Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ben yorumlayayım,malum hocada rio gezisine çıktı..birisi yaşar grubunun süt işleri ile ugraşan şirketi,digeri koç grubuna ait bir bankanın sigorta yan kuruluşu.güzel şirketler her ikiside..
En azından bir süre yazmamak kararındayım. Sadece siteyi takip edip, kendi portföyümle ilgilenecek ve sitedeki diğer görevlerim üzerine yoğunlaşacağım. Paylaşan dostlara, paydaş olanlara teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle
Mesut hocam yazmayı bırakıp inzivaya çekilmek ne derece doğru sizce?Böyle yapmakla bu tur olumsuz davranış gösteren kişilere prim tanımıyor musunuz? Yorgan gitmiş ama kavga hala devam ediyor.Şimdi bundan cesaret alıp sitede yorumcu arkadaşlara karşı olumsuz söylemler olursa nolacak?Onlarda mı bu millete iyilik yaramıyo ben yazmaktan vazgeçip kendi işime bakayım diyecek.
Sitenin kaç üyesinin olduğu önemli değil.Eğer bir kişi bile yorumlarınızı okuyosa, sabahları bi günaydın diyosa, birşey öğrenip en içten duygularıyla bi ALLAH RAZI OLSUN diyosa, fikirlerinize önem veriyosa, sizde birilerine yardımcı olduğunuz yol gösterdiğiniz hissini uyandırıyosa bence olay bitmiştir.
Sizi seven ve size değer veren arkadaşlarınızı, dostlarınızı yanlız bırakmamanız dileğiyle.....
yeter aslında..eger endeks göçmezse her iki hissede primlenir,sadece sahipleri uyuz biraz..bendede var aynı hisselerden..taşıyıp duruyorum bir süredir..un bile var hem..
Sevgili Mesut hocam yapmayın... borsayı sizin gibi değerli üstadlar sevdirmişken pireye kızıp yorganı yakıyorum demek niye? ama tabiki dinlenmek sizin de hakkınız, biraz dinlenin keyfinize bakın hatta sevgili keten gibi camdan dışarıya bakın vs. havalar çok güzel artık şaka bir yana kendinizden mahrum bırakmayın sevenlerinizi...
mesut bey defalarca tekrardan asla hoşlanmıyor.:(
ama tanıdığım kadarı ile de asla küsmeyi bilmiyor
sinirleri geçene kadar herşey;)
bizim burada beklememize dayanamaz
geleceğini düşünüyorum açıkçası
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
mesut bey defalarca tekrardan asla hoşlanmıyor.:(
ama tanıdığım kadarı ile de asla küsmeyi bilmiyor
sinirleri geçene kadar herşey;)
bizim burada beklememize dayanamaz
geleceğini düşünüyorum açıkçası
mesut abim yorulmuştur biraz dinlensin gelir merak etmeyin arkadaşlar , yufka yüreklidir kimseyi ortada bırakamaz
herkes haddini bilecek yolu yordamı öğrenecek, öğrenmek istemiyorsa çekip gidecek bu kadar basit kimse zorla tutulmuyor burda, nasılki bana usul öğrettildi yola sokulduysa herkes öğrenecek, burda yaşamak istiyorsa bu kadar basit. Mesut Hocam biraz dinlensin, dinlenmişi düşüşte bize çok faydalı olacaktır emin olun
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum