M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EDY
    Yasaklı
    • 15 Aralık 2008
    • 1381

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim topik sakinleri sadece izlemekle yetinmek istiyor, oysa aracı kurum raporlarını, analizleri, yorumları kim okumak istemez ki...
    Hocam cok güzel muhabbet cikardiniz masallah...

Heyhat tüm forumu kontrol altinda tutma cabalari yüzünden ben pek katilamiyorum sohbete...

Böyle devam...

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

055-056 kademelerinden işlem gören spekülatif hisse İHEVA ah bir 0.56 yı aşabilsem 0.60 da soluğu alırım bu havalarda tavan yapanlardan neyim eksik der gibi
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmet emin
        Tecrübeli
        • 19 Ağustos 2008
        • 303

Bizim topik sakinleri sadece izlemekle yetinmek istiyor, oysa aracı kurum raporlarını, analizleri, yorumları kim okumak istemez ki...
        Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
        Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
        "DURDO: Uzun vadeli düşüş sürecinde hisse yüzde-78 değerkaybetmiş
        durumda.
        Son dönemde dip ve taba süreci olumlu gelişen hissenin kısa vadede
        yaklaşık son 6 aydır 3.16-1.72 bant aralığında
        Yaklaşık taban çalışması yüzde 90 gibİ geniş bir bölgede
        gelişmekte.
        Bant aralıklarının ve işlem hacminin son haftalarda gerilerken
        daralmış olması hissede 1-2 seans içinde bir hareketlilik getireceğini
        ve tabandan ilk kurtulma hareketinin başlatacağını tahmin etmekteyiz.
        Hissede ilk adımda 1.94 geçilmesi ile beraber 2.07 ve ardından
        büyük adımda 2.32 seviyesin doğru bir tepki süreci görebiliriz.
        Kısa vadede oluşabilecek tepkinin orta ve uzun vadede çok önemli
        kırılmaları getirmesi için olumlu kırılmalar için önemli işaret
        olacaktır.
        2.32 kırılması ve uzerinde haftalık kapanışlar orta vadeye yönelik
        işaretler olacaktır.
        Hissede zararkes seviyesi olarak 1.79 izlenebilir.
        Zaman stop aralığı ise 3-4 seans olarak izlenebilir.Verdiğimiz
        zaman aralığında işlemler ilk adımına ulaşmas ise satış
        yapılabilir,anlamı taşımaktadır.

AKEN

AKENR 2NCİ HAREKET
        DAHA ÖNCEDE İLK ADIM HAREKETLİLİĞİNDE ÖNERDİĞİMİZ HİSSE İLK ADIM
        HEDEFLERİNE ULAŞTI VE SONRASININDA NORMAL TRAD HAREKETLİLİĞİ İÇİNDE
        SÜREÇ GAYET İYİ İŞLİYOR.
        SÜREÇ OLARAK İLK ADIMDA 6.25 GEÇİLMESİ GEREKEN NOKTA,
        6.25 BU NOKTANIN GEÇİLMESİ İLE BERABER İKİNCİ ADIMDA 6.50 6.65
        TEKRAR HEDEF KONUMUNDA OLACAKTIR.
        ZARAKES SEVİYESİ 5.70
        HAREKET ETMESİNİ BEKLEDİĞİMİZ ZAMAN ARALIĞI VE ZAMAN STOP ARALIĞI
        1-4 SEANS İÇİNDE BEKLENEBİLİR."

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım
        danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,
        aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen
        bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı
        sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve
        tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine
        dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri
        tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
        alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize
        uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Foreks Haber Merkezi

isteyin yeter ki hocam ama güvenilmiyor diye ben de yollamak istemiyordum elimde şimdilik bu var
        'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 22512

Doğrusu siz de sağolun. En azından çorba parası kazandığınızı yazma cesareti gösterdiniz. O kadar hisse yazdım çorba değil don gömlek fanila bile aldırırdı, velakin kimse korkup da kazandık demedi, el koyacağımızı mı sandılar bilmem ki; oysa zarar yazsalardı eminim ilk mesajları olurdu bir kısım insanın
          kazanınca tşk etmek boynumuzun borcu ve nezaket gereğidir

kaybedersek bizim suçumuzdr

sonuçta kimse bize zorla hisse aldırıp sattırmıyor
          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• mehmet emin
            Tecrübeli
            • 19 Ağustos 2008
            • 303

TEKFN öngörüme uygun davrandı, bakmayın siz onun 0.59 un zirvelerine çıktım demesine, afrasına tafrasına; topu topu, 0.57-0.58 kademelerinde sıfır çekerek 0.59 seviyesinde 769 adet işlem gördü. 0.56 kademesinde 16.534, 0.55 kademesinde 109.779 adet işlem oldu

Ama... Yine de güçünü kaybetmiş değil.
            hocam tekfk di mi bahsettiğiniz sabah tavan olmuş 53ten vermiştim 52den tekrar aldım hareket vakti ne zaman acaba 59 hareketine katılamadım ama bekliyorum şimdik 2.bir hareket için

MEDUM

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hocam cok güzel muhabbet cikardiniz masallah...

Heyhat tüm forumu kontrol altinda tutma cabalari yüzünden ben pek katilamiyorum sohbete...

Böyle devam...
              Endeks beşik gibi bir aşağı gidiyor yürek hoplatıyor, topik dersen ıssız bir mekan gibi... Oysa ben sessizlikten korktuğumdan mezarlıklardan geçerken gece ıslık çalıp ıslığımı yoldaş yaparım korku dehlizime...

Topik sessiz, endeks mezarlık gibi buz kesiyor; ben de kendimce ıfıylık çalıyorum
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hocam tekfk di mi bahsettiğiniz sabah tavan olmuş 53ten vermiştim 52den tekrar aldım hareket vakti ne zaman acaba 59 hareketine katılamadım ama bekliyorum şimdik 2.bir hareket için
                Mutat vasıta değilki hareket saati olsun , Bu köy münübüsü, siz koltuğa oturun şoför okey maçını ne zaman bitirirse ve Çoban süllü emmi mal pazarından öküzünü satıp parasını getirirse gideriz bre

Ama bu kadar değerlenmiş hisse her ne kadar gücünü koruyor olsa da, onca primsiz hisse varken, umarım stopunuzu alım yerinizi iyi hesaplamışsınızdır.

Yorum

• mehmet emin
                  Tecrübeli
                  • 19 Ağustos 2008
                  • 303

hocam sorması ayıp bu dow saatleri mi karıştırdı da 15.30da açıldı %1 artı gözüküyo da yoksa bugüne özel mi

MEDUM

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 22512

hocam sorması ayıp bu dow saatleri mi karıştırdı da 15.30da açıldı %1 artı gözüküyo da yoksa bugüne özel mi

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

Bugüne özel

Saatler 1 saat geri alınmış ABD de

Yorum

• deneyimli çaylak
                        Seyirci Üye
                        • 18 Şubat 2009
                        • 48

Mutat vasıta değilki hareket saati olsun , Bu köy münübüsü, siz koltuğa oturun şoför okey maçını ne zaman bitirirse ve Çoban süllü emmi mal pazarından öküzünü satıp parasını getirirse gideriz bre

Ama bu kadar değerlenmiş hisse her ne kadar gücünü koruyor olsa da, onca primsiz hisse varken, umarım stopunuzu alım yerinizi iyi hesaplamışsınızdır.
                        HARİKA CEVAP OLMUŞ ELİNE SAĞLIK ÜSTAD TEŞEKKÜRLER...

Yorum

• mehmetayhan
                          Demirbaş
                          • 23 Temmuz 2008
                          • 1850

bana müsade arkadaşlar

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

Arada takıldığımız arkadaşlar oluyor, umarım kimseyi kırmıyorumdur. Stresli ortamda yazılar da buz kesmesin istedim, takılmalar sonucu takılıp kırdığım arkadaş olursa özür dilerim. Takılmalara hoşgörü vardır umarım

Yorum

• EFEKENT
                              Kıdemli
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 4329

Mesut Hocam Sayin Pehlivanin Konsevesine Bakabildiniz Mi Hafta Sonu
                              "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                              Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Mesut Hocam Sayin Pehlivanin Konsevesine Bakabildiniz Mi Hafta Sonu
                                Bakamadım, o da bakmamı tiçin talep formu doldurmadı bre zaten sn Mavilimin güzel analizi vardı talep formu da gelmeyince tatlar isterse turşu olsun dedim bıraktım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information