M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz yavan kaçar,ama genede olsun,içirir şimdilik bi tavşan kanı olmasada imamın abdest suyu gibi bişey..
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

hatta 11 mayısda sadece 6 günde 5,65 görerek %20,73 yaptığınıda pencereden bakanlara hatırlatalım. kısacası zarar yazdırmayan hocalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        VAN da ET li karpuz var diyorlar.
        doğrumudur hocam.
        Niçin diyenlere sormuyorsunuz
        3.70 ve 3.81 seviyelerini aşması durumunda et mi ekmek mi var o zaman bakmak gerek. Şimdilik bu barajlar aşılmak durumunda
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sevgili nur'a tüyo sözcüğünü lügatından çıkarmayı öğretmedik yaaa daha ne diyim. Aradığınız kazanç ise burayı takip etmek yeterli olsa gerek...
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• nur
            Tecrübeli
            • 03 Mayıs 2008
            • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Lafın gelişi hocam.
            Sizde ara ara takip edersiniz vaneti de
            bugün işlem hacmi arttıda

Yorum

• nur
              Tecrübeli
              • 03 Mayıs 2008
              • 620

Teknik olarak olgunlaşmışmı demek isterken
              yanlış anlaşıldım.

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Lafın gelişi hocam.
                Sizde ara ara takip edersiniz vaneti de
                bugün işlem hacmi arttıda
                Kıvırmayın şimdi. diyorlar sözcüğünü silin hayatınızdan. Mesut hocam, mavilim hocam bunu dedi derseniz kendinize daha büyük iyilik etmiş olursunuz...
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• EFEKENT
                  Kıdemli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 4329

Mesut hocam şu Karsanın falına bi bakıverseniz. 3 vakte kadar yol görünürmü acep. yolu varsa ne tarafadır yolu.
                  "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                  Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• nur
                    Tecrübeli
                    • 03 Mayıs 2008
                    • 620

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sevgili nur'a tüyo sözcüğünü lügatından çıkarmayı öğretmedik yaaa daha ne diyim. Aradığınız kazanç ise burayı takip etmek yeterli olsa gerek...

Bu endexte tüyo veren olursa
                    herhalde malını pazarlar diye düşünürüm.
                    Benim KeyBorsa ailem varken
                    Başka söylemlere gereksinim olmaz

Tüm hocalarıma ve dostlarıma minnettarım.

Yorum

• nur
                      Tecrübeli
                      • 03 Mayıs 2008
                      • 620

Kıvırmayın şimdi. diyorlar sözcüğünü silin hayatınızdan. Mesut hocam, mavilim hocam bunu dedi derseniz kendinize daha büyük iyilik etmiş olursunuz...

Sn.Simurg.
                      Gerçekten yanıldınız.
                      Tüm samimiyetimle .
                      svg.syg.

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

aynen katılıyorum, benim yazmayı düşündüklerimi inanın siz yazmışsınız...
                        Nur Hanım maceracı
                        Mavilim üstat bir ton hisse analiz ediyor, siz onca hisse yazıyorsunuz, ben ve Mehmetayhan Hocamız yazıyor.... sn Penguen tamam son zamanda hisse yazmıyor, genel gidişata dair verilerle yol gösteriyor ama verilerin arasından seçme şansı doğuyor... Siteye yeni gelen ama benim de yeni yeni tanıdığım yazar arkadaşlar var onlar yazıyor...
                        Allah aşkına zarar ettiğiniz bir tane hisse var mı!...
                        Onca hisse yazıyoruz, tamam tşk de beklediğimiz için yazmıyoruz ama... son zamanda biz kendimiz önceki mesajları anımsatmak durumunda kalıyoruz... Ya takip edilmiyor, ya da artık kanıksandı...
                        Oysa Şubat ayında SAHOL yazdığımda, hastalanıp stop yapamamıştım, topik o günlerde iğne atsan, iğne düşecek yer beğenirdi...
                        Birden bir arkadai çıktı, sahol aldım zarardayım dedi...
                        Arkasında durdum, hisseyi adım adım yazdım en dipte iken yani 2.96-3.00 kademelerinde işlem görürken iddialı bir cümle yazdım ve bu yükseliş öncesi göreceği en düşük seviyedir dedim. bir iddia da daha bulundum, yükseliş başlayınca başı çekeceklerden biri SAHOL olacaktır dedim... Olmadı mı.... Reel getiri olarak İMKBnin yükselişinden daha fazla prim yapmadı mı...
                        Ama....
                        O arkadaş uğrayıp tşk bile etmedi....
                        Neyse lafı uzattım...
                        Yukarıda yazdığım yazar arkadaşların yazdıkları zarar ettirmiyor kazandırıyorsa... Neden macetra aranıyor... Anlayamıyorum...
                        Sn Nur Hanıma değil elbette sözüm, Nur Hanım benim çok önceleri yazdığım bir rica üzerine bunları paylaşmak üzere yazıyor sanıyorum

Yorum

• narada
                          Haberci
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 1737

kendi kendine konuşmalar...

mutlu : elmalı hocam kısa vadede yön yukarı der. bugün sattım, yarın yeniden alsam mı acaba?
                          tekst : buradaki yorumlar doğrultusunda izlemeye aldım. şimdi alsam, çok mu geç oldu... elmalı hocam yön yukarı diyor.
                          rysaş : mesut hocam, 1,34 geçilirse 1,50 ye yol alır demişti. tahta yapıcı burayı mı okuyor nedir. dalga geçer gibi 1,34 de kapattı.
                          petun : 2,70-2,74 kademelerine dikkat denmişti. yine aynı şey; 2,74'de kapandı. yukarı mı aşağı mı?

elimde, form sitesini farketmeden önce aldığım bol miktarda arçelik kaldı. dibini görüp de mi çıkıyor, dalga mı geçiyor hala bilmiyorum.

karpuzlar önümde de, kesmecesi yok mu bunun
                          YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• gica
                            Aktif
                            • 18 Mart 2009
                            • 250

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Mesut hocam şu Karsanın falına bi bakıverseniz. 3 vakte kadar yol görünürmü acep. yolu varsa ne tarafadır yolu.
                            Mesutc hoca düşüncelerini yazar muhakkak ama benim takibimde olduğu için kendimce bir analiz yapmaya çalıştım paylaşmak isterim, ilk aşamada 1.00-1,05 aralığında gezindikten sonraki hedefi 1.24 - 1,29 civarında bi yer edinmek olacaktır. Mesut Hocam'da yardımcı olursa çok sevinirim

Sn Gica dostumuzun yazdığı analize ekleyecek veya çıkaracak bir cümle bulamadım. Sadece hedeflerimizdeki aralık bir miktar farklı ki bu doğal, nokta atışı yapma hevesinde olmamak gerekir. Ben 1.17-125 aralığına atak olur düşüncesindeydim, ama o gün geldiğinde piyasanın iştahı, endeksin durumu tahtadaki alıcı ve satıcıların zihinlerinde tespit ettiği direnç kademesi vs vs nedenlerle zaten hedefi 3-4 kademe aşağı veya yukarı tahmin etmek olasıdır.
                            Bugün 1.03-1.06 kademeleri arasında bıktırıcı seanslara bir yenisini ekleyeceğini sanıyorum... İyi bir alım gelirse 1.08 kademesinin zayıf bir alım seviyesi alacağını 1.07-1.03 kademeleri arasında işlem göreceğini tahmin ediyorum
                            Sevgili gica dostumuza paylaşımı için çok teşekkür eder, devamını bekleriz diye bitirelim sözü
                            mesutc
                            "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                            futbolcu, hiçbir zaman
                            büyük futbolcu olamaz."
                            Gheorghe Hagi

Yorum

• narada
                              Haberci
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 1737

kendime sorularıma cevabı buldum.

emeği geçen tüm arkadaşlara, içtenlikle teşekkür ederim.
                              YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                kendime sorularıma cevabı buldum.

emeği geçen tüm arkadaşlara, içtenlikle teşekkür ederim.
                                hmm.eyi olmuş eyi,kaybetmeyiniz sakın.bilmiyorum ve emin degilim ama velevki yardımım olmuşsa sevinirim,hatta rica etme cihetinide gösteriyorum...muhterem narada..
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information