sahol demişsiniz ama bu sıralar o grup biraz kumar gibi degilmi?
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bilakis riski endüşük düzeylerde Türkiyenin en büyük 2. holdingine 0.53 PD/DD değeri ile ortak olmanın riski oldukça düşük olmalı. Eğer trade ve kv için soruyorsanız, belirttiğim destek noktalarından alımın riskinin olacağını sanmıyorum sadece ağır hantal kalabilir.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersahol demişsiniz ama bu sıralar o grup biraz kumar gibi degilmi?Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam nasıl izleyen yok.farkındamısınız arada hep yazmayan tek isimler soru soruyor sürekli.bu izlendiginizi ama buraya fazla yazmadıklarını gösterir..
Hislerime tercüman olan biz izleyici olarak tesbitinize katılıyor
ve yazmama sebebim de hocamın değerli yazılarına ulaşmak için
zaman kaybı olmasın diyedir.
Saygılar
Yorum
-
-
Ali Sabanci:" Daha Az Komisyon Odemek Icin Yaptik"
Haberturk'un Haberine Gore; Sevket Sabanci Ve Aile Fertlerinin Sabanci
Holding Ve Akbank’ta Yuksek Miktarda Hisse Satisinin Nedeni Olarak Borsa
Komisyonlarini Gosteren Pegasus Yonetim Kurulu Baskani Ali Sabanci,
"hisselerimizi Satmiyoruz" Dedi..
Gazetede Konuya Iliskin Olarak Bugun Yayinlanan Haber Asagida Bulunuyor:
" Haberturk Ekonomi Gundemi Programinda Melda Yucel’in Sorularini Yanitlayan
Sabanci, "sabanci Ailesi Olarak Hem Akbank Ve Sabanci Holding’de Hissedariz.
Hisselerimiz Borsaya Kote Degildi, Ileriki Bir Tarihte Satmak Icin Kote
Ettirmek Gerekiyor. Hisseleri Kayit Yaptirilirken De Binde Iki Oraninda Bir
Ucret Oduyorsunuz, Bu Komisyon Da Fiyat Uzerinden Yapiliyor. Akbank’in Piyasa
Degeri 25 Milyar Dolarken Mi Kayit Yaptirmak Daha Makul Yoksa Piyasa Degeri
Dustukten Sonra Mi Yaptirmak Mantikli?"
Bu Aciklamanin Ardindan,
Sabanci, Soyle Konustu: "sabanci Holding De, Akbank Da Benim Icin Bir Yatirim.
1.8 Milyar Tl Kar Aciklayan Bir Hisseyi Satar Misiniz? Bizim Niyetimiz
Maliyetleri Ve Masraflari Dusurmekti. Ne Zaman Satariz; Kayit Yaptirdiktan
Sonra 99 Yil Icinde Satmaliyiz, Biz 10 Yil Gibi Bir Sure Bictik.
Daha
Onceden De Benzer Firsatlar Ciksaydi Bunu Yapardik. Tekrar Belirtiyorum, Daha
Az Komisyon Odemek Icin Yaptik. Ben Gruptan Ayrilirken De Bir Suru Sey
Konusulmustu. Her Zaman Ilkler Vardir. Zamanla Herkes Alisacak."
Dunyada
Yasanan Krizin Havacilik Sektorunu De Etkiledigini Vurgulayan Ali Sabanci,
Pegasus Olarak Isci Cikarmayacaklari Mesajini Verdi.
"
-matriks-Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Değerli Mesutc hocam yukarılarda forumdaşlarımın da yazmış olduğu gibi sizi seans içi ve dışı sürekli izliyoruz ama çoğunlukla yazılarınızı bir arada görebilmek ve çalıştığınız hisselerin dışında sormayarak sizin dikkatinizi dağıtmamak için yazmamayı tercih ediyoruz yoksa sizi izlemeye devam ediyoruz emin olunuz... en az 68 kişi sizi izliyor ve ayrıca yeni kaydolanlar misafirleri de sayarsak birçok kişinin sizi izlediğine emin olabilirsiniz, kendinize iyi bakınız başarılar hayırlı bol kazançlar...[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
AYGAZ'NIN VERGI DAIRESINE SUNULAN 2008 YILI NET KARI 63.919.641 TL
-MATRIKS-
Aygazın bilançosunun alt kalemleri verilmediği için inceleyemedim ama bu haliyle iyi değil, zarar etmeden uygun seviyelerden stop yapılabilir. Akşama bulursam bilançonun alt kalemlerini incelemeye çalışacağımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sayın mesutc merak ettim yazmıyorsunuz,geçenlerde saglıkla ilgili bir durumdan yazamayacagınızı söylemiştiniz bir süre..
iyi olmanızı,ciddi bir problem olmamasını temenni ederim..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Mesutc hocam nerelerdesiniz, inşallah ciddi bir sağlık problemi yoktur en kısa sürede yazmanızı diliyoruz sayın hocam, saygılar
[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
Sn Ketenhelva ve sn Polat Aksoy, duyarlılığınız için teşekkür ederim.
Yaşlılık alametleri başgöstermeye başladı anlaşılan. Detaylı sağlık taraması yaptırmam nedeniyle piyasaları izliyemiyorum. Bu nedenle bir süre yazamayacağım. Topik ve site sakinlerine sağlıklı ve mutlu günler dilerim.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
geçmiş olsun tez zamanda bekliyoruz yenidenMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Ketenhelva ve sn Polat Aksoy, duyarlılığınız için teşekkür ederim.
Yaşlılık alametleri başgöstermeye başladı anlaşılan. Detaylı sağlık taraması yaptırmam nedeniyle piyasaları izliyemiyorum. Bu nedenle bir süre yazamayacağım. Topik ve site sakinlerine sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Yorum
-
Geçmiş olsun..Allah acil şifalar bahşetsin inşallah..PEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun tez zamanda bekliyoruz yeniden
Yorum
-
Prkte 1.17 seviyesine gerileyerek, belirttiğim desteğine çekildi ve güç toplayarak, bugün ara dirençi olan 1.29-1.30 seviyesini geçerek günü 1.37 seviyesinden kapattı. Daha öncede belirttiğim gibi yarın hedefi 1.45-1.52 seviyeleri olacaktır.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprkte 1.29 üzerinde kalamadı, 1.24 seviyesine geriledi, 1.16 seviyesine kadar düşüşün sürmesi olasılığı mevcut 09.02.09
Dün seans bitiminde grafiğini incelediğimde 1.19 seviyesinde de bir desteğinin olduğunu gördüm. 1.20-1.19 seviyelerindeki işlemler esnasında tekrar bakmak gerekecek.
Kozaa daha önce belirttiğim trade alım seviyemiz olan 1.10-1.07 aralığına pazartesi günü 1.09 seviyesini görerek alım fırsatı sunup tekrar trend hareketine devam etti ve bugün günü 1.30 seviyesinden kapattı, biraz dinlenmesi gerekecekecek ama indikatörleri hala diri. 1.35-1.37 seviyeleri yarın test edilecektir. Bu seviyelerde dinlenmez ise bir sonraki hedefi olan 1.45 ve 1.60-1.65 kademeleri dinlenme ve geri çekilme aralığı olacaktır büyük olasılıkla
Aygaz bilançosunu inceleme fırsatım olamadı, ne var ki, geçen süredeki işlemlere bakılırsa, hissedeki hakim grupların beklentileri doğrultusunda bilanço açıklanmışa benzer. Kambiyo zararı bekleniyordu zaten, diğer alt kalemlerdeki karşılaştırmalı taployu kısa zamanda incelemeyi umuyorum.
Kalın sağlıcaklaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum