Elimde Biraz Bim Var Değerlendirebilirmisiniz Teşekkürler...
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Mesut hocam , öncelikle çok geçmiş olsun.Sessiz bir takpciniz olarak 0,55,0,56 dan aldım.kaçtan satılabilir?..zira 1.seans tavanı 0,58..teşekürlerMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriheva 0.55- 0.56 dan trade amaçlı düşünülebilir şu an 0.56 seviyesinde aktif alım yapılmakta
Yorum
-
Altima... Lütfen bu tarz sorularda alinabilir satilabilir yada alayimmi satayimmi gibi cümlelerden kacinalim..altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesut hocam , öncelikle çok geçmiş olsun.Sessiz bir takpciniz olarak 0,55,0,56 dan aldım.kaçtan satılabilir?..zira 1.seans tavanı 0,58..teşekürler
Bunun yerine konuya "Destek Direnc nelerdir düsünceleriniz nelerdir" tarzi sorularla yaklasirsak cok daha iyi olacagi kanaatindeyiz...
Forum yönetimi olarak hesap vermekle yükümlü oldugumuz bazi sorumluluklarimiz söz konusu... Umarim anlayisla karsilarsiniz...
Yorum
-
trade amaçlı alımlarımı ben 4-8 kademe veya %2-5 arasında realize etmek amacıyla alıyorumaltima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesut hocam , öncelikle çok geçmiş olsun.Sessiz bir takpciniz olarak 0,55,0,56 dan aldım.kaçtan satılabilir?..zira 1.seans tavanı 0,58..teşekürlerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
İhevada 2 kademenin %3.63 e tekabül ettiğini anımsatmakta fayda var, elbette fiyatı düşük hisselerde 4-8 kademe beklemek biraz hayalcilik olur...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrade amaçlı alımlarımı ben 4-8 kademe veya %2-5 arasında realize etmek amacıyla alıyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
petun 2.24-2.21 seviyelerinden 2.80 hedefi için alım yönlü düşünülebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
iheva belirttiğim aynı seviyelerde işlem görüyor, ancak kozaa da ve diğerlerindeki fiyat hareketlerinden aynı sektör olması nedeniylre çok etkileniyor, işlemlerin kalitesi bozulmaya düz tutuyor, tradenin hedefine ulaşamama riski doğdu, para çıkışı artıyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
0.36-0.33 seviyelerinden TEKFK kv alım yönünde düşünülebilir hedef 0.44-0.45Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bugün 10.48MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKozaa da kar realizasyonunun yapılma olasılığı artıyor...Dikkatli olmakta fayda var
Hisse fiyatı 1.44-1.45 kademlerinde işlem görür iken uyardığım kozaa 1.48 seviyesine küçük bir atak yapıp 1.35 seviyesine kadar gevşedi. Dikkate alan olmuştur umarım uyarıyıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
SAHOL de hala Deutsche Sec satışlarına devam etmekteç Can sıkıcı...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
0.66-0.69 seviyelerinde alım yönlü düşünülülebilineceği yönünde düşünce belirttiği CEMTAS 0.81 kademesinde 7.500 adet, 0.80 seviyesinde 635 adet, 0.79 kademesinde 58.175 adet 0.78 seviyesinde 29.802 adet işlem görerek hedefine ulaşmıştır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Citibankın İMKB deki hisselerin birçoğundaki paylarını son zamanlarda neredeyse fiyat seviyesi gözetmeden satması SAHOL ü ve bir çok hisseyi teknik rayından çıkardı.
Citibank zora girince ŞMKB imdadına yetişti anlaşılan...
Ama Saholde takas dökümleri sanki Citibanka Deutschban ve takas liderlerinin bir süprizi gibi görünüyor, işin aslı sabancıların satış haberi gibi bilinsede, kazın ayağı Citibankın satış sinyalini alan diğer kurumların Citiyle birlikte satışa geçmesi olarak görünüyor. Ama Deutschban takasta payını artırmış durumda bu hengamede. Standartunlu nün tek başına sayılabilecek yüklü alımı ise SAHOLde önümüzdeki günlerde takas ta büyük değişikliklerin habercisi olarak görünüyor...
Citinin sahol takasından tasfiye sürecinin sonunda Sahol endeksi tutan veya iten hisse olmaya aday gibi görünüyor bana.... Şimdilik uzak durmakta fayda olsa da...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Mesutc hocam merhabalar, fonfk benim kağıdım biliyorsunuz tesadüfen almış fakat realize edememiş ve maliyetime hatta altına geri dönmüştüm
şimdi satıcıların çok azaldığı dikkatımı çekti kağıtta neredeyse işlem yok ne dersiniz yarın iki tavanla 5.30 direncini kırıp uçuşa geçermi sizce?;)
[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesutc hocam merhabalar, fonfk benim kağıdım biliyorsunuz tesadüfen almış fakat realize edememiş ve maliyetime hatta altına geri dönmüştüm
şimdi satıcıların çok azaldığı dikkatımı çekti kağıtta neredeyse işlem yok ne dersiniz yarın iki tavanla 5.30 direncini kırıp uçuşa geçermi sizce?;)
İşlem hacmi azalınca hisseler tavan yapıyorsa başka analize gerek kalmazdı...
Akşam vaktim olursa bakayım inceledikten sonra bir yargı oluşur sanırım. Hissenin dolaşımdaki sayısı da az, sığ bir hisse. O nedenle işlem hacminin daralması normal zaten bütün hisseler bir kaçı haricinde hacimsiz işlem görüyor...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
23/02/2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.36-0.33 seviyelerinden TEKFK kv alım yönünde düşünülebilir hedef 0.44-0.45
0,36 seviyesinden alımlarda % 13,88
Bugün için % 7.89 primli durumdaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum