Hocam TAV'da ne oldu. Bilginiz var mı?
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
DENTA sığ hissedir....0.59 seviyesinde işlem görmekte, 0.57-0.54 kademelerinden alım çay çorba içirebülüüü, yazmasam... Ahaaa yazmadu denürr
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***TAVHL*** TAV Havalimanlari Holding A.S.'nin yapilan Olagan Genel Kurul toplantisinda kâr payi dagitilmamasi konusunun kesinlesmis olmasi nedeniyle,
***TAVHL*** TAV Havalimanlari Holding A.S.'nin yapilan Olagan Genel Kurul toplantisinda kâr payi dagitilmamasi konusunun kesinlesmis olmasi nedeniyle, sirkete ait eski (TAVHL.E) ve yeni (TAVHL.Y) hisse senetlerinin siralari gecici olarak isleme kapatilmistir. Sirketin ESKI (TAVHL.E) ve YENI (TAVHL.Y) siralari birlestirilerek hisse senetlerinin tamami 26.05.2009 tarihinden itibaren (YARIN) TAVHL.E sirasinda serbest marjla yeniden isleme acilacaktir.***
Hocam acemiliğime verin... Bunun anlamı ne?
Yorum
-
mesut hocam geçen karsn sorulmuştu izninizle bişeyler yazmıştım. 1.00 1.05 bekleme durumunu tamamlamış görünüyor bundan sonra kv 1.09 1.16 aralığında cam kenarı yer almak istiyecek herhalde
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
şu demek :general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster***TAVHL*** TAV Havalimanlari Holding A.S.'nin yapilan Olagan Genel Kurul toplantisinda kâr payi dagitilmamasi konusunun kesinlesmis olmasi nedeniyle,
***TAVHL*** TAV Havalimanlari Holding A.S.'nin yapilan Olagan Genel Kurul toplantisinda kâr payi dagitilmamasi konusunun kesinlesmis olmasi nedeniyle, sirkete ait eski (TAVHL.E) ve yeni (TAVHL.Y) hisse senetlerinin siralari gecici olarak isleme kapatilmistir. Sirketin ESKI (TAVHL.E) ve YENI (TAVHL.Y) siralari birlestirilerek hisse senetlerinin tamami 26.05.2009 tarihinden itibaren (YARIN) TAVHL.E sirasinda serbest marjla yeniden isleme acilacaktir.***
bi ara TAV bdl sermaye arttırımı yapmış ve hisseler E (eski) ve Y(YENİ ) olarak bölünmüşlerdi Şimdi ise kar payı dağıtılmayacağı kessinleştiği için E ve Y birleştirilmiş olacak E ve Y farkı kalkacak
atkip etmedsğim bir hise takip eden bir arkadaşi daha ayrıntılı anlatabilir
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster***TAVHL*** TAV Havalimanlari Holding A.S.'nin yapilan Olagan Genel Kurul toplantisinda kâr payi dagitilmamasi konusunun kesinlesmis olmasi nedeniyle,
Geçmiş yıla ait kar payı dağıtmayacakmıış... Bu nedenle eski yeni diye bir ayrıma gerek kalmıyor hisseler birleştirilecek
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Kağıtlar yerinde durmuyorgeneral72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. MesutC eksik olmayın... Yani kağıtlar aynen duruyor değil mi? Portföyde şuan TAV görünmüyor. O yüzden panikledim biraz...
Kağıt mağıt yok ortada
Kaydi sistem...
not; amaç kafanızı iyice karıştırmak
Yorum
-
generali darbeye ortak edecez diyemi bu eza..gel paşam sen yanımıza..
SANSÜR EDİLMİŞTİR
her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermillette nü resim çalışması sanacak şimdi..
netekim öyle sandım.....nü cüler gibin konuştum...
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
21.05.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster18.05.2009 16.10
Hah ben buldum çay çorba içirmeyenleri
Bagfas; mesajın yazıldığı tarih ve saatte 69.50-70.00 kademesinden işlem görmekte olan hisse, çay çorba ikram etmemiş görünmekte...
Ama suçumun olmadığı kanaatindeyim, Simurg Hoca askere gidenlere bile yastık altı döviz niyetine al-yat diyor, suç varsa onundur
Askere gidenlerin bile çay çorba içtiği hissede biz içemiyeceksek, Simurg Hocadan sormalı hesabını
ISFIN; 0.83 kademesinde işlem görmekte iken mesaja konu olan hisse 0.87 seviyesinde 575 adet işlem görmüş olmasından dolayı sayulmazzz
elinde olan varsa çay çorba içmek içün bekleyebülüüü
ANELT; 1.26-1.27 kademesinde işlem görmekte iken mesaja konu olan hisse 1.33 kademesinde bugün 151.580 adet işlem görmüş 6-7 kademe çay çorba içme primi tanımış... Çay çorba fırsatı tanıdığı an mesaj görevini yerine getirmiş sayıyoruz... Getirmeseydi... Bulurduk suçu atacak birini her nasılsa... Örneğin aküye buji kaçmış der klasik mazeretimizi sunabülürdük
Herneyse onu da başımdan savmış kabul edup, derin bir ohhhh çekmiş bulunmaktayum
cayy
ISFIN %11.90 primli 0.94 seviyesinde, 0.96 569900 adet işlem görmiş durumda...
sabah seansında da anımsatmışmıydım bu mesajı
Yorum
-
yahu ben gsdhl hakkında da geçen hafta 0.53-54 seviyesi çay çorba içirir mi demiştim
Bir bulsam o mesajı alkış alırım hiç olmazsa
Yorum
Yorum