Endeks ve DJ çok kritik bölgelerde bulunmasına rağmen, ECILC hissesinde 3 aylık bir süre zarfında 0.80-0.76 aralığından yapılacak maliyetlerin %35-40 prim potansiyeli taşıdığına inanıyorum. 0.70 stop olarak düşünülebilir. (Şahsım olarak stop yapmayı düşünmüyorum)
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by MESUTC; 24 Şubat 2009, 13:49.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Bilindiği üzere, Kozaa, Prkte ana hisselerimiz. Prkte 0.66, Kozaa 0.86 seviyelerinden takibe alındı ve devam etmekte takibimiz. Uzun sürede devam edeceğe benzer...
Süpriz bir başka hisseler ile bugün tradeye devam edeceğimizi sanıyorum...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Günaydın Mesutc hocam, iyileştiğinize çok sevindim, Allah sağlık sıhhat versin, çoluk çocuğunuzla birlikte sağlıklı güzel günlerde inşallah, kendinize iyi bakın sizi izlemeye devam ediyoruz... hayırlı bol kazançlarla dolu güzel bir hafta diliyorum...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDuyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Bir hayli düzeldim, dinlenmek iyi geldi.
Arada geçen zamanı kapatmak için okumaya anlamaya çalışıyorum piyasayı
Paylaşmak umuduyla, saygılar[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
kozaa 1.65 seviyesine gözdiktiğini artık kanıtladı, pek dinlenmeye vakti yok gibi...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
insallah.... Dikkat ettim... Güclü alimlar olsada belli bir seviyeden sonra satis kademeleri sistemli olarak dolduruluyor yine.... Bakalim kapanista kim kazanacak...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozaa 1.65 seviyesine gözdiktiğini artık kanıtladı, pek dinlenmeye vakti yok gibi...
Yorum
-
09.02.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercemtas 0.69-0.70 kademesinden işlem görmekte, 0.69-0.66 kademelerinden alım düşünülebilir
Mesaj yazıldığı günden bu güne cemtas en düsük 0.66 seviyesini gördü. ve tavan...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hangileri onlar sayın MESUTC.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilindiği üzere, Kozaa, Prkte ana hisselerimiz. Prkte 0.66, Kozaa 0.86 seviyelerinden takibe alındı ve devam etmekte takibimiz. Uzun sürede devam edeceğe benzer...
Süpriz bir başka hisseler ile bugün tradeye devam edeceğimizi sanıyorum..."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Bugün trade yapılabilinecek olarak belirlediğim hisse piyasa kötü açıılırsa alım aralığına girer ve yazarım diye düşünüyordum, ama piyasanın beklentilerin tersine pozitif açılması hissenin de primli açılmasına yol açtı... Alım aralığına geldiğinde mesaj yazabilirim umarımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
iheva 0.55- 0.56 dan trade amaçlı düşünülebilir şu an 0.56 seviyesinde aktif alım yapılmaktaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Kozaa da kar realizasyonunun yapılma olasılığı artıyor...Dikkatli olmakta fayda varBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam bazen maksatlı olarak mı hissede yok 5 olacak yok 10 olacak diye formlarda olsun genelde olsun dedikoduları yayıyorlar acabaMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKozaa da kar realizasyonunun yapılma olasılığı artıyor...Dikkatli olmakta fayda varKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Basladi...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKozaa da kar realizasyonunun yapılma olasılığı artıyor...Dikkatli olmakta fayda var
Yorum
-
Prkte için de aynı şey sözkonusu...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKozaa da kar realizasyonunun yapılma olasılığı artıyor...Dikkatli olmakta fayda varBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bazen değil sürekli.... Dikkat ederseniz o rakamlar sürekli hisseler zaten zirvelerinde iken telaffuz edilir... O kişilere sormak gerek; belirttikleri rakamları neden daha 20 gün 30 gün önce hisse diplerde iken telaffuz etmediniz diyeeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bazen maksatlı olarak mı hissede yok 5 olacak yok 10 olacak diye formlarda olsun genelde olsun dedikoduları yayıyorlar acaba
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Kozaa ve ipmat´in HO´larinda 10 günlüklerin 200 günlükleri kesme cabasi var... Ve gün itibariyle bir yumusaklasmayi bekliyordum acikcasi... Kapanistaki durumlari önemli derim...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKozaa da kar realizasyonunun yapılma olasılığı artıyor...Dikkatli olmakta fayda var
Yorum
Yorum