M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *moody's, "kimya sektöründe talebin 2010 ilk ve ikinci çeyrekte artması muhtemel"

(21/05/2009 - 14:28:38)
    Vay bee, ben moodys den önceki bir zamanı öngörüyordum örneğin Eylüll Aralık arası gibi....
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

3 AYLIK DOLAR LİBOR'LARI 2 AYIN EN BÜYÜK DÜŞÜŞÜNÜ GÖRDÜ

İngiltere Bankalar Birliği tarafından yapılan belirlemeye
      göre, 3 aylık Dolar libor oranları 19 Mart'tan bu yana en büyük
      düşüşü gördüler.
      Buna göre, oranla 6 baz puan gerileyerek % 0.66'ya indi.

Foreks Haber Merkezi

(21/05/2009 - 14:46:06)
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yusuf79
        Tecrübeli
        • 25 Mart 2009
        • 517

IDAS ISTANBUL DOSEME SANAYII A.S.'NDEN GELEN YAZI:
        KONUANISMANLIK ...
        ***IDAS*** IDAS ISTANBUL DOSEME SANAYII A.S.'NDEN GELEN YAZI:
        KONUANISMANLIK SOZLESMESININ FESHI YONETIM KURULUMUZUN 08 MAYIS 2009 TARIH
        VE 712 NOLU KARARINA ISTINADEN, SIRKETIMIZ ILE MUHATAP REFORM KURUMSAL
        DANISMANLIK VE YONETIM HIZMETLERI A.S. ARASINDA 17 KASIM 2008 TARIHINDE
        IMZALANMIS OLAN DANISMANLIK SOZLESMESININ, YURUTMENIN IMKANSIZLIGI VE GORULEN
        LUZUM UZERINE, SOZLESMENIN 11.MADDESI CERCEVESINDE, 11 HAZIRAN 2009 GUNU
        ITIBARI ILE FESHEDILECEGI IHBARI NOTER KANALIYLA MUHATABA YAPILMISTIR. ***IDAS

Yorum

• yusuf79
          Tecrübeli
          • 25 Mart 2009
          • 517

HABERLER
          Haber DetayıEn Çok OkunanlarGündemPiyasaŞirket (İMKB)DünyaSon DakikaGazeteler
          21.05.2009BATISOKE SOKE CIMENTO SANAYII T.A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA ...***BSOKE*** BATISOKE SOKE CIMENTO SANAYII T.A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
          'SIRKETIMIZIN 56.250.000 TL OLAN ODENMIS SERMAYESININ TAMAMI IC KAYNAKLAR
          'SERMAYE DUZELTMESI FARKLARI'NDAN KARSILANMAK SURETIYLE 56.250.000 TL'DEN
          78.750.000 TL'YE ARTIRILMASI NEDENIYLE BEDELSIZ IHRAC EDILECEK 22.500.000 TL
          NOMINAL DEGERLI PAYLAR SERMAYE PIYASASI KURULU'NCA 27.03.2009 TARIH VE 7/173
          SAYILI KURUL KARARI ILE KAYDA ALINMISTIR. ORTAKLARIMIZIN ARTIRILAN 22.500.000
          TL SERMAYEYI TEMSIL EDEN PAYLARDAN, SAHIP OLDUKLARI PAYLARIN %40'I ORANINDA
          BEDELSIZ PAY ALMA HAKLARI BULUNMAKTADIR. BEDELSIZ PAY ALMA ISLEMI 25.05.2009
          TARIHINDE BASLAYACAKTIR. BEDELSIZ PAY ALMA ISLEMI ICIN SURE SINIRLAMASI
          BULUNMAMAKTADIR. PAYLARI MERKEZI KAYIT KURULUSU (MKK) TARAFINDAN SERMAYE
          PIYASASI MEVZUATININ KAYDI SISTEME ILISKIN DUZENLEMELERI CERCEVESINDE IZLENMEYE
          BASLANAN PAY SAHIPLERI BEDELSIZ PAYLARINI SERMAYE PIYASASI MEVZUATI
          CERCEVESINDE KAYDEN ALACAKLARDIR. SAHIP OLDUKLARI HISSE SENETLERINI SERMAYE
          PIYASASI MEVZUATI KAPSAMINDA HENUZ KAYDILESTIRMEMIS VE FIZIKEN ELLERINDE
          BULUNDURAN ORTAKLARIMIZ ISE BEDELSIZ PAYLARINI, SERMAYE PIYASASI KANUNU'NUN
          GECICI 6'INCI MADDESI VE MKK'NIN 30.01.2008 TARIH VE 294 SAYILI GENEL MEKTUBU
          GEREGI, ANCAK HISSE SENETLERININ KAYDILESTIRME ISLEMLERININ TAMAMLANMASINI
          TAKIBEN ALABILECEKLERDIR. BEDELSIZ PAY DAGITIMI ILE ILGILI ILANIMIZ 22.05.2009
          TARIHLI MILLIYET VE YENI ASIR GAZETELERINDE YAYINLANACAK OLUP ILAN METNININ
          ORNEGI EKTEDIR.' ORTAKLARIN FIZIKEN ELLERINDE BULUNDURDUKLARI HISSE SENETLERI
          ILE BERABER ONCEDEN RANDEVU ALARAK KAYDILESTIRME SURECINI BASLATABILECEKLERI
          ADRESLER ASAGIYA CIKARILMIS OLUP, SOZ KONUSU ILAN METNI GUNLUK BULTEN EKINDE
          YAYINLANACAKTIR. GARANTI YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S. LEVENT/ISTANBUL TURKIYE
          GARANTI BANKASI A.S. IZMIR YATIRIM MERKEZI KONAK/IZMIR TURKIYE GARANTI BANKASI
          A.S. ANKARA YATIRIM MERKEZI KIZILAY/ANKARA ***BSOKE

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

JP MORGAN, 2009 YILI PETROL FİYAT TAHMİNLERİNİ YÜKSELTTİ

Uluslararası yatırım kuruluşu JP Morgan, 2009 yılı petrol
            varil fiyat tahminini yükseltti. Buna göre, kuruluş yıl
            sonunda ekonomik canlanma görülebileceği öngörüsüyle varil
            fiyat tahminini 49.38 Dolar'dan 55.63 Dolar'a çıkardı.
            Şirket, fiyatlar için 2010 yılı tahminini de 10 Dolar
            artırarark 67.50 Dolar'a yükseltti.

Foreks Haber Merkezi

(21/05/2009 - 14:53:33)
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• mehmetayhan
              Demirbaş
              • 23 Temmuz 2008
              • 1850

mesut hocam tskb için teşekkürler

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

mesutc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                rysas 1.23-1.25 kademelerinden çay çorba amaçlı prim potansiyeli taşıyor sanıyorum bilmem okuyanlar ne düşünür :d
                12.05.2009

mesutc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                rysas karar aiamasında... 1.50 yoluna devam mı yoksa dinlenmemi....
                Bana kalırsa devam diyecek
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• muzoder
                  Aktif
                  • 23 Şubat 2009
                  • 255

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  DERIM 2.27 kademesinden işlem görmekte ANIL dostumuzun analizini yaptığı hisse çay çorba içirmeye hazırlanıyor

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

TSKB bankalar içinde en ucuz kalanı gibi temel veriler açısından bundan sonra hareket sırası ona geldi diye düşünüyorum, bakalım görelim
                    24.04.2009 hisse fiyatı 0.85-0.87

TSKB 0.94 seviyesinde işlem görmekte, 0.93-0.94 kademelerinden alımlar çay çorba içirmeye aday olabilir
                    06.05.2009

Yorum

• mehmetayhan
                      Demirbaş
                      • 23 Temmuz 2008
                      • 1850

verdim ğitti tskb bereket versin 1120 ellerine saglık

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

*abd'de işsizlik başvuru hakkını sürdürenler 6 milyon 662 bin(beklenti 6.650.000)
                        (21/05/2009 - 15:30:46)

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          verdim ğitti tskb bereket versin 1120 ellerine saglık
                          Afiyet bal şeker olsun ortağum, çayı ne zaman ısmarlıyorsun sen onu söyle Geçen gün bir yokladım, ama banamısın demedin kulağının üzerine yattunnn

Yorum

• ARAGONN
                            Tecrübeli
                            • 11 Mayıs 2008
                            • 321

Mkb gunluk bultenınde yayınlanan acıklama: Vestel beyaz esya sanayı ve tıcaret a.s.`nın 29.04.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır. `vestel beyaz esya sanayı ve tıcaret anonım sırketı yonetım kurulu sn. Ahmet nazıf zorlu baskanlıgında sırket merkezınde toplanmıs, gundemınde bulunan konu muzakere edılerek asagıdakı kararlar alınmıstır. 1) 2008 net karı : 30.816.495 tl yasal yedek (%5) : 1.838.180 tl dagıtılabılır kar : 30.816.495 tl `nın %100`une ısabet eden 30.816.495 tl`sının (gereklı yasal yedekler ve olaganustu yedekler ayrıldıktan sonra kalan tutar olan) 5.798.470 tl`nın temettu olarak dagıtılması konusunun genel kurul`da teklıf edılmesıne, 2) net dagıtılabılır karın asgarı %25`ı kadar temettu (nakıt veya hısse senedı seklınde) dagıtılması yonunde olan sırket temettu polıtıkamıza ragmen su an yasanmakta olan kuresel krız surecı dolayısıyla 2008 yılı karından spk tarafından belırlenen 2008 yılı asgarı kar dagıtım oranı (%20) bazında nakıt temettu odemesı yapılmasına, 3) kar dagıtım tarıhının genel kurulca belırlenmesıne, toplantıya katılan yonetım kurulu uyelerının oybırlıgı ıle karar verılmıstır. Kar dagıtım tablosu ektedır.` dagıtılması teklıf edılen kar payının 1 tl nomınal degerlı hısseye brut 0,0305 tl, net 0,0259 tl oldugu bılgısını de ıceren kar dagıtım tablosu ekte ve ınternet sıtemızın `sırketler` bolumunde yayınlanmaktadır. `ek`te oldugu belırtılen dokumanlar, ımkb`ye basılı olarak gelen dokumanlardır. Bu yazılar ılgılı tarıhtekı basılı `gunluk bulten`ın ekınde yayınlanmakta olup manyetık ortamda bulunmamaktadır. -ımkb-
                            HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

*merkez bankası'nın belirlediği alış/satış kurları dolar 1.5273/1.5347, avro 2.1055/2.1157 tl
                              (21/05/2009 - 15:36:10)

Yorum

• mehmetayhan
                                Demirbaş
                                • 23 Temmuz 2008
                                • 1850

piyasayı iyi bıraktılar hadi hayırlısı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information