hocam neden bu kaniya vardigimi sorarsanizda, soyle izah edeyim : herkes elliot dalgasindan yok teknikten bahsediyor. 4 un sonu 5in basi yok besin bolumu gibi. sahsen ben 20 senelik birikimi yok eden bir krizde bu tekniklere pek inanamiyorum. her trade altinda bir tekniksel yaklasim aranmaya calisilsada artik oralardan ciktigimizin kanaatindeyim. arkadaslar ya olmazsa diyecekler buda bir tezdir. o yuzden vobda yarisiyla hedge edilebilir derim. ama simdiye kadar oyle bir aman amanlik sell of olmadi. cok dustu evet ama cuma gunu frene bastilar tam beklentiler dahilinde. eger ki carsamba persembeden sonra 7000 ustune atar ve hatta haftaya pazarteside belki saliya kadar pozitif trende girip sonra inisler cikislarla nisana varip nisan haftasina 6000 ler yakalanirsa o zaman cok rahatlikla herkes boga piyasanina yani bir rallye hazirlansin derim. LUTFEN UNUTMAYIN son sell off iyi insani hasta yatagina dusurecek cinsten olmali o uzden marj kalmadi kelimesini kullandim ve nerden bu kaniya vardigimi belirtmek istedim. vix eski ust noktalarina gelmedi hep pozitif artilari ekliyorlar bahane yaratmaya calisiyorlar gibi. fikrimi aciyim istedim dostum cunku okuyan olur kafa karistirmak istemem nerden bu kaniya vardigimi yazmak istedim bende rahatlamis oluyum
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam neden bu kaniya vardigimi sorarsanizda, soyle izah edeyim : herkes elliot dalgasindan yok teknikten bahsediyor. 4 un sonu 5in basi yok besin bolumu gibi. sahsen ben 20 senelik birikimi yok eden bir krizde bu tekniklere pek inanamiyorum. her trade altinda bir tekniksel yaklasim aranmaya calisilsada artik oralardan ciktigimizin kanaatindeyim. arkadaslar ya olmazsa diyecekler buda bir tezdir. o yuzden vobda yarisiyla hedge edilebilir derim. ama simdiye kadar oyle bir aman amanlik sell of olmadi. cok dustu evet ama cuma gunu frene bastilar tam beklentiler dahilinde. eger ki carsamba persembeden sonra 7000 ustune atar ve hatta haftaya pazarteside belki saliya kadar pozitif trende girip sonra inisler cikislarla nisana varip nisan haftasina 6000 ler yakalanirsa o zaman cok rahatlikla herkes boga piyasanina yani bir rallye hazirlansin derim. LUTFEN UNUTMAYIN son sell off iyi insani hasta yatagina dusurecek cinsten olmali o uzden marj kalmadi kelimesini kullandim ve nerden bu kaniya vardigimi belirtmek istedim. vix eski ust noktalarina gelmedi hep pozitif artilari ekliyorlar bahane yaratmaya calisiyorlar gibi. fikrimi aciyim istedim dostum cunku okuyan olur kafa karistirmak istemem nerden bu kaniya vardigimi yazmak istedim bende rahatlamis oluyum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
msn nin yeni versiyonunu indirmiştim, indirmez olaydım, 3 gündür şu zaman darlığında şimdi bir de onu çözmeye çalışıyorum. Yeni msn versiyonda kişilerimi eski versiyonda olduğu kişilerimi ve online olup olmadıklarını nereden ayarlayabilirim bilen var mıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Kaldır yeniden indir.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermsn nin yeni versiyonunu indirmiştim, indirmez olaydım, 3 gündür şu zaman darlığında şimdi bir de onu çözmeye çalışıyorum. Yeni msn versiyonda kişilerimi eski versiyonda olduğu kişilerimi ve online olup olmadıklarını nereden ayarlayabilirim bilen var mı
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
K'msen'n olmamasi ilginçBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermsn nin yeni versiyonunu indirmiştim, indirmez olaydım, 3 gündür şu zaman darlığında şimdi bir de onu çözmeye çalışıyorum. Yeni msn versiyonda kişilerimi eski versiyonda olduğu kişilerimi ve online olup olmadıklarını nereden ayarlayabilirim bilen var mı
Yorum
-
buradayım sn mesutcMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterK'msen'n olmamasi ilginç
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GünaydınBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
:a88:mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5100 takipli yksg 5800Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum