Günaydım dostlar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
-
mehmetayhan hocam günaydın burvayı hala tutuyor musunuz 79 geçilirse gider demiştiniz'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
sn.MESUTC hocamın takip dosyası:Eklenen Dosyalarsabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
HSBC, Erdemir için hedef fiyatını 5.65 TL'ye yükseltti.
HSBC, (www.hsbc.com.tr) konu ile ilgili raporunda, Erdemir
için hedef fiyatını 5.50 TL'den 5.65' TL'ye yükseltirken,
'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini koruduklarını belirtti.
Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"HSBC Erdemir için hedef fiyat tahminini 5.5 TL'den 5.65 TL'ye
yükseltirken "Endeksin Üzerinde Getiri" tavsiyesini korudu. Çelik
fiyatları açısından 1Ç 2009'un en düşük seviyeyi oluşturduğunu
düşünüyoruz.
Önümüzdeki dönemlerde gerek operasyonel karlılıkta gerekse de net
karda kademeli olarak toparlanma öngörüyoruz. Daha yüksek ürün fiyatı
tahminlerimize paralel olarak, 2009 ve 2010 net kar tahminlerimizi
sırasıyla %4 ve %12 artırarak, 270 milyon TL ve 866 milyon TL
seviyelerine yükseltiyoruz. Erdemir için hedef fiyatımızı 5.50TL'den
5.65TL'ye yükseltiyor, "Endeksin Üzerinde Getiri" tavsiyemizi
koruyoruz."
Foreks Haber Merkezi'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
***TAVHL*** TAV Havalimanlari Holding A.S.'nden gelen yazi: Cesitli basin yayin organlarinda TAV Havalimanlari Holding'in Airports International (eski unvani "Meinl Airports International")'in satisi ile ilgilendigi ve teklif verecegine dair haberler yer almak- tadir. TAV Havalimanlari Holding, Airports International (AI)'in satisi ile ilgilenmemektedir. Airports International tarafindan 20 Mayis 2009 tarihinde IMKB'ye yapilan aciklamaya gore, sirketin TAV Havalimanlari Holding A.S.'de % 3.26 oraninda ortakligi bulunmaktadir. ***TAVHL***'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
0.92 lerden beri izlediğim akipd de 1.07 hacimle geçilirse yada üstünde tutunmayı başarırsa yeni bir trend başlayacaktır. Grafikler daha sonra....
Yorum
-
-
-
bence dünkü darbe konuşmalarından sonra o da hazırlık içerisindeketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoca gene kaçak..
Yorum
-
dünMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Yağmur
İheva da bugün 0.96-0.97 kademeleri direnç konumunda... Ama biraz sabır.. sanırım...
İheva 1.06 ve tavan sabretmenin süresi de uzun değilmiş sn yağmur
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yahu bir süre refles tuşuna basmaz iseniz site sizi atıyor... İşlem yapıyorum, hisse tahta takip ediyoruz analiz yapıyoruz yahu yoğunum kaçak filan değilimketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoca gene kaçak..
Yorum
Yorum