tüpraşta neler oluyor tekrar toparlarmı hocam
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
IMKB-100 VE VOB030NISAN TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
VOB0300409 NISAN KONTRAT
29.700-30.000 ONEMLI DIRENC ARALIGI OLARAK IZLENEBILIR.
ASAGIDA ISE 29.000 BUGUNUN ONEMLI DESTEK NOKTASI
30.000 GECMIS SON DORT AYIN ONEMLI DESTEK NOKTASI OLARAK GELISTI
30.000 ALTINDA KALMA SURESI UZADIGI MUDDETCE 28.000-29.700 ARALIGI
3-4 SEANS DAHA DEVAMEDEBILIR.
DAHA OLUMLU BIR GORUNTU ICIN 29.700-30.000 GECILMESI GEREKLI.
DIS BORSALARDA TEPKI VE SON DONEMIN GUCLU DURAN BORSASI OLMAMIZ SEBEBI
ILE 1-2 GUN DAHA YATAY BIR
BANTTA 30.000-28.000 HAREKETI GORMEYE DEVAMEDEBILIRIZ.
IMKB-100
SON 4.5 AYIN ONEMLI DESTEK NOKTASI OLAN 23.500 ALTINDA SEYREDEN ENDEKSTE
DIGER BORSALARA GORE TUTUNMA CABASI DIRENCLE DEVAMEDIYOR.
TABI SUREC OLARAK SATIS BASKISININ 23.500 SEVIYESI ALTINDA KALDIGIMIZ
MUDDETCE 21-11-2008 TARIHINDE DIP BOLGEDEN OLUSAN SERT TEPKININ ETKISI
22.200 BOLGESINDEKI ASAGI YONDEKI BOSLUGUN DOLDURULMA IHTIMALI DEVAMEDIYOR.
BUGUN VE YARIN NORMAL BANT ARALIKLARIMIZI DIKKATE ALDIGIMIZDA YUKARIDA 5
GUNLUK HAREKETLI ORTALAMA 23.500 DE BULUNURKEN ASAGIDA ILK ADIMDA 23.000 VE
HEMEN ALTINDA 23.800 ONEMLI ILK DESTEK ARALIGI OLARAK IZLENEBILIR.
23.000 ALTINDA HAREKETLILIK ENDEKSIN SUREC ICINDE SATISLARIN DEVAMI VE
ENDEKSIN SECIM ONCESI SON BIR GERILEMESI ANLAMINA GELEBILECEGI VE DIS
BORSALARDA OZELLIKLE SON 3 HAFTADA YASANAN ORTALAM YUZDE 17 ORANINDAKI
DUSUSLERI DIKKATE ALDIGIMIZDA TEPKI IHTIMALI VE YEREL SECIMLERIN OLUSTURABILECEGI
YUKSELIS SEBEBI ILE ONUMUZDEKI 1-2 GUN BU ACIIDAN ONEMLI BIR ISARET OLACAKTIR.
BANT ARALIKLARININ 1-2 GUN IMKB-100 TARAFINDA 600 PUANLA GELISMESINI BEKLERKEN
VOB0300409 NISAN KONTRATTA ISE ORTALAMA ONUMUZDEKI 2 GUNDE 800 PUANLIK BIR
BANTTA SEYRETMESINI BEKLIYORUZ.
DIS BORSALARDA OZELLIKLE GELEBILECEK BIR TEPKIDE ISE ENDEKSIN ARA DESTEKLERI
CALISMAYA DEVAMEDECEKTIR.
BOYLE BIR SEYIR HALINDE IMKB-100 SON 1.5-2 HAFTAYA YUKSELIS SURECI ICINDE
GIREREK SIRA ILE 23.500 VE 25.000 SEVIYELERINI GECEBILECEK BIR SECIM
TRENDI OLUSTURABILECEKTIR
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/
***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Tüprası Perşembe günü idi yanılmıyorsam, 15.40-15.60 aralığında hareket ederken yazmıştım, 3 iş gününde 17.00 kademesinde 12324 adet işlem görerek sert satış yedi. 3 günde üstelik İMKB gerilemişken İMKB 30 hissesi için yeterli marj sayılmalı 15.60 daki desteğinde tutunması beklenirboncuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüpraşta neler oluyor tekrar toparlarmı hocamBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
yetişemedim dostum alanlar için sevindimMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYararlanabilsiyseniz mutlu olurum Hocam
Yorum
-
TEKFK de hedefi 0.58 olarak revize yapmak gerkeiyor artıkBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bjkas 1.73-1.74 kademesinde işlem görmekte, hareket hazırlığı sezilmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
Umarım yanılmam, TEKFEN de 2.30 a kadar gerileme olasılığı mevcut ve satışların yoğunluğu azalma eğilimindeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Teşekkürler. Teşekkür limitim dolmuş hemen :(mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam cuma garfa demiştir
işte olay buBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
1060 hedef zatenaltima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam, kutpo da da hedefi 1,06 olarak revize edelim mi?
Yorum
-
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum

Yorum