M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • general72
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2009
    • 433

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HIZIR KARPUZ ÖDÜLLÜ TAHMİN YARIŞMAMIZ HER GÜN DEVAM ETMEKTEDİR...
    1) Yarın en çok prim yapma potansiyeli taşıdığını düşündüğünüz en fazla 3 hisse
    2) Kademeler arası trade fırsatı verme potansiyeli olan 3 hisse hangileri olabilir...
    Tahminlerinizi bekliyoruz...

Hocam 2. seansta işlem gormeyen TAV Havalimanları yarın yapabılır bıseyler...

Yorum

• hiram
      Bağımlı
      • 27 Kasım 2008
      • 783

ii geceler
      hocam psut vesbe olmksa selec erglı nasıll tesekurler

Yorum

• cbaykus
        Demirbaş
        • 14 Mayıs 2009
        • 89

Affınıza sıgınarak 3 hisse vericem Hocam
        sizin pörtföyü bilmiyorum..
        1-ANHYT
        2-ARCLK
        3-AYGAZ

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

GSDHL gıbraşacak artık sanırım 0.31-0.32 de işlem görmekte
          26.03.2009

Daha öncesi silinmiş sitenin yenilenmesi aşamasında sanırım... GSDHL ile ilgili yazılan en eski mesaj benimkisi... Eğer arama yapmayı becerebildimse...0.25 de iken takibe aldığımızı biliyorum ama... Neyse sonuçta nefesi, nabzı, kalp atışları, atardamarı, böbrekleri iyi henüz
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yusuf79
            Tecrübeli
            • 25 Mart 2009
            • 517

sayın mesut hocam,indes,reysas,kozaa

Yorum

• x11
              Yeni üye
              • 23 Haziran 2007
              • 7

Uzun bir izleyici -yazmakta kendine güveni oluşmamış- biri olarak ben 3 yerine nacizane 1 hisse paylaşıyorum hatta o da göstergelerin aksine tamamen içgüdümsel olarak fısıltı halinde GEREL diyorum..

Yorum

• yusuf79
                Tecrübeli
                • 25 Mart 2009
                • 517

mesut hocam ben hisselerin sezon sonu indirimlerine yetişemiyorum..hep pahalı alıyorum boyner de öyle oldu..hocam fincanımı aldım geldim size bana fal bakabilir misiniz?

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

cbaykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Affınıza sıgınarak 3 hisse vericem Hocam
                  sizin pörtföyü bilmiyorum..
                  1-ANHYT
                  2-ARCLK
                  3-AYGAZ
                  Estafurullah, biz zaten hışır kelek ödüllü yarışma yapıyoruz, katılıp atış serbest Amacımız aralarından ertesi güne çay çorba veya kv potansiyel hışır hisseleri bulmak
                  Teşekkürler katılımınız için. Takibimizde pek duran olmuyor ama... Olmadığı anlamına da gelmiyor Takip asistanımız kırdı, görevini yapmıyor kaç gündür, yurtdışındaydı, gezsin tozsun demiştik ama... Gelince de, işi tembelliğe vurdu
                  Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

şu en üstteki faydalımı faydasızmı anketinin faydasız kısmı dikkat ediyorum 2-3 güne bir adet artıyor.varmı başka farkında olan mesut hocada kızıyordu buna..isimleri görüyormusunuz hocam siz..
                    her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

x11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Uzun bir izleyici -yazmakta kendine güveni oluşmamış- biri olarak ben 3 yerine nacizane 1 hisse paylaşıyorum hatta o da göstergelerin aksine tamamen içgüdümsel olarak fısıltı halinde GEREL diyorum..
                      doğada az bulunan değerlidir... Sizinde mesajlarınız nadide
                      Cesaretinize bir alkış, paylaşın lfn ...

Yorum

• marko
                        Yasaklı
                        • 05 Nisan 2009
                        • 581

gentaş
                        armada
                        ucak

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          şu en üstteki faydalımı faydasızmı anketinin faydasız kısmı dikkat ediyorum 2-3 güne bir adet artıyor.varmı başka farkında olan mesut hocada kızıyordu buna..isimleri görüyormusunuz hocam siz..
                          Biliyorum, görüyorum
                          Adam ancak her nick alışınca tıklıyor, yeni nick almasıı olumlu oy verilince depreşiyor

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            gentaş
                            armada
                            ucak
                            Her devekuşu, kendi hissesini tavanda görürmüş

Yorum

• marko
                              Yasaklı
                              • 05 Nisan 2009
                              • 581

Her devekuşu, kendi hissesini tavanda görürmüş
                              en sevmediğim kuş tur kendileri
                              her yazktan sonra onu görünce hızım kesiliyor

Yorum

• yusuf79
                                Tecrübeli
                                • 25 Mart 2009
                                • 517

herkese iyi geceler..yarına çok iş var çoook..okul-yazılılar..notlar..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information