Turcas 2.54-2.60 seviyesinden tekrar alım yönlü düşünülebilir, fazlaca düşmeye tamammülü yok görünüyor
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Hmmm yani daha düsük maliyetlilerde elde tutulabilir... Demekki yaklasik yarim saat önce baktigim grafigi dogru okuyabilmisim... Umarim öyledir yaniMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTurcas 2.54-2.60 seviyesinden tekrar alım yönlü düşünülebilir, fazlaca düşmeye tamammülü yok görünüyor
Yorum
-
En azından grafik üzerinde öyledirEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHmmm yani daha düsük maliyetlilerde elde tutulabilir... Demekki yaklasik yarim saat önce baktigim grafigi dogru okuyabilmisim... Umarim öyledir yani

Ama şunu hiç bir zaman da unutmamak gerekir; grfikler olumlu tablo çizdiği için hisse alınmaz, bilakis alımlar yapıldığı için grafikler yeşillenir
Diyesim, her daim para gücünden bir kaç adım geriden takip etmeye çalışırız...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sn Seref soruyu Mesutc hocaya sormussunuz fakat Boynr hakkindaki düsüncelerimi yazayim size....seref329 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam yorumlayabılırsenız sevınırım.tesekkurler
Bu kagitta 0,49´dan maliyetlenmistim.. Yaklasik bir hafta tasidim kagidi... Ne zamanki satis kademeleri hizli bir sekilde bosalacak olsa güclü alimlar gerceklesse yine ayni hizla ayni fiyattan satis kademeleri dolduruldu... istisnasiz hergün böyle oldu bu... Özsermayesinin eksi olusu yaninda Boynerin su an icin kagidi yukariya tasima isteksizligi bana püek hos gelmedi... 0,51´den verebilecegim halde bir hafta bekledim izledim kagidi.... Sonucta yine aldigim fiyata verdim ciktim...
Yorum
-
stopları yeri geşdiğinde çalıştırmakta fayda varBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Dün borsadaki sert satışlar kozaa ya da yansımıştı ve 0.93 seviyesine gerileyerek trendi ihlal etmişti, bugün tekrar trend kanalında.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozaa izliyordunuz sanırım 0.96 oldu.
Sahol de gelen ortak satış haberi sonrasındaki serrt satışlar sonrasında ben stop uygulayamadım. Artık hissede fırtınanın durulmasını bekleyeceğim.
Diğer önerilerde stop noktasına gelen hissenin olmadığını görüyorum (Umarım gözümden kaçan yoktur)
Bugün seansı izliyemedim, bir süre daha izliyemeyeceğim.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
10.02.2009 14;38MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKozaa da artık 0.97-0.95 kademelerinden maliyetlenmek gerekiyor, trendi bozulmadığı sürece ki aksi bir durum olmadıkça bozulacağını sanmıyorum, 1.15-1.17 seviyelerine kadar. Ağır aksak bazen durarak bazen 2 ileri bir geri yaparak 1.15-1.17 seviyelerine ulaşacağını tahmin ediyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sahol
Sahol De Maliyet 3,26 Idi 2,94 De Kadar Düştük
çok şükür
Sizce Maliyetten çikmakmi Beklemekmi Hangisini Yapmama Gerektiği Konusunda Karasizim Ayrica Dünkü Satişlara Rağmen önerdiğiniz Diğer Hisselerde Düşüş Olmamasi Işin Güzel Tarafi çok Teşekkürler

Yorum
-
Seansta olsam da zaten sadece izlerdimyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mesutc
koza tavan
) ama siz yoksunuz
Almam gerektiği kadarını 0.84-0.86 kademelerinden maliyet yaptığımı biliyorsunuz. Topikte de bu kademelerden başlayarak, değişik kademelerde uygun zamanlarda maliyet yapılabilineceğini belirtmiştim. Dahası, yine biliyorsunuz 05.01.2009 tarihindeki 1.04 atağında karı realize ederek, 0.86 ya doğru geri çekilişlerinde tekrar yerine koymuştum realize ettiklerimi.
Şimdi size sormak isterim. Geçen sürede, ki 2 aylık bir süreden söz etmekteyim; en çok yükselen hisseler peşinde koşarak %40 prim elde edebildiniz mi? Edebildi iseniz, size sürekli kozaa da 0.86 seviyesinden maliyet yapmanızı ve beklemenizi ve dahası en çok yükselen hisseler peşinden gitmek yerine, uygun hisseyi biriktirmenizi söylediğim stratejiden daha iyidir stratejiniz ve devam ediniz. Bu durumda sizin stratejiniz doğrudur; aksi durum, sizin stratejinizi sorgulamanızı gerektirir.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
10.02.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTurcas 2.54-2.60 seviyesinden tekrar alım yönlü düşünülebilir, fazlaca düşmeye tamammülü yok görünüyor
Hisse fiyatı dün 2.82 ve bugün 2.86 seviyelerini görerek takipten çıkmıştır. Umarım değerlendiren olmuştur.
2.86 kademesinde 2960
2.84 kademesinde 50.940
2.82 kademesinde 179.514 adet işlem görerek karı realize yapabilme fırsatı sunmuştur.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sahol hakkında gerekli çalışmayı yapıp, gerekirse trade fırsatı ortaya çıktığında yazarak telafi çalışması yaparızsafarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSahol De Maliyet 3,26 Idi 2,94 De Kadar Düştük
çok şükür
Sizce Maliyetten çikmakmi Beklemekmi Hangisini Yapmama Gerektiği Konusunda Karasizim Ayrica Dünkü Satişlara Rağmen önerdiğiniz Diğer Hisselerde Düşüş Olmamasi Işin Güzel Tarafi çok Teşekkürler

Stop yapamamışsanız benim gibi zararına satmak yerine mesajlarımı takip etmenizi öneririm
Last edited by MESUTC; 12 Şubat 2009, 22:19.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
üstadım başarılı öngörüleriniz için tebrikler...
sizden bir ricam var... başkaları için geçerli mi bilemiyorum ama imzanızdaki renklilik dolayısıyla yazdığınız mesajlarda görüntü olarak karışıklık yaşıyorum... bazı düzenlemeler yaparak bu durumu çözebilir misiniz?
saygılar sunarım...
Yorum
Yorum