dostum hocam hep fikirlerimi paylasirim seninle soyle soyluyum, hani teknikler bu gibi ortamlarda kul olur panik ve recession ortada kimse boyle birsey gormemis. e yurt disi su siralar dahada kotuye gidiyor turkiye inaninki iyi durumda. beklentiler buralarda muhakkak bir asagiya salinimdan sonra dowda 6400-6500 sonrasi bir % 10 rally. sonrasi ise belki cok gulecek insanlar ama ben 6000 diyeyim 5995. gibi nisan ikinci hafta itibariyla yaz sonuna kadar ufaktan ufaktan bir alim havasina doner oda bear market rally = 2-3 ay ama agustos sonu itibariyla gecen sene yasadigimiz ayni senaryoyu yasariz insanlar artik ayi piyasasi bitti diye oyun oynarken birde bakmisiz ayni senaryo oynaniyor. buyuk resimde 70li yillardan itibaren olan boga piyasasi olarak bakilirsa amerikaya grafiklerede o zaman sekillenecektir. bu aradada trade amacli sizden cok yararlaniyorum hani bu swingler benim isim degil ama sizleri takip ederek faydalaniyorum. emeginize saglik. ama yaza kadar insanlar zararlarin en azindan bir kismini minimize edebileceklerine cok inaniyorum. kurumlar artik son atislarini yapip maximum profite oynayacaklardir. oda endeks bazinda % 10-15 asagisi ama kagitlar acisindan % 30-40lar var. buda kucuk yatirimciyi panige goturmeye yeter derim.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam işinize karışamammehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam kutpoda iş çıkarabiliriz belki ne dersiniz
Hocalarıma hğrmet ederim ancak. Takibimde değil ama vaktim olduğunda sizinla paylaşırım düşüncelerimi
Ayrıca teşekkür ederim birliktelikte gösterdiğiniz incelik için sanırım keyborsa sakinleri için daha iyi olacak, (Kendim için bir şey istiyorsam namerdim, sadece sizi izlemek zor oluyordu diğer topikte
)
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
kaza yı bahane edip iyi verdilerMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTHYAO hala bulunduğu seviyeyi beğenmiyor yukarı gitmek için çaba içinde 5.50 seviyesinden işlem görmekte
545/550 üzerinde olumlu seyirde olur bence
ne dersiniz sn mesutcDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Dostum Hoşgeldin,jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum hocam hep fikirlerimi paylasirim seninle soyle soyluyum, hani teknikler bu gibi ortamlarda kul olur panik ve recession ortada kimse boyle birsey gormemis. e yurt disi su siralar dahada kotuye gidiyor turkiye inaninki iyi durumda. beklentiler buralarda muhakkak bir asagiya salinimdan sonra dowda 6400-6500 sonrasi bir % 10 rally. sonrasi ise belki cok gulecek insanlar ama ben 6000 diyeyim 5995. gibi nisan ikinci hafta itibariyla yaz sonuna kadar ufaktan ufaktan bir alim havasina doner oda bear market rally = 2-3 ay ama agustos sonu itibariyla gecen sene yasadigimiz ayni senaryoyu yasariz insanlar artik ayi piyasasi bitti diye oyun oynarken birde bakmisiz ayni senaryo oynaniyor. buyuk resimde 70li yillardan itibaren olan boga piyasasi olarak bakilirsa amerikaya grafiklerede o zaman sekillenecektir. bu aradada trade amacli sizden cok yararlaniyorum hani bu swingler benim isim degil ama sizleri takip ederek faydalaniyorum. emeginize saglik. ama yaza kadar insanlar zararlarin en azindan bir kismini minimize edebileceklerine cok inaniyorum. kurumlar artik son atislarini yapip maximum profite oynayacaklardir. oda endeks bazinda % 10-15 asagisi ama kagitlar acisindan % 30-40lar var. buda kucuk yatirimciyi panige goturmeye yeter derim.
Size ihtiyacımız var, tabii keyborsanın da. Çok teşekkğr paylaştığınız için.
NOT; Sn topik sakinleri sn jelly yurt dışında yaşamakta olan dostum, finans piyasaları konusunda uzmandır. Yorumlarını dikkate almanızı, hatta benim gibi notlar almanızı öneririm
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Katılıyorum iu anki görüntüsü de yerimde durmam der gibiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaza yı bahane edip iyi verdiler
545/550 üzerinde olumlu seyirde olur bence
ne dersiniz sn mesutc
Yorum
-
Mrb Pehlivan Tat konservene tat geleceğini müjdeliyeyim miPEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroooo güçler birleşti
0.99 işlem görmekte
Yorum
-
Yorum
-
-
-
alcatel 1.40-1.41 seviyesinden işlem görmekte, yeter biraz da hareketleneyim der gibiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Eskilerden bir karakter geldi aklıma yazınızı görünce .. VOLTRAN GÜCÜ diyorlardı galiba .. Birlikten kuvvet doğar deyip inceleme ve araştırmalarınızda başarılar dilerim.. Hayırlı olsunPEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroooo güçler birleşti
Yorum
-
Tşk ederim Hocam Kozayı 0.86 dan Prkteyi 0ç66 dan takibe aldık topiğe de yazıp paylaştık ama... Sanırım....mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster037 takibe almıştın tebriklerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Teşekkürler gunguruk hoşgeldin.,gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEskilerden bir karakter geldi aklıma yazınızı görünce .. VOLTRAN GÜCÜ diyorlardı galiba .. Birlikten kuvvet doğar deyip inceleme ve araştırmalarınızda başarılar dilerim.. Hayırlı olsun
Sn EDY adminim yahu ben bugün hiö tşk butonunu kullanamadım ki!... Ama hala tşk butonum kilitli yok piyasada
Yorum
-
mesut hocam elin boş döndüğünü ğörmedimMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTşk ederim Hocam Kozayı 0.86 dan Prkteyi 0ç66 dan takibe aldık topiğe de yazıp paylaştık ama... Sanırım....
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprkte de hedef 1.46 ve sonrasında 1.53
ilk hedefe varan hisseye şimdi girmek konusunda düşünceleriniz nedir sn mesutc
tşk lerDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum