Endekste ralli hazırlıkları sezinliyorum, umarım yanılmam
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by MESUTC; 06 Şubat 2009, 01:33.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterB.Soke belirttiğim 0.93 direncinin üzerine 0.94 seviyesinde 500 adet, 0.95 seviyesinde 100 adet ve 0.96 kademesini atlayarak 0.97 seviyesinde ise 1515 adet kaymak cilası çekip, hedefine ulaşmanın yorgunluğu ile 0.87 seviyesine geri çeekildi....
sayın mesutc öngörünüz için tebrik ederim.ben seans esnasında batısöke ye dikkat etmedim,izlemedim.ama sorum var,eski hesapla!
0.94 seviyesinde 500 adet yani yaklaşık 500milyonluk işlem gördü.
0.95 seviyesinde 100 adet yani yaklaşık 100 milyonluk işlem gördü
0.97 seviyesinde 1515 adet yani yaklaşık 1,5 milyarlık işlem gördü.
yada yeni parayla 500,100,1500 tl işlem gördü diyorsunuz..dogrumudur?her şey olacağına varır..
Yorum
-
IMF tahmını
IMF'nin değerlendirmesinde Türk ekonomisinin, yılbaşından yıl sonu esasına göre 2008'de yüzde 1 büyüdüğü tahminine yer verilirken, 2009 için beklenti, yüzde 1,5 küçülme, 2010 için de beklenti, yüzde 3,5 büyüme olarak dile getirildi.
Değerlendirmede yine yılbaşı-yılsonu karşılaştırmalarına göre Türkiye'de enflasyon 2008'de yüzde 10,4 olarak tahmin edilirken, enflasyonun, bu yıl yüzde 7,9'a, 2010'da da yüzde 6,9'a düşmesinin beklendiği kaydedildi.
Değerlendirmede, toplam dünya ekonomisinin bu yıl yüzde 0,5 oranında büyüyeceği yönünde ocak ayı sonunda IMF'nın yaptığı tahmin yinelenerek, ABD ekonomisinin bu yıl yüzde 1,6 küçüleceği, Euro bölgesinin de bu yıl yüzde 2 küçüleceği beklentisi hatırlatıldı.
IMF değerlendirmesinde, sanayileşmiş ve gelişmekte olan piyasalardan oluşan G-20 üyesi ülkelerin, küresel ekonomik ve finansal krize karşı, talebi artırıcı ve finans sistemini temizleyici kararlı politikalar izlemeleri önerildi.
Değerlendirmede, küresel krizi tetikleyen ABD'deki emlak fiyatlarındaki düşmenin, daha önce sanılandan daha uzun süre devam edeceği ve 2010'da da sürebileceği dile getirildi. Küresel olarak işsizliğin artması beklentisine de işaret edildi. alıntı
Yorum
-
sn ketenhelva teşekkür ederim.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mesutc öngörünüz için tebrik ederim.ben seans esnasında batısöke ye dikkat etmedim,izlemedim.ama sorum var,eski hesapla!
0.94 seviyesinde 500 adet yani yaklaşık 500milyonluk işlem gördü.
0.95 seviyesinde 100 adet yani yaklaşık 100 milyonluk işlem gördü
0.97 seviyesinde 1515 adet yani yaklaşık 1,5 milyarlık işlem gördü.
yada yeni parayla 500,100,1500 tl işlem gördü diyorsunuz..dogrumudur?
0.94 seviyesinde 500 adet işlem gördüğüne göre;
0.94 x 500 = 470 TL (sıfır atılmamış hali ile 470.000.000) işlem hacmi oluşmuş demektir.
Hesabınız doğrudur.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Adel, yazıcı hol, Trakya cam, soktas, cemts, tekfk, alım yönlü izlenmesi gerektiğini düşündüğüm hisseler
Alkim ve koza bir süre durgun ve ağır kalacak görünüyor.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
EYIVALLAH HOCAM TAM İSABET TESEKKURLERMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKFK 0.35-0.36 seviyelerinden alım yönlü düşünülebililr
Yorum
-
-
25/01/2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanlış hisseyi analiz etmişim;
TEKFK; Madem uykusuz kaldım, bunu da inceleyelim dedim...
Ama bu hisse uykusuz bırakmaz insanı
sağına dön 0.32 soluna dön 0.35... Hisse yataya girmiş; küçük fiyatlardan işlem görmesi nedeniyle "bir kademede %4 iyi günlük kazanç abü" mantelitesinin esiri olmuş.. 0.31 stop olarak düşünülebilir. 0.35 geçilmediği sürece yatay hareketin devamı beklenmeli. 0.35 in yukarı kırılması durumunda 0.41, 0.54 dirençleri
Hisse belirttiğim ilk direncine ulaşmış durumda; 0.45 bir sonraki direnciBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
GUBRF kv 5.65-5.70 aralığından alım yönlü düşünülebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Merhabalar Mesutc hocam cemtas'da hedef ne olur acaba düzeltmelerini yapmış görünüyor satıcılar isteksiz kısa sürede bir sıçrama yapabilir ama sizin de önerdiğiniz gibi nereye kadar olur sizce? teşekkürler şimdiden iyi çalışmalar...[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
Hafta sonu detaylı inceleme yapmayı düşünüyorum, umarım zaman bulabilirimPolat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar Mesutc hocam cemtas'da hedef ne olur acaba düzeltmelerini yapmış görünüyor satıcılar isteksiz kısa sürede bir sıçrama yapabilir ama sizin de önerdiğiniz gibi nereye kadar olur sizce? teşekkürler şimdiden iyi çalışmalar...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
05.02.2009 10;18MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPrkte atak yapabilir, 1.25 geçilmeli
Prkte 1.30 un üzerinde kaldığı sürece 1.46 seviyesine atak hazırlığını güçlendirmiş olacak, ki emareleri görülüyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
05.02.2009 11;07MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTurcas 2.54-2.56 seviyelerinden alım yönlü düşünülebilir. Hedef 2.68 stop 2.46
Turcas 3.00 seviyesini hedefliyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum