek istedim. vix eski ust noktalarina gelmedi hep pozitif artilari ekliyorlar bahane yaratmaya calisiyorlar gibi. fikrimi aciyim istedim dostum cunku okuyan olur kafa karistirmak istemem nerden bu kaniya vardigimi yazmak istedim bende rahatlamis oluyum

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hocam neden bu kaniya vardigimi sorarsanizda, soyle izah edeyim : herkes elliot dalgasindan yok teknikten bahsediyor. 4 un sonu 5in basi yok besin bolumu gibi. sahsen ben 20 senelik birikimi yok eden bir krizde bu tekniklere pek inanamiyorum. her trade altinda bir tekniksel yaklasim aranmaya calisilsada artik oralardan ciktigimizin kanaatindeyim. arkadaslar ya olmazsa diyecekler buda bir tezdir. o yuzden vobda yarisiyla hedge edilebilir derim. ama simdiye kadar oyle bir aman amanlik sell of olmadi. cok dustu evet ama cuma gunu frene bastilar tam beklentiler dahilinde. eger ki carsamba persembeden sonra 7000 ustune atar ve hatta haftaya pazarteside belki saliya kadar pozitif trende girip sonra inisler cikislarla nisana varip nisan haftasina 6000 ler yakalanirsa o zaman cok rahatlikla herkes boga piyasanina yani bir rallye hazirlansin derim. LUTFEN UNUTMAYIN son sell off iyi insani hasta yatagina dusurecek cinsten olmali o uzden marj kalmadi kelimesini kullandim ve nerden bu kaniya vardigimi belirtmek istedim. vix eski ust noktalarina gelmedi hep pozitif artilari ekliyorlar bahane yaratmaya calisiyorlar gibi. fikrimi aciyim istedim dostum cunku okuyan olur kafa karistirmak istemem nerden bu kaniya vardigimi yazmak istedim bende rahatlamis oluyum
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

msn nin yeni versiyonunu indirmiştim, indirmez olaydım, 3 gündür şu zaman darlığında şimdi bir de onu çözmeye çalışıyorum. Yeni msn versiyonda kişilerimi eski versiyonda olduğu kişilerimi ve online olup olmadıklarını nereden ayarlayabilirim bilen var mı
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ÇAKAL
          Ağa'nın Adamı
          • 27 Haziran 2007
          • 2545

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          msn nin yeni versiyonunu indirmiştim, indirmez olaydım, 3 gündür şu zaman darlığında şimdi bir de onu çözmeye çalışıyorum. Yeni msn versiyonda kişilerimi eski versiyonda olduğu kişilerimi ve online olup olmadıklarını nereden ayarlayabilirim bilen var mı
          Kaldır yeniden indir.
          Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
          Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• mehmet emin
            Tecrübeli
            • 19 Ağustos 2008
            • 303

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kaldır yeniden indir.
            'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

K'msen'n olmamasi ilginç

Yorum

• EFEKENT
                Kıdemli
                • 15 Mayıs 2008
                • 4329

ben burdayım hocam günaydın. hayırlı haftalar bol kazançlar.
                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

Yorum

• perisd
                    Katılımcı
                    • 10 Şubat 2009
                    • 78

Tesekkurlerımı cabuk bıtırmısım
                    herkese gunaydın bol kazanclar ve
                    saygılar...

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 22512

K'msen'n olmamasi ilginç
                      buradayım sn mesutc
                      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 22512

NOT : ABD dün itibariyle yaz saat uygulamasına geçtiğinden ABD Borsaları bugün Türkiye saati ile 15:30’da açılıp 22:00’de kapanacaktır...!
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Günaydın

Yorum

• mehmetayhan
                            Demirbaş
                            • 23 Temmuz 2008
                            • 1850

5100 takipli yksg 5800

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              5100 takipli yksg 5800
                              :a88:

Yorum

• mehmetayhan
                                Demirbaş
                                • 23 Temmuz 2008
                                • 1850

kutpoda beklemedeyim 090 ğeçsin bir hareket olur

Yorum

Working...
                                X

Debug Information