merci hocam 300-306 civari ikinci 1/3 aliyorum isc de
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bironeri verecegim, bu site bana pit trader lari hatirlatiyor ani %5-10 yukselisleri bulabilen adamlar (broker lar) acayip beceri ister hocam buraya pit trader yada pit trade ismi ne yakisir.
keske bende oyle bir beceriye sahip olsam
yazan herkese tebrikler en sevdigim yer siteler icinde ve en zor yer yoksa yukari asagi demek en kolayi (biz kolayini secmisiz)
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruşak 045 üzeri 052 ğider
Bir nefes alıp çay molası vermeye niyeti yok hocam bunun
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
5750 üzeri 6750 hedefmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryksgr 5750 hızlandı 6000 ğeç artık
Yorum
-
DYHOL 0.47-0.48 seviyesinde atak yapabilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Teşekkür ederim dostum, önerin güzeljelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbironeri verecegim, bu site bana pit trader lari hatirlatiyor ani %5-10 yukselisleri bulabilen adamlar (broker lar) acayip beceri ister hocam buraya pit trader yada pit trade ismi ne yakisir.
keske bende oyle bir beceriye sahip olsam
yazan herkese tebrikler en sevdigim yer siteler icinde ve en zor yer yoksa yukari asagi demek en kolayi (biz kolayini secmisiz)
sizdeki uv öngörülere herkes sahip değil ama
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Ben bakamadım diğer hisseleri incelemekten. Biraz da işin doğrusu sizler inceliyorsunuz nasıl olsa diye yan kaçtımjelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam haddim degil ama hafta sonu bir inceledim de boyle bir goruse vardim aksgtada
Seans içi öngörülerde bulunmak için vaktim hisse incelemekle geçer oldu dostum, yoksa meleke filan yok bende trade için
Yorum
-
hocam ykredi int bankacılığında olan var mı sorun mu var acaba satış yaptım para hala yatmadı neden olur acaba:040:'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
T2 Gün sonu yatar yani satış yaptıktan 2 iş günü sonunda hesabınıza yatarmehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ykredi int bankacılığında olan var mı sorun mu var acaba satış yaptım para hala yatmadı neden olur acaba:040:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
dostum msn ninizi acik tutarsaniz hafta sonuna bakalim kurumlar ne diyor paylasalim goruslerimizi. ben yarin sabah sonrasi pozisyonumun yonu dogrultusunda bilgisayari hafta sonuna kadar kapaticam fazla kafami karistirmasina yorumcularin izin vermeden hafta sonu kesin gorusuruz en gec cuma herkes saglicakla kalsin
Yorum
Yorum