iyi akşamlar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ğörünmüyor bu ara sivas sporu şampiyon yapmaya ğitti sanırımnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı akşamlar
Anıl hocanın topiğinden sayfa 8
ıhlas
21 30 45
30 dırencı gecılırse 45 e kadar dırenc goremıyorum
Grafiği kopyalama becerim henüz yok.
Bilen bir ark.kopi edebilir.
tşk.
Yorum
-
Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayyam'dan Sn. MESUTC'ye
Dünya üç beş bilgisizin elinde,
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme eşek eşeği beğenir,
Hayır var sana kötü demelerinde.
Ne kadar doğru.
Her zamanki gibi güzel tespit.
:081::081::081:
Yorum
-
ABD'DE TÜKETİCİ GÜVENİ MAYIS AYINDA KESKİN BİR ARTIŞ GÖSTERDİ ABD'de The Conference Board tarafından hazırlanan tüketici güven endeksi Mayıs ayında, keskin bir artış gösterdi. Özelikle gelecek 6 aya ilişkin bekleyişlerde ciddi artış gözlendi. Conference Board tüketici güven endeksi Mayıs ayında 54.9'a yükseldi. Nisan ayı verisi ise 39.2'den 40.8'e revize edildi. Beklentiler ise endeksin 43.0 olacağı yönündeydi. Tüketici güven endeksi, şu anda Eylül 2008'den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı. Cari durum endeksi ise Nisan ayındaki 25.5 seviyesinden 28.9'a çıktı. Tüketicilerin gelecek 6 aya ilişkin saptamalarını ölçen beklenti endeksi ise Mayıs ayında 72.3'e fırladı. Nisan ayında bu endeksk 51.0 olmuştu. Conference Board verilerine göre gelecek 6 ayda araba almak isteyen tüketicilerin oranı yüzde 4.9'den yüzde 5.5'e çıktı. Önümüzdeki aylarda daha fazla iş imkanı bekleyenlerin oranı da yüzde 14.2'den yüzde 20'ye çıkarken, daha az iş öngörenlerin oranı ise yüzde 32.5'den yüzde 25.2'ye geriledi. Foreks Haber Merkezi
Yorum
-
Yorum
-
Nur hn insanlar aylarca ihlasta beklerken anıl hc yolun sonunda söyledi onu dinleyip alanlar şimdi mutlu gülümseyenlerden de biri benim..buarada mesut hc ya da çok üzüldüm topiği okuyunca sens sonuna kadar topicten çıkmayan ben hemen çıktım çok üzüldüm..yaprak dökümü...ah yaprak dökümü..nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı akşamlar
Anıl hocanın topiğinden sayfa 8
ıhlas
21 30 45
30 dırencı gecılırse 45 e kadar dırenc goremıyorum
Grafiği kopyalama becerim henüz yok.
Bilen bir ark.kopi edebilir.
tşk.
Yorum
-
iyi diyelim iyi olalım abi sağolasın sizleri gördüm daha iyi oldummehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpehlivan hocam siz nasılsınız
Yorum
-
Katılım Tarihi: May 2009
Teşekkür: 47
9 Yazısına 16 Defa Tesekkur Edilmiş

Alıntı:
zapata Yazdı:
Sayın Anıl, gizli fanatiğinizim.14 yıllık borsa hayatımda sizin gibisini görmedim.
IHLAS ta borsanın en büyük altın vuruşu olacağını yazmıştınız.Valla be ya herro ya merroculardanım.Tüm sermaye IHLAs ta.Bu altın vuruşun altını tahmini zaman ve fiyatla doldurursanız şu fakiri sevindirirsiniz.Sevgi ve saygılarımla..
0,28 aşşagı kapatmamalı. 0,24 maliyetle beklemede yim. (Kesinlikle al sat yat tavsiyesi degildir.Anıl beye benimde teşekkür etmem gerekiyo r.kendisine sevgilerle...
Yorum
-
Hocam tebrik etmeyecekmisiniz ben?marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergentaş
ihlas
goldaş
Böyle bir günde 3 yeşil çikardım...
2 si de en çok kazandıranlara girdi...
:081:
Yorum
-
ii geceler karpus kesme ye geldım
İhlas Grubu uzun bir aranın ardından yeniden hareketlendi. ***********.com’un gündeme taşıdı Lübnan’daki Sedir Adası projesinden sonra kulislere sızan söylentiler İhlas Ev Aletleri ve İhlas Holding hisselerini tavana taşıdı. İddialara göre İhlas Ev Aletleri’nin petrol ve madencilik konusunda yeni bir lisan alacakmış. Bu söylentilerin kulislere sızmasıyla birlikte hisselerde sert yukarı hareketin başladığı öne sürülüyor. Yakında şirketin petrol ve madencilik konusunda açıklama yapacağı iddiası kulislerde hızla yayılıyor.
Yorum
-
KOZA HİSSELERİNE DİKKAT
İş Yatırım’ın araştırma raporunda 4 lira hedef değer biçtiği Koza Anadolu Metal hisselerinin riskli seviyeye ulaştığı ifade ediliyor
İş Yatırım’ın *....com’da yayınlanan, “YÜZDE YÜZ YÜKSELME POTANSİYELİ OLAN HİSSE” başlıklı haberinden sonra yükselişe geçen Koza Anadolu Metal Hisseelri aracı kurumun hedef piyasa değerine çok yaklaştı. İş Yatırım artan altın fiyatları nedeniyle şirketin karını katlanacağını yazmıştı. Ve en iyimser tahminle hisseye 4 lira seviyesinde değer biçmişti. Bir ay gibi kısa sürede yüzde 100’e yakın prim yapan hisseler için analistler yatırımcıları uyarıyor. Sert spekülatif yükseliş sonrası şirket de, fiyat hareketlerine neden olacak özel bir neden olmadığını açıkladı. Her hızlı çıkışın hızlı dönüşü olduğunu ve geçmişte yaşanan örnekleri hatırlatan uzmanlar, bu seviyeden yatırımcıların çok dikkatli davranmalarını ve risk almamalarını öneriyor.
Yorum
-
ben yorumlayayım,malum hocada rio gezisine çıktı..birisi yaşar grubunun süt işleri ile ugraşan şirketi,digeri koç grubuna ait bir bankanın sigorta yan kuruluşu.güzel şirketler her ikiside..her şey olacağına varır..
Yorum

Yorum