M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • narada
    Haberci
    • 04 Mayıs 2009
    • 1737

portfoyüme bakıyorum, kızarmış domateslere dönmüş.
    yahu, durun, daha yeşillenmeden ne bu kızarıklık?
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

Dünkü listemde yer alan senetlerden deva, 3.52 direncini hacimle geçerse ralli gelebilir...
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        portfoyüme bakıyorum, kızarmış domateslere dönmüş.
        yahu, durun, daha yeşillenmeden ne bu kızarıklık?
        arkadaşlar potin topiğinin nedimi bizim de naradamız var
        narada orada, orada narada denmişse o hisseye dikkat edelim
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• general72
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2009
          • 433

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ***TAVHL*** TAV Havalimanlari Holding A.S.'nden gelen yazi: Cesitli basin yayin organlarinda TAV Havalimanlari Holding'in Airports International (eski unvani "Meinl Airports International")'in satisi ile ilgilendigi ve teklif verecegine dair haberler yer almak- tadir. TAV Havalimanlari Holding, Airports International (AI)'in satisi ile ilgilenmemektedir. Airports International tarafindan 20 Mayis 2009 tarihinde IMKB'ye yapilan aciklamaya gore, sirketin TAV Havalimanlari Holding A.S.'de % 3.26 oraninda ortakligi bulunmaktadir. ***TAVHL***

Arkadaşlar TAV hakkında iyi kötü bilgisi olan yok mu? Ne olacak bu mendebur kağıt?

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

general tav yazdı radyolog abi geldi aklıma,görünmüyor bugün..
            her şey olacağına varır..

Yorum

• narada
              Haberci
              • 04 Mayıs 2009
              • 1737

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              0.92 lerden beri izlediğim akipd de 1.07 hacimle geçilirse yada üstünde tutunmayı başarırsa yeni bir trend başlayacaktır. Grafikler daha sonra....
              simurg hocam, sen bir süre akipd yi unut.

ondan ben de aldım.. sakın k24 ma
              YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                simurg hocam, sen bir süre akipd yi unut.

ondan ben de aldım.. sakın k24 ma
                Elimde yok zaten, olanlar için söylüyorum....
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• hiram
                  Bağımlı
                  • 27 Kasım 2008
                  • 783

bu pnarsut nasıldır hocammm bakabılırmıısnız tesekkurler

Yorum

• mail2uye
                    Aktif
                    • 23 Nisan 2009
                    • 97

VADELİ İŞLEMLER PETROL FİYATLARINDA DÜŞÜŞ ÖNGÖRÜYOR
                    Petrol fiyatlarının 60 Dolar'ı aşmasına rağmen, Temmuz vadeli fiyatlar, rakamlarda % 18'e varan düşüşler öngörüyor. Buna göre, Nymex'te Temmuz vadede petrolün 50 dolar fiyatla satışını içeren kontratların sayısı % 22 artarak 24,948'e çıktı. Foreks Haber Merkezi

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bu pnarsut nasıldır hocammm bakabılırmıısnız tesekkurler
                      1 - Seans esnasında takibimizde olmayan hisseler hakkında yorum, analiz, görüş istenmemesi, topik kuralları madde 1 !... Pes sn Hiram, hani topiğin yenisi olsanız....
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• feroli
                        Yeni üye
                        • 26 Mayıs 2009
                        • 1

Tanıs kaynaş

Merhaba arkadaslar, Ustalar ben ferit hos sohbetinize bende katıldım..

Tecrubeleriniz benimlede paylaşırsanız sevinirim..

genel olarak sabrı ögrendiğim için borsada alıp satmayanlardanım sevgiler

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

feroli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Merhaba arkadaslar, Ustalar ben ferit hos sohbetinize bende katıldım..

Tecrubeleriniz benimlede paylaşırsanız sevinirim..

genel olarak sabrı ögrendiğim için borsada alıp satmayanlardanım sevgiler
                          Hoşgeldiniz sn feroli

Yorum

• carizzm
                            Tecrübeli
                            • 16 Mayıs 2008
                            • 317

2. seans hepinizin portföyü MENGEN gibi yemyeşil olsun inşallah .
                            23.30 da görüşmek üzere..saygılar.

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Topiklerde yıllarca emek verip öğrendiklerinizi, bilginizi paylaşmanın karşılığı bazılarınca böyle bir şeydir iste!...
                              Hiçbir zorunluluğu, parasal kazancı olmadıığı halde paylaşmaktan geri durmayan, üstelik bunu anında doğrudan parasal işlemlerde para kazandırmak için yapmaya kalkmanın bedeli, bazılarından alacağınız aşağıdaki ÖM benzeri yanıtlar olur!... Lanet okutur...
                              Her sayfanın başında yer alan 3-5 maddelik topik kurallarını okumaktan aciz kişi, sizden grafik okumanızı yorumlamanızı bekleyebilir!...
                              Yarabbi, nasıl bir insan nesli yetiştiriyoruz ki, bu derece bencil; bu derece nankör olabiliyor...
                              Sanki paylaşmak yazmak zorundayım, zorundayız...
                              Neredeyse topiği, siteyi okuduğum için ya para ya da derinlikli ekran vermelisiniz diyecek!...

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

En azından bir süre yazmamak kararındayım.
                                Sadece siteyi takip edip, kendi portföyümle ilgilenecek ve sitedeki diğer görevlerim üzerine yoğunlaşacağım.
                                Paylaşan dostlara, paydaş olanlara teşekkür ederim.
                                Saygı ve sevgilerimle

Yorum

Working...
                                X

Debug Information